DAGOPEN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2756 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja komment

DAGOPEN OÜ hetkeolukord

Juba 2756 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2023

Arhitektuuribüroo DAGOpen OÜ põhitegevusalaks on arhitektitegevused, mis moodustasid lõppenud majandusaastal 100% müügitulust. Arhitektuuribüroos DAGOpen töötab kokku kaheksa kvalifitseeritud arhitekti ja kaks sisearhitekti, kes teostavad arhitektuuri ja sisearhitektuuri projekteerimist eskiisist kuni tööprojekti ning ehitusaegse autorijärelevalveni, sh ka peatöövõtu meetodil. Lisaks arhitektuuri ja sisearhitektuuri projekteerimisele ning ruumilisele planeerimisele teostab DAGOpen väiksemas mahus maastikuarhitektuuri, tuleohutuse, konstruktsioonide ning projektijuhtimise osa.

DAGOpen OÜ 2023. aasta müügitulu oli 1 048 883 eurot, mis on 52% rohkem kui 2022. aastal.

2023. aasta majandustegevuse tulemuseks kujunes kasum 16 615 eurot (2022. aastal kahjum 26 348 eurot).

Põhivaradesse investeeriti 2023. aastal 3009 eurot.

DAGOpen OÜ töötajate keskmine arv aruandeaastal oli 14 inimest (2023. aastal 14 inimest).

2024. aastal jätkub majandustegevus senistel tegevusaladel.

Võimaluste piires püüame jätkata investeerimist teenuste kvaliteedi tõstmisse (arvutid, projekteerimise tarkvara, töötajate täiendkoolitus, kutsekvalifikatsiooni tõstmine jms).

Jätkub arhitektuurne projekteerimine juba töös olevatel ja uutel objektidel. Samas püüame aegajalt osaleda igapäevase projekteerimistöö kõrvalt ka arhitektuurivõistlustel, sh võimalusel ka välismaa võistlustel.

2023 aastal valmisid arhitektuuribürool DAGOpen mõned hooned ja kehtestati mitmed detailplaneeringud. Endiselt kestab Viljandi Maakonna Haigla ja Tervisekeskuse uue hoone ehitus, mis on plaanis avada 2025 juunis. Ehituses on veel näiteks Türi tn 9 korterelamute järgmine etapp. Suuremateks projekteerimises olevateks objektideks olid 2023 aastal Tallinna Lennujaama reisijate terminali laiendused, Kalasadama 10 hotell, Endla 73 ärihoone ning Metalli 4 korterelamu, mille projekteerimine jätkub ka 2024 aastal. Uuteks töös olevateks projektiks on näiteks hotell-SPA hoone

Loksal ja Kohila tänava uushoonestus Tallinnas. DAGOpen arhitektuuribüroos töötavate inimeste arv on jäänud üldjoontes samaks – isikkoosseisu olulist suurendamist ega vähendamist ei ole plaanis ka 2024 aastal.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.