VANA-VÕIDU AUTOKESKUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oma sõiduki hooldamine ei tähenda ainult selle sujuvat töötamist; see on oluline ohutuse tagamiseks, jõudluse maksimeerimiseks ja auto eluea pikendamiseks. Regu

Kuidas tagada oma sõiduki maksimaalne jõudlus ja ohutus?

Oma sõiduki hooldamine ei tähenda ainult selle sujuvat töötamist; see on oluline ohutuse tagamiseks, jõudluse maksimeerimiseks ja auto eluea pikendamiseks. Regulaarne hooldus võib ära hoida kulukaid remonte ja rikkeid ning on oluline sõiduki väärtuse kõrgel hoidmiseks.

Igal autol on oma hooldusnõuded. Need on tavaliselt välja toodud kasutusjuhendis, mis pakub graafikut läbisõidu või aja põhjal. Selle graafiku mõistmine on oluline sõiduki tipptasemel hoidmiseks.

Hooldusgraafiku dešifreerimine

Sõidukitootjad pakuvad iga toodetud mudeli jaoks hooldusgraafikut. See graafik on mõeldud sõiduki tipp-töövõime säilitamiseks. Nende juhiste hoolikas järgimine on oluline auto pikaealisuse tagamiseks.

Kuigi hooldusvajadused varieeruvad sõidukiti, on teatud ülesannete täitmiseks levinud intervallid. Nende hulka kuuluvad õlivahetus, rehvide vahetamine, pidurite kontroll ja muu. Nende teadmine aitab teil planeerida ja eelarvestada eelseisvate teenindusvajaduste jaoks.

Olulised hooldustööd

Üks kriitilisemaid hooldustöid on õli ja õlifiltri vahetamine. Seda tuleks teha tootja soovitatud intervalliga, et tagada mootori määrimine ja puhtus.

Rehvid on teie sõiduki ainus kontakt teega, mistõttu on nende hooldus ülioluline. Regulaarsed rotatsioonid, rõhukontrollid ja joondamine on vajalikud ohutuse ja efektiivsuse säilitamiseks.

Pidurisüsteem on ohutuse jaoks hädavajalik ning regulaarsed kontrollid võivad ära hoida rikkeid. Patjade, ketaste ja vedeliku tasemeid tuleks regulaarselt kontrollida, et tagada nõuetekohane toimimine.

Usaldusväärne aku on oluline teie auto käivitamiseks. Aku klemmid peaksid olema puhtad ja korrosioonivabad ning akut tuleks testida ja vajadusel välja vahetada.

Erinevad vedelikud on teie sõiduki töö jaoks hädavajalikud, sealhulgas jahutusvedelik, pidurivedelik, roolivõimendi vedelik ja käigukasti vedelik. Neid tuleks regulaarselt kontrollida ning vajadusel täiendada või välja vahetada.

Rihmad ja voolikud on paljude teie sõiduki funktsioonide jaoks kriitilised. Neid tuleks kulumise suhtes kontrollida ja enne rikkeid välja vahetada, et vältida teiste komponentide kahjustamist.

Korralikult töötavad tuled ja elektrisüsteemid on olulised ohutuse ja seadusliku vastavuse jaoks. Regulaarsed kontrollid võivad tagada, et kõik süsteemid töötavad.

Hooajalised hooldusnõuanded

Talv toob kaasa unikaalsed väljakutsed sõiduki hoolduses. On hädavajalik, et teie auto oleks valmis külma temperatuuri ja jäiste tingimuste jaoks, et tagada ohutu talvine sõit.

Suvesoe võib teie sõidukile mõjuda. Auto ettevalmistamine kõrgete temperatuuride jaoks ning veendumine, et teie kliimaseade töötab, võib muuta suvise sõidu mugavamaks ja ohutumaks.

Edasijõudnud hooldus pikaealisuse tagamiseks

Käigukast on keeruline komponent, mis vajab korrektseks töötamiseks regulaarset hooldust. Tootja graafiku järgimine käigukasti vedeliku vahetuste ja kontrollide osas võib ära hoida kulukaid remonte.

Jahutussüsteem hoiab teie mootori õigel temperatuuril. Regulaarne hooldus, sealhulgas jahutusvedeliku vahetus ja radiaatori kontrollid, võib ära hoida ülekuumenemise ja mootori kahjustused.

Mootori häälestamine võib parandada jõudlust ja kütuseefektiivsust. Neid tuleks teha vastavalt teie sõiduki hooldusgraafikule ja võivad hõlmata süüteküünalde vahetust ja ajastuse reguleerimist.

Kaubikute ja mootorrataste hooldus

Kaubikud vajavad oma suure kasutuse tõttu erilist hooldust. Range hooldusgraafiku järgimine on hädavajalik nende sõidukite usaldusväärsuse ja pikaealisuse tagamiseks.

Mootorrattad vajavad erilist hooldust, mis erineb autodest. Regulaarsed kontrollid keti, pidurite ja vedelike osas on olulised ohutuks ja nauditavaks sõiduks.

Eksperdi juhendi saamiseks oma sõiduki hooldamisel võtke ühendust VANA-VÕIDU AUTOKESKUS OÜ-ga – teie partner autotööstuse tipptasemel.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Millal on viimane aeg vanade rehvide vahetamiseks?

On hädavajalik, et teie sõiduk oleks varustatud hästi hooldatud rehvidega ohutuse, jõudluse ja efektiivsuse tagamiseks. Rehvide hoolduse eiramine võib põhjustad
ssb.ee
On hädavajalik, et teie sõiduk oleks varustatud hästi hooldatud rehvidega ohutuse, jõudluse ja efektiivsuse tagamiseks. Rehvide hoolduse eiramine võib põhjustada ohtlikke sõidutingimusi ja kulukaid remonte. Siin on viis märki, mis näitavad, et teie rehvid vajavad viivitamatut tähelepanu. Rehvide kulumise ja jõudluse mõistmine Rehvid on ainus kontaktpunkt teie sõiduki ja tee vahel, mängides olulist rolli juhitavuses, pidurdamises ja stabiilsuses. Korralikult hooldatud rehvid tagavad optimaalse jõudluse ja ohutuse. Mitmed tegurid aitavad kaasa rehvide kulumisele, sealhulgas sõiduharjumused,

Kuidas pikendada oma rehvide eluiga maksimaalselt?

Rehvid on sõiduki ohutuse ja sooritusvõime kriitiline komponent. Nende võimalikult kaua kestmine säästab mitte ainult raha, vaid hoiab ka teid ja teie kaasreisi
ssb.ee
Rehvid on sõiduki ohutuse ja sooritusvõime kriitiline komponent. Nende võimalikult kaua kestmine säästab mitte ainult raha, vaid hoiab ka teid ja teie kaasreisijaid teel olles ohutuna. See postitus juhendab teid läbi oluliste näpunäidete ja nippide, et maksimeerida rehvi eluiga. Rehvid kuluvad loomulikult aja jooksul hõõrdumise, kuumuse ja elementidega kokkupuutumise tõttu. Siiski, õige hooldusega, võite seda protsessi oluliselt aeglustada ja pikendada oma rehvide eluiga. Regulaarsed rehvide kontrollid Üks lihtsamaid, kuid kõige tõhusamaid viise rehvi eluea pikendamiseks on õige rehvirõhu

VANA-VÕIDU AUTOKESKUS OÜ tegevusaruanne 2022

Vana-Võidu Autokeskus OÜ põhitegevuseks on mootorsõidukite remonditööd, lisaseadmete ja -tarvikute jaemüük, erinevate rehvide müük ja rehvitööd .  2022 aastal t
ssb.ee
Vana-Võidu Autokeskus OÜ põhitegevuseks on mootorsõidukite remonditööd, lisaseadmete ja -tarvikute jaemüük, erinevate rehvide müük ja rehvitööd . 2022 aastal toimusid Tehno tee 1 hoone parendustööd ning kaasajastamine töötajate olmetingimuste parandamiseks. 2023 aasta eesmärgiks on jätkata koostööd olemasolevate klientide -ja hankijatega ning tagada firma turupositsiooni säilitamine. Covid-19 ettevõtte tegevusele olulist mõju ei avaldanud. 2022 aasta müügitulu oli 970 403 eurot. Keskmine töötajate arve oli 6 ja tööjõukulud koos maksudega olid 158,2 tuhat eurot.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.