Rohkema info nägemiseks:

VANA-VÕIDU AUTOKESKUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume teenuseid alates kvaliteetrehvide müügist ja põhjalikest rehvitöödest kuni sõidukite detailse remondi ja hoolduseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast kohta, kus rehv kohtub teega mitmel erineval moel. VANA-VÕIDU AUTOKESKUS OÜ-s ei tegele me ainult autodega; me hoolime teekondadest, sihtkohtadest ja meelerahust, mis kaasneb teadmisega, et teie sõiduk on parimates kätes. Meie kõikehõlmav teenuste pakett tagab, et olenemata sellest, kas valmistute pikaks riigiüleseks seikluseks või soovite lihtsalt oma igapäevast sõitu sujuvamaks muuta, oleme teid katnud.

Võrdlematud rehvide teenused

Meie oskusteave rehvide ja rehvitööde alal on võrreldamatu. Alates sõiduautode ja veokite kvaliteetrehvide müügist kuni põhjalike rehvitöödeni tagame, et teie sõiduk on igaks maastikuks valmis. Meie teenused hõlmavad ka tööstusmasinaid, mootorrattaid ja ATV-sid, tagades, et ükskõik mida te juhite, juhite kindlustundega.

Ekspertide auto remont ja hooldus

Kui on tegemist auto remondi ja hooldusega, oleme uhked oma diagnostilise teravuse üle, mis eristab meid teistest. Meie tehnikud on osavad auto diagnostika kunstis, tagades, et iga probleem ei ole mitte ainult lahendatud, vaid lahendatud õigesti. Õlivahetustest šassii remontideni, mootoritöödest pidurite hoolduseni ja isegi automaatkäigukasti õlivahetuseni pakume täielikku teenuste spektrit, et hoida teie sõiduk tipptasemel töös.

Mugavus ja hoolitsus

Mõistes teie aja väärtust, pakume rehvide hoiustamise teenuseid, et hooajalised üleminekud oleksid vaevatud. Meie pühendumus mugavusele on võrdne ainult meie pühendumusega kvaliteedile. Kutsume teid üles saatma meile oma päringuid meie lihtsasti kasutatava veebivormi kaudu ja lubame kiiret ning põhjalikku vastust.

VANA-VÕIDU AUTOKESKUS OÜ-s ei tegele me ainult sõidukite teenindamisega; me hoolitseme elustiilide eest. Usaldage meid oma teekonna kaitsjatena, tagades, et iga läbitud miil on meie missiooni tunnistus autoteenuste tipptasemel.

Kontakt

VANA-VÕIDU AUTOKESKUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Margus

Suurepärane teenindus, sõiduk töötab nagu uus!

- Liina

Kiire ja usaldusväärne, väga rahul.

- Tõnu

Täielikult rahul hoolduse ja nõuannetega.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millal on viimane aeg vanade rehvide vahetamiseks?

On hädavajalik, et teie sõiduk oleks varustatud hästi hooldatud rehvidega ohutuse, jõudluse ja efektiivsuse tagamiseks. Rehvide hoolduse eiramine võib põhjustada ohtlikke sõidutingimusi ja kulukaid remonte. Siin on viis märki, mis näitavad, et teie rehvid vajavad viivitamatut tähelepanu. Rehvide kulumise ja jõudluse mõistmine Rehvid on ainus kontaktpunkt teie sõiduki ja tee vahel, mängides olulist rolli juhitavuses, pidurdamises ja stabiilsuses. Korralikult hooldatud rehvid tagavad optimaalse jõudluse ja ohutuse. Mitmed tegurid aitavad kaasa rehvide kulumisele, sealhulgas sõiduharjumused,

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada oma sõiduki maksimaalne jõudlus ja ohutus?

Oma sõiduki hooldamine ei tähenda ainult selle sujuvat töötamist; see on oluline ohutuse tagamiseks, jõudluse maksimeerimiseks ja auto eluea pikendamiseks. Regu
ssb.ee
Oma sõiduki hooldamine ei tähenda ainult selle sujuvat töötamist; see on oluline ohutuse tagamiseks, jõudluse maksimeerimiseks ja auto eluea pikendamiseks. Regulaarne hooldus võib ära hoida kulukaid remonte ja rikkeid ning on oluline sõiduki väärtuse kõrgel hoidmiseks. Igal autol on oma hooldusnõuded. Need on tavaliselt välja toodud kasutusjuhendis, mis pakub graafikut läbisõidu või aja põhjal. Selle graafiku mõistmine on oluline sõiduki tipptasemel hoidmiseks. Hooldusgraafiku dešifreerimine Sõidukitootjad pakuvad iga toodetud mudeli jaoks hooldusgraafikut. See graafik on mõeldud sõiduki

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.