HARALD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 499 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga komment

HARALD OÜ hetkeolukord

Juba 499 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Sissejuhatus

OÜ Harald põhiliseks tegevusalaks on EMTAK registri koodi 45201 alusel mootorsõidukite hooldus ja remont. Ühingu osakapital majandusaasta lõpuks moodustab 3834 eurot ja jaotub võrdselt kahe osaniku vahel.

2023. majandusaasta oli jätkuvalt pingeline, autode remonttööde mahtude vähenemine on jätkunud. Ettevõte on püüdnud oma käivet säilitada ning mitte toota kahjumit. Selleks on püütud juurde leida uusi tellijaid, on konkureeritud võimalikult paljudel kindlustusseltside poolt välja kuulutatud enampakkumistel avariijärgsetel remonttöödel, langetatud teenuste hindu ja tõstetud töö efektiivsust ning hoitud kokku tööjõu ja tegevuskulusid.

Tulud, kulud, kasum 2023.a. moodustas ettevõtte müügitulu 12,1 tuhat eurot. 2022.a oli müügitulu 8,7 tuhat eurot.. Aruandeaasta lõpetati kahjumiga 165 eurot, mida oli võimalik katta eelmiste perioodide kasumi arvelt.

Investeeringud

Aruandeperioodil materiaalsesse põhivarasse ei investeeritud.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Harald OÜ põhieesmärgid järgmisel majandusaastal on säilitada ning kindlustada turupositsioon, eesmärk on leida uusi kontakte, konkureerida vastavatel enampakkumistel.

Juhatuse liige

Jaan Kuusk

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.