KONE AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kui vastus on jaatav, siis hea uudis on see, et KONE on teinud suuri edusamme järgmise põlvkonna disaini- ja planeerimistööriistade väljatöötamisel, mis võimald

Kas olete kunagi mõelnud, kuidas muuta lifti interjööri ainulaadseks ja kohandatud just teie hoone vajadustele?

Kui vastus on jaatav, siis hea uudis on see, et KONE on teinud suuri edusamme järgmise põlvkonna disaini- ja planeerimistööriistade väljatöötamisel, mis võimaldavad teil oma lifti interjööri luua täpselt sellisena, nagu soovite. Uued tööriistad kasutavad BIM- ja CAD-tehnoloogiaid ning aitavad teil tõsta hoone esteetikat, luua meeldiv kasutuskogemus ja muuta liftiturvalisuse tagamine efektiivsemaks kui kunagi varem.

Mis on BIM ja CAD ning kuidas need aitavad liftide disainis?

Enne kui sukeldume KONE'i uutesse disainitööriistadesse, tutvustame lühidalt, mis on BIM ja CAD. Building Information Modeling (BIM) ehk hooneinfo modelleerimine on digitaalne protsess, mis võimaldab luua ja hallata hoone kogu elutsükli jooksul 3D-mudeleid. See annab ülevaate hoone arhitektuurilisest kujundusest, konstruktsioonidest, mehaanilistest süsteemidest ja muust. BIM võimaldab erinevate osapoolte - nagu arhitektid, insenerid ja ehitajad - koostööd ning annab selge ülevaate projekti kõikidest aspektidest.

Computer-Aided Design (CAD) ehk arvuti abil toetatud disain on aga tehnoloogia, mis võimaldab 2D- või 3D-mudelite loomist ja muutmist digitaalsel platvormil. See on laialt levinud disaini- ja projekteerimistöös, sealhulgas liftide disainis, kuna see muudab protsessi kiiremaks, täpsemaks ja paindlikumaks.

KONE on ühendanud need kaks võimsat tehnoloogiat, et pakkuda teile kõrgtasemelisi disainitööriistu, mis aitavad teil kujundada oma lifti interjööri igal sammul.

Kujundage oma lifti interjöör vastavalt teie visioonile ja brändile.

KONE disainitööriistade kasutamine annab teile täieliku loomingulise vabaduse oma lifti interjööri kujundamisel. Olgu tegemist ärihoone, hotelli või kaubanduskeskusega, võite oma lifti kohandada vastavalt hoone eesmärkidele ja üldisele visuaalile. Kasutage valikut erinevaid materjale, värve ja viimistlusi, et luua unikaalne ja meeldejääv liftikogemus nii oma hoone elanikele kui ka külastajatele.

Lisaks esteetikale on oluline arvestada ka liftiturvalisusega. KONE disainitööriistad võimaldavad teil lisada vajalikud ohutuselemente ja vastavusse viia lifti kõigi ohutusstandarditega, et tagada ohutu ja usaldusväärne tõus ja langus.

Eelised BIM- ja CAD-tehnoloogiate kasutamisel

BIM- ja CAD-tehnoloogiate kasutamine liftide disainis toob kaasa mitmeid eeliseid, mis võivad tõsta hoone väärtust ja kasutajakogemust:

  1. Täpne visualiseerimine: 3D-mudelite abil saate realistlikult näha, kuidas teie kujundus tegelikult välja näeb, enne kui see ellu viiakse.

  2. Tõhustatud koostöö: BIM võimaldab erinevatel osapooltel ühistööd teha, tagades sujuvama projekteerimise ja ehitusprotsessi.

  3. Kulude ja aja kokkuhoid: Täpsemate andmete ja visualiseerimise tõttu saate ennetada probleeme enne nende tekkimist, mis vähendab ehitusvigade kulusid ja aega.

  4. Kohandatud lahendused: Disainitööriistade abil saate kohandada lifti vastavalt teie hoone spetsiifikale ja vajadustele, mis võib suurendada lifti funktsionaalsust ja kasutajakogemust.

Kokkuvõtteks, KONE disainitööriistad BIM- ja CAD-mudelite loomiseks võimaldavad teil kujundada unikaalse ja atraktiivse lifti interjööri, mis rahuldab teie hoone vajadusi ja vastab tänapäevastele disainistandarditele. Lisaks aitavad need tööriistad tõhustada liftiturvalisust ja tagada tõhusa projekteerimisprotsessi.

Valige KONE ja kogege tuleviku liftidisaini juba täna!

Vaata rohkem

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Uued liftistandardid EN 81-20 ja EN 81-50 – Millised muutused need toovad ja millal neid rakendada?

Liftid on kaasaegse ühiskonna hädavajalik osa, võimaldades lihtsat juurdepääsu hoonete erinevatele korrustele ning muutes vertikaalse liikumise tõhusaks ja muga
ssb.ee
Liftid on kaasaegse ühiskonna hädavajalik osa, võimaldades lihtsat juurdepääsu hoonete erinevatele korrustele ning muutes vertikaalse liikumise tõhusaks ja mugavaks. Liftide ohutus ja tõhusus on aga üliolulised ning seetõttu peavad nad vastama rangeimatele ohutusstandarditele. Euroopa Liit on selle eesmärgi nimel teinud pidevaid jõupingutusi, arendades välja uued liftistandardid EN 81-20 ja EN 81-50, mis täiustavad liftide ohutust ja jõudlust. Selles artiklis vaatleme, millised muutused need standardid kaasa toovad ja millal neid tuleb rakendada. EN 81-20 - Uued ohutusstandardid liftidele:

Ärge kolige välja, laske lift kolib sisse! Vaadake, kuidas saada lift hoonesse, kus see puudub.

Mõelge hetkeks oma hoonele. Kas olete kunagi mõelnud, kuidas muuta selle potentsiaalsetele elanikele ja kasutajatele atraktiivsemaks? Lifti paigaldamine hooness
ssb.ee
Mõelge hetkeks oma hoonele. Kas olete kunagi mõelnud, kuidas muuta selle potentsiaalsetele elanikele ja kasutajatele atraktiivsemaks? Lifti paigaldamine hoonesse, kus see seni puudub, võib olla üks lihtsamaid ja tõhusamaid viise selle väärtuse suurendamiseks ja elukvaliteedi parandamiseks. Kujutage ette, kui lihtne ja mugav oleks pääseda hoone ülemistele korrustele ilma vaevava trepist ronimiseta või raskeid esemeid tassimata. Tegelikult on lifti paigaldamine valmishoonesse palju kiirem ja vähem tüli tekitav, kui paljud inimesed arvavad, eriti kui teil on usaldusväärne partner nagu KONE.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.