VMT EHITUS AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 4966 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 57 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommen

VMT EHITUS AS hetkeolukord

Juba 4966 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 57 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2023

Majandustegevuse valdkonna üldine ülevaade 2023.aastal mõjutas tegevuskeskkonda ehitusmaterjalide hindade jätkuv kasv. 2023.a ehitusturg jahenemine jätkus ja Statistikaameti esialgsetel andmetel ehitasid ehitusettevõtted 2023. aastal Eestis ja välisriikides püsivhindades kokku 6% vähem kui aasta varem. Ainult kohalikku ehitusturgu arvestades vähenes ehitusmaht 7%.

2023. aasta ehitusturgu mõjutas jätkuv sisendhindade kasv, intressimäärade tõus ning tarbija kindlustunde vähenemine. Kohalikul ehitusturul ehitati võrreldes 2022.aastaga 4 % rohkem rajatisi (teed, sillad, torustikud jm) ja 11 % vähem hooneid. 2023.a ehitati vähem uusi hooneid ja tehti remondi- ja rekonstrueerimistöid aga rajatiste ehitumaht kasvas eelkõige remondi- ja rekonstrueerimistööde tõttu.

Välisriikides tegutsevate Eesti ehitusettevõtete mahud suurenesid 2023. aastal aasta varasemaga võrreldes 18%. Seal ehitati rohkem nii hooneid kui ka rajatisi. Välisriikides tehtud ehitustööde osatähtsus kogu ehitusmahust oli 7%, aasta varem 5%.

Arvatakse, kuna nõudlus on ehitusturul langenud, siis hakkavad ka langema ehitushinnad, kuid hetkel ehitushindade olulist langust tunda ei ole, kuna inflatsioon püsib ikka veel kõrgel. Selleks, et ehitusturg elavneks ja nõudlus kasvaks, peab majandus jõudma seisu, kus elanikkonna reaalsissetulek ületab inflatsiooni ja Euribori kasvust tekkinud laenu kallinemise.

Üldinfo

AS VMT Ehitus on Eesti erakapitalil põhinev äriühing, mis asutati 1997. aastal. Ettevõtte põhiliseks tegevuseks on ehitustööde teostamine peatöövõtu meetodil Eestis ja teraskonstruktsioonide paigaldamine Soomes. Samuti jätkus arhitektuurne ja ehituslik projekteerimine. Rootsi turule suunatud tütarfirma VMT Stahl AB jätkas tegevust ja sõlmis esimesed märkimisväärsed lepingud.

AS VMT Ehitus on Eesti Ehitusettevõtjate Liidu liige.

Ettevõttele on omistatud rahvusvahelised kvaliteedi-, keskkonnakaitse- ja tööohutuse sertifikaadid

ISO 9001, ISO 14001 ja OHSAS 18001.

Põhieesmärk on tellijate soovide maksimaalne rahuldamine ning kompleksne teenindamine läbi keskkonnasõbraliku ehitustegevuse ning kaasaegse ehitustehnoloogia kasutamise. Hindame kvaliteeti ja professionaalsust, soodustame töötajate arengut ning täiendame pidevalt meeskonnaliikmete erialaseid teadmisi ja oskusi.

Usaldusväärse koostööpartnerina peame kinni antud lubadustest. Tegutseme avatult ja läbipaistvalt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.