ANN MLT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 266 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,7 punktiga aga kommente

ANN MLT OÜ hetkeolukord

Juba 266 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,7 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Osaühing ANN MLT 2023. a. majandusaasta aruanne

OÜ Ann MLT põhitegevus on käsitööesemete ja tarvikute ning suveniiride müümine ja vahendamine.

Kaupa turustasime Otepääl firma kaupluses „Anni Butiik“ ja Pühajärve Puhkekodus, Tallinnas OÜ

Kodukäsitöö kauplustes, Eesti Vabaõhumuuseumis, Kingikaubamajas ja Restling OÜ kauplustes ning vähemal määral Saaremaal, Tartus, Võrus, Rakveres ja Valga Muuseumis. Süvemüügina Tõstamaa käsitöökeskuses. Talvehooaja müügina Otepää Winterplaces (Ugandi Meelelahutus OÜ).

Traditsiooniliselt osalesime novembrikuus Mardilaadal Tallinnas Saku Suurhallis ja Helsinkis ning detsembris ERMi jõululaadal, kuhu on kogunenud Eesti käsitööliste paremik. Tänu laatadel osalemistele on leidnud OÜ Ann MLT juurde tee mitmed firmad, kes on soovinud tellida kingitusi ja käsitööesemeid nii oma firma töölistele kui ka külalistele.

Regulaarne koostöö jätkus Solhjell Baltic OÜga, kellele valmistame allhankekorras Norra rahvarõiva komplekti osi (sukad ja säärepaelad). Firmal Ann MLT on meeldiv koostöö Otepää Vallavalitsuse ja Otepää

Kultuurikeskustega, kes vajalikud meened ja kingitused ostavad Anni Butiigist.

Anni Butiik on jätkuvalt edasimüüjaks kaupadele, mida tarnivad Timo Keraamika, Meened OÜ, Karnaluks,

Seston Seemned, Horticom jt. Kaubavalikut meie kauplustes täiendasime Sangaste Mesi OÜ, ARS

Portselan ja E.Strauss OÜ toodetega. Väilsjaspoolt Eestit tarnime käsitöömaterjale ja rahvarõiva kangaid

Leedu firmast Teksrena ja Läti firmast Limbaži Tine. Pakume pidevalt täienevat kaubavalikut ERMi väljaantud käsitööalase kirjandusega.

Jätkuvalt teeme ka koostööd käsitöötarvikute ja materjalide müügi osas Otepää piirkonna koolide käsitööõpetajatega ja ringijuhendajatega, et tagada vajalike ja teemale vastavate töövahendite ning materjalidega varustatamine ja käive kauplusele. Igal sügisel viime läbi käsitöö vahendeid ja materjale tutvustavad tunnid Otepää Gümnaasiumi õpilastele.

Valmistamine piirkonna rahvarõiva kostüüme ja üksikosi eraisikutele ja kollektiividele, mis on enamasti projektipõhine tegevus.

Firmas töötab 5 inimest, kellest 4 osalise koormusega.

Juhatus koosneb ühest liikmest, kes on ka OÜ Ann MLT juhataja.

Juhatuse liikmele töötasu ega muid soodustusi makstud ei ole.

Juhatuse liige Marge Tadolder

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.