W.EG. EESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 10 862 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 234 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kom

W.EG. EESTI OÜ hetkeolukord

Juba 10 862 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 234 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 151 korda.

Tegevusaruanne 2023

W.EG. EESTI OÜ on suurim elektrimaterjalide müüja Eestis ning hinnanguliselt on ettevõtte turuosa 30%. Alates 2016. aastast kuulub W.EG. EESTI OÜ (endise ärinimega Elektroskandia

Baltics OÜ) maailmakuulsasse WÜRTH GROUP’i.

W.EG. Eesti 100% omanikuks on WÜRTH GROUP’i kuuluv Saksa ettevõte nimega FEGA

AND SCHMITT ELEKTROGROSSHANDEL.

W.EG. Eesti OÜ (Edaspidi WEG) on energiaefektiivsete lahenduste ja elektrimaterjalide pakkujaks ehituse, elektrivõrkude, tööstuse ning valgustuse valdkonnas. WEG’i missioon on olla eelistatud partner oma klientidele, pakkudes neile laia valikut jätkusuutlikke ja uuenduslikke tooteid ning teenuseid automaatika, tehnilise varustuse ja energiahalduse alal.

Samal ajal on WEG’i eesmärk olla oma valdkonna eelistatuim tööandja. Ettevõttes töötab 130 oma ala parima spetsialisti.

WEG’i kogu Eestit kattev müügivõrk kindlustab klientidele kiire ja kvaliteetse teeninduse.

WEG’il on müügiesindused Tallinnas Ülemistel ja Mustamäel, Tartus, Pärnus, Jõhvis,

Rakveres, Viljandis, Võrus, Kuressaares, Paides ja Narvas ning lisaks elektrimaterjalide väljastuspunktid Haapsalus, Kärdlas ja Raplas. WEG’i keskladu asub Tallinnas, mille valikus on enam kui 7 000 toodet. WEG’i sortimendis olevad tooted vastavad Euroopa Liidus kehtestatud normidele ja nõuetele. Keskkonnakaitse normide ja utiliseerimisnõuete täitmiseks tehakse koostööd MTÜ-ga Eesti Pakendiringlus. WEG’i teenindus põhineb kindlatel ja usaldusväärsetel tarnetel. WEG’i keskladu ja suurimad esindused on Bureau Veritase poolt sertifitseeritud ISO 9001/2008 ja ISO 14001/2004 standardite järgi.

2023. aastal ettevõte uuendas oma müügiesinduste võrgustikku Eestis – Tartus avasime

Tehnika 3A aadressil oma uue esinduse ning suuruselt teise lao Eestis – see võimaldab meil pakkuda klientidele suuremaid kaubavarusid ja optimeerida ka igapäevaseid vedusid Tallinnas asuva kesklao ning Tartu esinduse vahel. 2023. aastal alustasime ka oma Tallinna uue esinduse, peakontori ning kesklao ehitusega. Tallinna uus maja valmib 2024. aasta esimesel poolel.

Jätkuvalt panustas ettevõte e-kaubanduse arendamisse: laiendati e-poe tootesortimenti ja täiustati e-poe funktsionaalsust selleks et veelgi paremini teenindada oma kliente. Tehtud muudatused on 2023. aastal on e-poe käibe osakaal suurem kui 30% meie kogukäibest.

2023. aastal jätkab WEG Elektrilevi OÜ elektrimaterjalide ja –seadmete ostmise, ladustamise ja logistika hanke täitmist, mille raames tagatakse Elektrilevi OÜ elektrienergia jaotusvõrgu remondi ja hooldustööde materjalidega varustamine üle Eesti 24/7.

Tulud, kulud ja kasum 2023. aastal moodustas WEG’i müügitulu 61 984 854 eurot. Brutokasumiks kujunes 11 200 259 eurot ja kasumiks 1 516 036 eurot. Palgakulude kogusumma oli 5 796 960 eurot. Ettevõtte

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.