KEHTNA VESI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1427 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga komme

KEHTNA VESI OÜ hetkeolukord

Juba 1427 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Raul Aarma (26.03.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2023

OÜ Kehtna Vesi on asutatud 1992. aastal, ainuosanik on algusest peale Kehtna Vallavalitsus ja ettevõte kuulub Kehtna Vallavalitsuse konsolideerimisgruppi.

2023. aastal oli Kehtna Vesi OÜ põhitegevuseks vee-ettevõttena piirkonna varustamine külma vee ja kanalisatsiooniteenusega Järvakandi alevis, Kehtna, Keava, Lelle, Eidapere ning Kaerepere alevikes ja Lokuta, Ingliste ning Hertu külades.

2023. aasta lõpu seisuga on ettevõttel kliendilepinguid 596 punktist, neist 513 vee ja kanalisatsiooniga, 47 ainult veega ja 36 ainult kanalisatsiooniga. 496 punktis on teenuse üle arvestus kaetud kaugloetava, digitaalse veearvestiga.

Ettevõtte omanduses olevaid ÜVK trasse digitaliseeriti järgmiselt - veetrasse 1126,9 meetrit, sadeveetrasse 3439,4 m ning kanalisatsioonitrasse 967,3 meetrit. Kuivõrd suuremamahulised trasside digitaliseerimised on juba teostatud, on edaspidine tegevus tugevamalt seotud ka geodeesia välitöödega, mille käigus täpsustatakse klientide liitumispunktide asukohad ja seisukord.

Hoolimata tegevuse lõpetamises jäätmejaamade opereerimisel juba aastal 2022, nihkus aruandeaastasse 2023 veel tööjõu vahendusteenus Kehtna Vallavalitsusele. Seisuga 01.05.2023 võttis jäätmejaamade opereerimise vallalt üle Eesti Keskkonnateenused AS ning ettevõtte lõpetas kaks töölepingut.

Aruandeaasta lõpu seisuga on ettevõtte põhitegevusele jäänud lisaks veel vaid omaniku (Kehtna

Vallavalitsus) munitsipaaleluruumide haldamine läbi vastava halduslepingu.

Seisuga 31.05.2023 lõpetati edukalt läbi viidud riigihankelepingu nr. 181022 kohaselt teostatud

Lelle aleviku ÜVK projekteerimine, mille käigus projekteeriti Lelle reoveekogumisala raames vee- ja kanalisatsioonitorustike vahetus, biopuhasti rekonstrueerimine ning tuletõrjeveetorustiku ja mahuti rajamine. Lepingu maksumuseks oli lepingujärgselt 71 988 eurot (ilma käibemaksuta), lepingu tegelikuks maksumuseks kujunes 68 560 eurot (ilma käibemaksuta). Projekteeris

Keskkond ja Partnerid OÜ. Lisandusid ka hanke läbiviimise, projektijuhtimise ja ehituse omanikujärelevalve kulud (Keskkonnalahendused OÜ) 9 715 eurot.

Valminud projekt võimaldab omaniku rahastuse korral alustada Lelle alevikus ÜVK trasside vahetust ja seda modulaarselt, sektorite kaupa.

Ajavahemikus 10.08.2023 – 31.08.2023 teostas ettevõte veetrasside rekonstrueerimised Lelle alevikus, mille tulemusena on kõikidel kortermajadel vanad rauast joogiveetorud vahetatud kaasaegsete PM-torustike vastu. Parendatud põhivara võeti arvele summas 29 527 eurot.

Septembris 2023 viidi läbi lihthange nr. 260923 autonoomsete generaatorite soetamiseks

Järvakandi alevi kahe veetöötlusjaama toimepidevuse tagamiseks. Hanke võitis OÜ

Kvaliteettehnika, soetusmaksumuseks kujunes 17780 eurot (käibemaksuta). Lisaks generaatorite hankele tuli ümber ehitada ka mõlema jaama automaatika, see tegevus nihkus aruandeaastast edasi käesolevasse aastasse ning põhivara parendus võetakse seeläbi arvele käesoleval aastal.

Lisaks tulid aruandeaastast käesolevase aastasse üle pooleli parendused Keava veetrassides (2380 eurot) ning Lelle biopuhasti ja reoveeülepumpla remont summas 15 159 eurot.

Aruandeaastal teostas omanik rahalise sissemakse osakapitali summas 91 703 eurot ning andis mitterahalise sissemaksena üle Keava taristu jääkmaksumusena summas 1 129 984 eurot.

Koostöös Riigi Infosüsteemide Ametiga alustas ettevõte infotehnoloogia-alase auditi läbiviimist, see protsess jõuab eeldatavasti lõpule käesoleva aasta viimases kvartalis.

2024. aastal on planeeritud lähtuvalt omaniku Kehtna valla eelarvestrateegiast Lelle alevikus ÜVK trasside renoveerimisega alustamine. Tegevus sõltub siiski valla 2024 aasta eelarve vastuvõtmisest ning võimalik elluviimise meetod on rahaline sissemakse osakapitali ning riigihanke väljakuulutamine 2024 suvel.

Teise lähema arenguna on kavas 2023 ära jäänud Keava biopuhasti likvideerimisega alustamine.

3

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.