LOITEH OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ultraviolettkiirguse (UV) veetöötlus on võimas ja mitteinvasiivne meetod vee desinfitseerimiseks, kasutades UV-valgust kahjulike mikroorganismide hävitamiseks.

UV-Töötlus: teie vee nähtamatu kaitsja

Ultraviolettkiirguse (UV) veetöötlus on võimas ja mitteinvasiivne meetod vee desinfitseerimiseks, kasutades UV-valgust kahjulike mikroorganismide hävitamiseks. See on tehnoloogia, mida on globaalselt omaks võetud tänu selle efektiivsusele veeturvalisuse tagamisel ilma vee keemilist koostist muutmata.

UV-desinfitseerimine toimib, eksponeerides vett kindlal lainepikkusel UV-valgusele, mis tungib bakterite, viiruste ja teiste patogeenide rakkudesse, kahjustades nende DNA-d või RNA-d, muutes nad võimetuks paljunema ja haigusi põhjustama.

UV-veetöötlussüsteemide eelised

Üks UV-veetöötluse olulisemaid eeliseid on see, et see ei nõua kemikaalide lisamist, muutes selle keskkonnasõbralikuks valikuks, mis väldib kahjulike kõrvalsaaduste teket.

UV-süsteemid on mitte ainult efektiivsed, vaid ka ökonoomsed. Nad tarbivad vähem energiat võrreldes teiste desinfitseerimismeetoditega ja nende tegevuskulud on madalad.

UV-töötlussüsteemid on tuntud oma lihtsa hoolduse ja sisemise ohutuse poolest, kuna need ei hõlma ohtlike kemikaalide käsitlemist.

UV-veetöötlussüsteemide rakendamine

Tööstused, mis vajavad kõrge puhtusastmega vett, nagu farmaatsia, elektroonika ning toidu- ja joogitööstus, toetuvad UV-töötlusele, et vastata ranged veekvaliteedi standarditele.

UV-töötlust kasutatakse ka põllumajanduses niisutamiseks ja kariloomade jootmiseks, tagades, et vesi on vaba patogeenidest, mis võiksid mõjutada saagikust ja loomade tervist.

Linnad on üha enam UV-töötlust omaks võtmas, et kaitsta kogukondade joogivett, kuna see inaktiveerib efektiivselt kloorile vastupidavad algloomad.

UV-töötluse rakendamine veesüsteemides

UV-töötluse rakendamisel tuleb arvestada tegureid nagu vee kvaliteet, voolukiirus ja UV läbilaskvus, et tagada süsteemi efektiivsus.

Regulaarne jälgimine ja hooldus on UV-süsteemide pideva toimivuse jaoks hädavajalik. See hõlmab UV-lampide puhastamist ja UV-intensiivsuse jälgimist.

Kohalike ja rahvusvaheliste standardite järgimine on UV-töötlussüsteemide jaoks oluline, et tagada nõutud desinfitseerimistasemed.

UV-töötluse tehnoloogilised edusammud

UV-lampide disaini edusammud on viinud võimsamate ja efektiivsemate süsteemideni, mis suudavad töödelda suuremaid veekoguseid suurema efektiivsusega.

Kaasaegsed UV-süsteemid on varustatud nutikate juhtimisseadmetega, mis võimaldavad reaalajas jälgimist ja kohandusi, tagades optimaalse toimivuse.

UV-töötlust integreeritakse sageli teiste veetöötlustehnoloogiatega, nagu filtreerimine ja pöördosmoos, et saavutada põhjalik veepuhastus.

Avastage LOITEH OÜ pakutavad tipptasemel UV-veetöötluslahendused, et tagada vastavus, efektiivsus ja kõrgeim veepuhtuse standard teie tegevustes.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

LOITEH OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Loiteh kanti ettevõtteregistrisse 11.09.1995.a.  OÜ Loiteh põhitegevusalaks oli keskkonna-, eriti veetehnoloogia-alased konsultatsioonid, eeluuringud, eksper
ssb.ee
OÜ Loiteh kanti ettevõtteregistrisse 11.09.1995.a. OÜ Loiteh põhitegevusalaks oli keskkonna-, eriti veetehnoloogia-alased konsultatsioonid, eeluuringud, ekspertiis ja seadmete vahendus-müük. Et propageerida oma tegevust ja OÜ Loiteh kaudu saadavaid veepuhastusseadmeid, nagu GDT-d ja ultra- violettlampe, on loodud ka veebileht. 2022.aastal OÜ Loiteh-l põhitegevuse käibeks 1941 eur. Juhatus koosneb kahest liikmest. OÜ Loiteh on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

5 viisi, kuidas täiustatud õhustamine võib parandada teie vee kvaliteeti

Õhustamine on kriitiline protsess veepuhastuses, mis hõlmab õhu viimist vette, et suurendada hapniku küllastust. See protsess on oluline veekogude ökosüsteemide
ssb.ee
Õhustamine on kriitiline protsess veepuhastuses, mis hõlmab õhu viimist vette, et suurendada hapniku küllastust. See protsess on oluline veekogude ökosüsteemide tervise säilitamiseks ja vee kvaliteedi tagamiseks erinevateks kasutusviisideks. Õhustamist saab saavutada mitmel viisil, sealhulgas mehaaniline, difuusne ja pinnapealne õhustamine, millest igaühel on oma eelised. Täiustatud õhustussüsteemid esindavad veepuhastuse tehnoloogia tipptaset. Need on loodud maksimaalse efektiivsuse, kontrolli ja kohandatavuse saavutamiseks, pakkudes ülimat vee kvaliteedi tulemust valitsusasutustele,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.