Rohkema info nägemiseks:

LOITEH OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eriala on keskkonnaalased konsultatsioonid, ekspertiis, eeluuringud ja veekäitlusseadmete vahendus

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus innovatsioon kohtub jätkusuutlikkusega. Meie ekspertiis ei seisne ainult teenuste pakkumises, vaid lahenduste loomises, mis tagavad rohelisema homse. Keskkendudes energia- ja maavaradele, oleme pühendunud pakkuma võrdsetel veepuhastuskonsultatsioone ja veepuhastusseadmeid, mis seavad tööstuse standardid.

Meie teekond algas visiooniga integreerida edasijõudnud tehnoloogia keskkonnahoidlikkusega. Mõistame puhta vee kriitilist tähtsust ja rolli, mida see mängib elu säilitamisel ja ökosüsteemide toitmisel. Seetõttu oleme pühendunud täiuslikusele oma tegevuse igas aspektis, alates meie aeraatorite ja UV-seadmete peenest disainist kuni meie osmootiliste lahenduste täpsuseni.

Meie tooted on rohkem kui lihtsalt masinad; need on meie lubaduse kehastus teile - Inseneriteadus jätkusuutliku tuleviku nimel. Iga seadmeosa on meie kvaliteedi ja efektiivsuse pideva otsingu tunnistajaks. Olgu teil vaja vastupidavat GDTO aeraatoriseadet või tipptasemel UV-süsteeme, meil on tehnoloogia, mis vastab teie veepuhastusvajadustele.

Meie brändi tuumaks on pühendumus mitte ainult klientide ootuste täitmisele, vaid nende ületamisele. Meid ajendab soov rajada jätkusuutlikkusele tee innovatsiooni kaudu. Meie ekspertide meeskond on alati valmis aitama teil navigeerida veepuhastuse keerukuses, tagades, et saate parimad võimalikud lahendused, mis on kohandatud teie ainulaadsetele nõudmistele.

Liituge meiega meie missioonis kaitsta  planeedi kõige väärtuslikumat ressurssi. Koos saame teha vahet, üks tilk korraga. Lisateabe saamiseks meie toodete ja teenuste kohta või konsultatsiooni kokkuleppimiseks võtke meiega ühendust aadressil info@loiteh.ee või helistage meile numbril (+372) 534 16 599.

LOITEH OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaak

Keskkonnasõbralik tehnika, mis vastab ootustele. Veepuhastussüsteem on imeline!

- Mihkel

Keskkonnatehnika, millel on süda. Veepuhastus kõrgemal tasemel!

- Tauri

Veepuhastussüsteem, mis on tõeline investeering tervisesse. Aitäh!

LOITEH OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Loiteh kanti ettevõtteregistrisse 11.09.1995.a. OÜ Loiteh põhitegevusalaks oli keskkonna-, eriti veetehnoloogia-alased konsultatsioonid, eeluuringud, ekspertiis ja seadmete vahendus-müük. Et propageerida oma tegevust ja OÜ Loiteh kaudu saadavaid veepuhastusseadmeid, nagu GDT-d ja ultra- violettlampe, on loodud ka veebileht. 2022.aastal OÜ Loiteh-l põhitegevuse käibeks 1941 eur. Juhatus koosneb kahest liikmest. OÜ Loiteh on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

Dropdown

kõik artiklid

5 viisi, kuidas täiustatud õhustamine võib parandada teie vee kvaliteeti

Õhustamine on kriitiline protsess veepuhastuses, mis hõlmab õhu viimist vette, et suurendada hapniku küllastust. See protsess on oluline veekogude ökosüsteemide
ssb.ee
Õhustamine on kriitiline protsess veepuhastuses, mis hõlmab õhu viimist vette, et suurendada hapniku küllastust. See protsess on oluline veekogude ökosüsteemide tervise säilitamiseks ja vee kvaliteedi tagamiseks erinevateks kasutusviisideks. Õhustamist saab saavutada mitmel viisil, sealhulgas mehaaniline, difuusne ja pinnapealne õhustamine, millest igaühel on oma eelised. Täiustatud õhustussüsteemid esindavad veepuhastuse tehnoloogia tipptaset. Need on loodud maksimaalse efektiivsuse, kontrolli ja kohandatavuse saavutamiseks, pakkudes ülimat vee kvaliteedi tulemust valitsusasutustele,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.