EUROREHVID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
On oluline, et teie sõiduk oleks varustatud kvaliteetsete rehvidega ohutuse, jõudluse ja efektiivsuse tagamiseks. Rehvide vahetamise vajaduse äratundmine võib s

Kuidas mõjutab rehvide vanus nende üldist seisukorda ja ohutust?

On oluline, et teie sõiduk oleks varustatud kvaliteetsete rehvidega ohutuse, jõudluse ja efektiivsuse tagamiseks. Rehvide vahetamise vajaduse äratundmine võib säästa teid potentsiaalsetest ohtudest ja kulukatest remontidest. Siin on viis märki, mis viitavad sellele, et teie auto vajab uusi rehve.

Rehvide kulumise ja ohutuse mõistmine

Rehvid on ainus kontaktipunkt teie sõiduki ja tee vahel. Nad mängivad olulist rolli juhtimises, pidurdamises ja üldises stabiilsuses. On ülioluline, et teie rehvid oleksid heas seisukorras teie ohutuse tagamiseks.

Kõik rehvid kuluvad kasutamisega. Sõiduharjumused, teeolud ja hoolduspraktikad võivad seda protsessi kiirendada. Regulaarsed kontrollid aitavad tuvastada kulumist enne, kui see muutub ohutusprobleemiks.

Mustrisügavus on alla seadusliku piiri

Teie rehvide muster tagab vajaliku haarduvuse teel. Kui mustrisügavus langeb alla seadusliku piiri, on aeg rehvid välja vahetada. Lihtne viis selle mõõtmiseks on 'sendi test'.

Paljudes piirkondades on seaduslik minimaalne mustrisügavus 1,6 millimeetrit. Sõitmine mustrisügavusega alla selle piiri võib kaasa tuua trahve ja suurendada õnnetuste riski, eriti märgades tingimustes.

Nähtavad kahjustused rehvidel

Turse, lõiked ja praod rehvi pinnal on selged näitajad, et teie rehvid võivad vajada kohest tähelepanu. Need kahjustused võivad ohustada rehvi struktuuri ja põhjustada lõhkemist.

Kui märkate mingeid nähtavaid kahjustusi, on kõige parem lasta oma rehvid üle vaadata professionaali poolt. Kahjustatud rehvidega sõitmine võib olla ohtlik.

Rehvid on vanemad kui 5 aastat

Isegi kui teie rehvid näevad välja korras, kummiühendid halvenevad aja jooksul. Vanemad kui viieaastased rehvid tuleks regulaarselt üle vaadata vananemise märkide, nagu näiteks küljeseina pragude suhtes.

Rehvi tootmiskuupäev on näidatud neljakohalise koodina küljeseinal. Esimesed kaks numbrit tähistavad nädalat ja viimased kaks tootmisaastat. See teave aitab teil otsustada, kas on aeg rehvid välja vahetada.

Vibratsioon või ebatavalised müra

Liigne vibratsioon või kummalised müra sõidu ajal võivad olla märk ebaühtlasest rehvikulumisest või sisemisest kahjustusest. On oluline need probleemid kiiresti lahendada, et vältida edasist kahju teie sõidukile.

Tasakaalustamata rehvid, joondamata või kahjustatud vedrustuse komponendid võivad põhjustada neid sümptomeid. Regulaarne rehvihooldus aitab neid probleeme ennetada.

Halb sõiduki juhitavus või suurenenud pidurdusteekond

Kui teil on probleeme juhitavusega või teie sõiduk ei reageeri hästi roolile, võib see olla tingitud kulunud rehvidest. Rehvi seisukord mõjutab otseselt sõiduki dünaamikat ja kontrolli.

Kulunud rehvid võivad samuti põhjustada suurenenud pidurdusteekonda, eriti märgades tingimustes. See võib oluliselt mõjutada teie võimet vältida kokkupõrkeid.

Kas märkate mõnda neist märkidest oma sõidukil? Võtke ühendust EUROREHVID OÜ-ga tipptasemel rehvide teenuste saamiseks ja tagage oma ohutus teel.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kui oluline on regulaarne õlivahetus minu sõiduki jaoks?

Mootoriõli on teie sõiduki elujõu allikas. See täidab mitmeid kriitilisi funktsioone, nagu liikuvate osade määrimine hõõrdumise vähendamiseks, korrosiooni eest
ssb.ee
Mootoriõli on teie sõiduki elujõu allikas. See täidab mitmeid kriitilisi funktsioone, nagu liikuvate osade määrimine hõõrdumise vähendamiseks, korrosiooni eest kaitsmine ning mootori jahutamine, viies soojust liikuvatest osadest eemale. Aja jooksul õli laguneb ja saastub mustuse, tolmu ning mootori ja keskkonna prahtidega. Auto kasutamine määrdunud või väheses koguses õliga võib viia mootori suurenenud kulumise, vähendatud efektiivsuse ja lõpuks mootori rikkeni. Regulaarsete õlivahetuste eelised Regulaarsed õlivahetused tagavad, et teie mootor ei pea töötama rohkem kui vajalik. Puhas õli

Mis vahe on auto poleerimisel ja vahatamisel?

Paljude sõidukite omanike jaoks on auto rohkem kui lihtsalt transpordivahend; see on nende isiksuse peegeldus ja nende raske töö sümbol. Auto esteetilise veetlu
ssb.ee
Paljude sõidukite omanike jaoks on auto rohkem kui lihtsalt transpordivahend; see on nende isiksuse peegeldus ja nende raske töö sümbol. Auto esteetilise veetluse säilitamine on oluline mitte ainult isikliku rahulolu, vaid ka selle edasimüügiväärtuse säilitamiseks. Läikiv, hästi hooldatud auto teeb Tallinna teedel avalduse. Kaks kõige tõhusamat meetodit auto läike säilitamiseks on poleerimine ja vahatamine. Kuigi need võivad tunduda sarnased, teenivad nad erinevaid eesmärke ja neid kasutatakse auto detailimise protsessi erinevatel etappidel. Nende vaheliste nüansside mõistmine on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.