Rohkema info nägemiseks:

EUROREHVID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume terviklikke autohooldusteenuseid, sealhulgas rehvide müüki ja teenindust, autoremondi, õlivahetuse ja sõiduki puhastamise teenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast kohta, kus teie auto saab kuningliku kohtlemise, mida see väärib. EUROREHVID OÜ juures ei ole me ainult rehvide ja õlivahetusega tegelev ettevõte; me hoolime usaldusväärse ja kindla suhte loomisest iga kliendiga, kes meie uksest sisse astub. Meie missioon on lihtne: Pakume terviklikke autohooldusteenuseid, sealhulgas rehvide müüki ja teenuseid, autoremondi, õlivahetuse ja sõiduki puhastamist. Me usume, et iga teie sõit peaks olema turvaline, sujuv ja muretu. Seetõttu on meie loosung, Sõida kindlalt!, on rohkem kui lihtsalt sõnad - see on lubadus.

Alates hetkest, mil saabute, märkate erinevust. Meie teenuste valik, sealhulgas autopesu, auto sisepuhastus keemiaga, auto poleerimine ja auto vahatamine, on loodud teie sõiduki noorendamiseks ja sõidukogemuse parandamiseks. Vajate õlivahetust ja hooldust? Meil on see kaetud täpsuse ja hoolitsusega. Otsite rehvide müüki või asjatundlikku rehvitööd? Meie teadlik meeskond juhendab teid teie sõidukile täiusliku sobivuse leidmisel.

Meie pühendumus tipptasemele on ilmne igas osutatavas teenuses. Me kasutame ainult kõrgeima kvaliteediga tooteid ja viimaseid tehnikaid, et tagada teie auto käitlemine äärmise professionaalsusega. Olgu tegemist lihtsa autopesu või keerulise remondiga, me läheneme igale ülesandele sama pühendumuse ja detailidele tähelepanu pööramisega.

EUROREHVID OÜ juures oleme rohkem kui lihtsalt teenusepakkuja - oleme teie partner autohoolduses. Kutsume teid liituma meie rahulolevate klientide perega ja ise erinevust kogema. Broneeri aeg juba täna ja laseme teil näha, miks me oleme usaldusväärne nimi autoremondi ja õlivahetuse teenustes. Pidage meeles, kui valite EUROREHVID OÜ, siis Sõida kindlalt!

Kontakt

+372 645 4384

EUROREHVID OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marju K.

Suurepärane teenindus ja kiire lahendus. Tundsin end turvaliselt ja rahulikult kogu protsessi vältel.

- Andres T.

Minu kogemus oli suurepärane. Nad suutsid minu auto kiirelt korda teha ning teenindus oli väga sõbralik.

- Peeter M.

Mul on alati hea meel nende juurde naasta. Eurorehvid pakub suurepärast teenust ja meeldivat klienditeenindust.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas mõjutab rehvide vanus nende üldist seisukorda ja ohutust?

On oluline, et teie sõiduk oleks varustatud kvaliteetsete rehvidega ohutuse, jõudluse ja efektiivsuse tagamiseks. Rehvide vahetamise vajaduse äratundmine võib säästa teid potentsiaalsetest ohtudest ja kulukatest remontidest. Siin on viis märki, mis viitavad sellele, et teie auto vajab uusi rehve. Rehvide kulumise ja ohutuse mõistmine Rehvid on ainus kontaktipunkt teie sõiduki ja tee vahel. Nad mängivad olulist rolli juhtimises, pidurdamises ja üldises stabiilsuses. On ülioluline, et teie rehvid oleksid heas seisukorras teie ohutuse tagamiseks. Kõik rehvid kuluvad kasutamisega.

Dropdown

kõik artiklid

Kui oluline on regulaarne õlivahetus minu sõiduki jaoks?

Mootoriõli on teie sõiduki elujõu allikas. See täidab mitmeid kriitilisi funktsioone, nagu liikuvate osade määrimine hõõrdumise vähendamiseks, korrosiooni eest
ssb.ee
Mootoriõli on teie sõiduki elujõu allikas. See täidab mitmeid kriitilisi funktsioone, nagu liikuvate osade määrimine hõõrdumise vähendamiseks, korrosiooni eest kaitsmine ning mootori jahutamine, viies soojust liikuvatest osadest eemale. Aja jooksul õli laguneb ja saastub mustuse, tolmu ning mootori ja keskkonna prahtidega. Auto kasutamine määrdunud või väheses koguses õliga võib viia mootori suurenenud kulumise, vähendatud efektiivsuse ja lõpuks mootori rikkeni. Regulaarsete õlivahetuste eelised Regulaarsed õlivahetused tagavad, et teie mootor ei pea töötama rohkem kui vajalik. Puhas õli

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.