ENTRI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1069 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 21 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga komme

ENTRI OÜ hetkeolukord

Juba 1069 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 21 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Aastal 2023 täitus OÜ Entri Tartu toitlustuses 25 tegevusaasta. Juubeliaasta oli nii tegus kui ärev.

Aasta 2023 oli kogu maailma majanduses pigem stabiilne paigalseisu aasta. Üldise julgeoleku vaatest äärmiselt pingeline. Majanduses olid pidevad hinnamuutused, valdavalt tõusud kõikides valdkondades. Seoses vähenenud turvalisusega kogu maailmas tõi see kaasa muutused ka majanduses. Turgude muutustega on muutunud kaupade liikumised ning hinnad.

Ettevõte on töötanud pärast COVID viirusega seotud tegevuspiirangutest oluliselt väiksema töötajte arvuga, millest tulenevalt ei saa olla ka käive varasemate aastatega võrreldav.

Lõppenud majandusaasta oli ettevõtte majandustegevus stabilne aasta. Stabiilse ja usaldusväärse personali leidmine tööjõuturult on äärmiselt raske. Asjatundliku tööjõu puudus on suur. Eelnevast tulenevalt ei ole võimalus ka telimuste mahtu suurendada.

Möödunud majandusaasta käive eelnevate aastatega on suuresti võrreldav ehk sobitub oma muutustega üldisesse majandusruumi.

Koostöövalmidus oli jätkuvalt turismifirmadega ning sõlmiti ka uusi koostöösuhteid.

Välisturistide külastatavus turimisgruppide näol jäi olematuks.

Saalis sai korraldada suuri üritusi s.h. konverentse. Restorani saal on liigendatav ruloode abil. Samuti võimalus korraldada koosviibimisi erinevatel eesmärkidel. Oleme sõlminud kokkulepped mõnede sari-üritustega. Ruloodega eraldatus võimaldab saali erinevates osades korraldada väiksemat tüüpi koosviibimisi s.h. sünnipäevade tähistamisi.

OÜ Entri rendileping lõppes AS Kesklinna Keskusega jaanuar 2024.

Ettevõte ei leidnud endale uut rendipinda ning toitlustusteenuse pakkumine on peatunud märgitud ajast. Rendipinna otsingud ja läbirääkimised käivad.

OÜ Entri rentis laopinna, mille baasil tegevuse püsivuse eesmärgil tegeldakse toidunõude ning inventari laenutusega. Aasta 2024 suvehooajal nähtub, kas planeeritud tegevus on majanduslikult jätkusuutlik.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.