MANTINGA EESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1916 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 19 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga komme

MANTINGA EESTI OÜ hetkeolukord

Juba 1916 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 19 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Osaühing Mantinga Eesti (edaspidi nimetatud ka ”Ettevõte”) on külmutatud pagaritooteid ning jahutatud valmistoitu edasi müüv ettevõte.

Ettevõte kuulub Baltimaade suurimasse külmutatud pagaritooteid ning jahutatud valmistoitu tootvasse ning müüvasse kontserni Mantinga Group

UAB.

Osaühing Mantinga Eesti ainuosanikuks on Mantinga Group UAB (registreeritud Leedus).

2023. aasta tulemused 2023 aastal oli ettevõtte käive 7,26 miljonit eurot (2022. aastal 5,47 miljonit eurot), millest enamus on põhitegevusalade müügist saadud käive.

Ettevõtte tulemuslikkust enim mõjutanud teguriteks olid märgatavalt kasvanud lao- ja logistikakulud ning tööjõukulud.

Ettevõtte käibes toimub jätkuvalt kasv tänu jaepartnerite juures läbi viidud sortimendiuuendustele, tihenenud hinnakampaaniatele ning müügivõrgu laiendamisele Horeca, jae- ning tootmissektoris. Jätkuvalt toimus kasv ka ekspordis tänu laienenud sortimendile.

Ettevõtte tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid. Arveldused tarnijate ja klientidega toimuvad eurodes. Valuutarisk puudub. Faktooringuintressid on seotud Euriboriga, vaid Euribori muutuse mõju on mitteoluline. Ettevõtte tegevus ei ole hooajaline.

Aruandeperioodil ei toimunud olulisi investeeringuid ja uurimis- ning arendusprojekte. Samuti pole neid plaanis lähitulevikus.

Raamatupidamise aastaaruande koostamise perioodil ei toimunud olulisi sündmusi, mis ei kajastu raamatupidamise aastaaruandes.

2024. aasta väljavaade 2024. aasta tähelepanu on suunatud müükide suurendamisele peamiste kaubanduspartnerite juures ning jätkuvale müügivõrgu laiendamisele.

Samuti jätkata brändi FoodOnFoot digikanalites turundamisega, millega tehti algust aasta 2023 alguses. 2024. aasta algul positiivseid arenguid majanduses veel väga ei tunneta. Energia ja toormehinnad on küll stabiliseerunud ning inflatsiooninäitajad kahanenud, ent sellegipoolest mõjutab tarbijaid siiamaani laenu- ning liisingkohustuste alusintressis sisalduva EURIBOR`ide kõrgel olek, suurendavad töötuse näitajad ja jätkuv majanduse jahtumine.

Jätkuvalt pöörame tähelepanu kogu tarneahela efektiivsuse tõstmisele.

Mantinga Eesti OÜ finantssuhtarvud: 2023 2022

Müügitulu kasv (%) 32,77 39,39 (aruandeaasta müügitulu-eelmise aruandeaasta müügitulu)/eelmise aruandeaasta müügitulu*100%)

Lühiajalise võla kattekordaja 1,58 1,73 (käibevara/lühiajalised kohustised

Likviidsuskordaja 0,92 1,06 ((käibevara-varud)/ lühiajalised kohustised))

Võlakordaja 0,62 0,57 (kokku kohustised/kokku varad)

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.