NET GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 11 292 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 24 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja komm

NET GROUP OÜ hetkeolukord

Juba 11 292 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 24 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommenteeritud 26 korda.

Tegevusaruanne 2023

Üldinformatsioon

Net Group OÜ on 1999. aastal asutatud 100% Eesti kapitalil põhinev ettevõte. Peamised tegevusvaldkonnad on IT- ja ärikonsultatsioon, tarkvaraarendus ning projektijuhtimine ning läbi tütarettevõtete tarkvaratoodete Synerall ja Depowise müük.

Konsolideeritud 2023.a. aastaaruandes kajastuvad Net Group OÜ (edaspidi: emaettevõte) ning tema tütarettevõtete Synerall AS, Synerall

Finland Oy, Synerall Sweden AB, Depowise OÜ ja Net Group BV (koos edaspidi nimetatud: Kontsern) finantsnäitajad.

2023. aastal jätkati 2021. aastal kinnitatud kasvustrateegia elluviimist. Kontserni struktuuri ei muudetud. Kasvu toetamiseks arendati ringi tooteportfell, konsolideeriti pakkumist klientidele ning keskenduti veelgi enam organisatsioonikultuuri arendamisele, milles nähakse eristumisalust ja konkurentsieelist.

Äri majanduskeskkond

Vaadates 2023. aastat, mida iseloomustas jätkuv majanduslangus, võtsime kasvu toetamiseks veelgi proaktiivsema lähenemise, suunates varasemast enam ressursse uute klientide leidmisse ja uute projektide müügile. See strateegia osutus edukaks, tuues meile müügitulu ja kasumi kasvu. Oleme mõjutatud Euroopa majanduse jätkuvast madalseisust ja Ukraina sõjast, mis suurendavad ebakindlust ning on muutnud rahvusvaheliste klientide leidmise keerulisemaks. Siiski on Net Group OÜ eesmärk jätkata kasvu ka kestvas majanduslanguse tingimustes, keskendudes aktiivsele müügitegevusele ja strateegilistele ettevõtete omandamistele. 2023. aastal alustasime ettevalmistustöödega strateegiliselt oluliste IT-ettevõtete ostmiseks ja integreerimiseks nii Eestis kui ka Euroopas.

Aasta finantstulemused

Net Group OÜ konsolideeritud müügitulu kasvas 2023. aastal 12%, saavutades 12,9 miljoni euro suuruse mahu. Kontserni 2023. aasta puhaskasum oli 855 725 eurot. Eestist tuleb 63% kontserni müügitulust. Rahvusvaheliste turgude seas on Soome turu osakaal suurim, andes 29% müügitulust. Müük teistel välisturgudel on väiksem.

Emaettevõte

Net Group OÜ müügitulu oli 9 679 651 eurot (kasv 8%) ning puhaskasum 474 935 eurot.

Net Group OÜ kasum kasvas 2023. aastal hüppeliselt tänu uute töövoogude rakendamisele ning juhtimise ja müügi tsentraliseerimisest tulenevale efektiivsuse kasvule.

Tütarettevõtted

Tütarettevõttes Synerall AS omatakse 96% osalust, ülejäänud 4% moodustavad Synerall ASi omaaktsiad. Synerall AS eesmärk on arendada energiaettevõtete kliendihaldus- ja arveldustoodet Synerall ja pakkuda omatootele litsentside müüki. 2023. aasta oli Synerall AS-ile edukas ja müügitulu ulatus 2 352 570 euroni ning ettevõtte puhaskasum oli 162 770 eurot.

2024. aastal jätkatakse Syneralli tarkvara arendamise ja müügiga ning peamiseks eesmärgiks on uute klientide leidmine Soome ja Rootsi turul.

Igapäevaselt keskendutakse ettevõtte kasumi struktuurse ülesehituse parandamisele, eesmärgiga suurendada püsitulude osakaalu.

Synerall AS omab 100% osalust Soome ettevõttes Synerall Finland Oy, mille eesmärk on pakkuda tarkvaraarenduse lahendusi energiasektorile.

2023. aasta oli Synerall Finland Oy-le väga edukas. Saavutati müügitulu 2 799 731 eurot ja majandusaasta kasumiks kujunes 78 134 eurot.

2024. aastal keskendub Synerall Finland Oy jätkuvalt hooldusprojektide kasumlikkuse suurendamisele Soome turul.

Synerall AS omab 100% osalust Rootsi tütarettevõttes Synerall Sweden AB, mille eesmärgiks on Syneralli tarkvaralahenduste pakkumine

Rootsis ja ülejäänud Põhjamaades. 2023. aastal oli ettevõtte müügitulu 13 938 eurot, aasta lõpetati kasumiga 5 255 eurot. Eesmärgiks on aktiivsema majandustegevusega alustamine Rootsi elektrituru reformide käivitumisel.

Tütarettevõttes Depowise OÜ omatakse 70% osalust. Depowise OÜ peamiseks tegevusvaldkonnaks on tarkvaratoote Depowise pakkumine investeerimisvaldkonna klientidele – fondihaldurid, fondiadministraatorid, „Management Company-d“ ning depoopangad. 2023. aasta oli edukas

Depowise OÜ-le. Saavutati müügitulu 1 071 997 eurot ja puhaskasum 18 211 eurot. Depowise OÜ 2024. aasta eesmärkideks on saavutada läbimurre Euroopa Liidus, Šveitsis ja Suurbritannias ning asutada tütarettevõte Luksemburgis.

Belgias asub tütarettevõtte Net Group BV, kus omatakse 75% osalust. 2023. aastal jätkati aktiivselt müügitegevust Belgias tütarettevõtte Net

Group BV kaudu. 2023. aastal oli ettevõtte müügitulu 13 000 eurot, aasta lõppes kahjumiga -215 784 eurot. Aastal 2024 panustame e-kaubanduse sektorile mõeldud AI toetatud tarkvaralahenduste müügile ning soovime tagasi teenida turule sisenemiseks tehtud investeeringud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

NET GROUP OÜ loob Tansaanias Ida-Aafrika parimat õigussüsteemi

Eesti äri- ja tarkvaraarendusettevõte  NET GROUP OÜ  võitis Tansaania kohtusüsteemi moderniseerimise hanke. Järgmiseks võetakse ette ka Zimbabwe ja Uganda, kirj
ssb.ee
Eesti äri- ja tarkvaraarendusettevõte  NET GROUP OÜ võitis Tansaania kohtusüsteemi moderniseerimise hanke. Järgmiseks võetakse ette ka Zimbabwe ja Uganda, kirjutab Äripäev. Seepärast vaatame, kuidas ettevõttel ka läheb. NET GROUP OÜ alustas peaaegu 20 aastat tagasi, mil juhatuse liikmed Rauno Kuber ja Ermo Kruus , seda juhtima hakkasid. Osaühingu valdkond on programmeerimine. Samas sektoris tegutseb 2018. aasta seisuga kokku 2 196 ettevõtet, mis annavad tööd kokku 8 207 inimesele ja kogu valdkonna tänavune käibeprognoos on 648,17 miljonit eurot. NET GROUP OÜ varad ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.