I.T. MOTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1430 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja komment

I.T. MOTO OÜ hetkeolukord

Juba 1430 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2023

2023. aastal jätkus Oü I.T.MOTO traditsiooniline äritegevus ja eelmistel aastatel saavutatud turuosa kindlustamine. Möödunud aastal müügitulu tõusis 202 %.

Tulud, kulud ja kasum 2023. aastal moodustas müügitulu 403 478 eurot, tõustes aastaga umbes 202% võrra. Müügitulust moodustas enamuse kinnisvara müük 61 %.Mootorrataste,ATV-de varuosade müük ja hoolduse tegemine moodustas summast 39% . Oü I.T.Moto müügitulust moodustas 97% müük

Eestisse ning 3% müük EU maadesse.

Oü I.T.Moto kasumiks kujunes 24 383 eurot.,mis tulenes kinnisvara müügist.

Investeeringud

Aruandeperioodil soetati põhivara 7500.- eest ja muid investeeringuid ei tehtud.

Kinnisvarainvesteeringusse investeeriti 359 561.-

Personal

Oü.I.T.Moto keskmine töötajate arv majandusaastal oli 1 töötaja. 2023. aastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud 17 454 eurot.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Oü I.T.Moto põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on toodete täiustamise ning sortimendi laiendamise kaudu firma turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine olemasoleval turul. Arendada edasi soetatud kinnisvara. Majandusaasta lõpetada kasumiga.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.