A-AUTOKILE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Auto salongi puhtus ei ole ainult esteetiline küsimus; see on seotud hügieeni, tervise ja sõiduki väärtuse säilitamisega. Mustus, tolm ja räpane kogunevad aja j

Nõuandeid auto salongi puhastamiseks

Auto salongi puhtus ei ole ainult esteetiline küsimus; see on seotud hügieeni, tervise ja sõiduki väärtuse säilitamisega. Mustus, tolm ja räpane kogunevad aja jooksul, põhjustades vähem meeldiva sõidukogemuse ja võivad kahjustada auto sisepindu.

Auto sisemuse regulaarne puhastamine võib parandada sõidukogemust, õhukvaliteeti ja ennetada kulumist. See on oluline osa sõiduki hooldusest, mis võib samuti kaasa aidata auto edasimüügi väärtusele.

Ettevalmistus auto salongi puhastamiseks

Enne alustamist on oluline omada õigeid tööriistu. See hõlmab mikrokiudlappe, tolmuimejat lisadega, klaasipuhastusvahendit, polstri šampooni ja mitmesuguseid harju.

Alustage isiklike esemete ja prahi eemaldamisega autost. Hinnake sisekujunduse seisukorda, et määrata kindlaks vajaliku puhastuse tase ja tuvastada erilist tähelepanu vajavad alad.

Samm-sammuline auto salongi puhastamise protsess

Alustage armatuurlaua ja keskkonsooliga, kasutades mikrokiudlappi ja sobivat puhastusvahendit. Pöörake tähelepanu ventilatsiooniavadele, nuppudele ja raskesti ligipääsetavatele kohtadele.

Imetage istmed ja vaibad põhjalikult. Kangast polstri puhul kasutage auto sisemusele mõeldud šampooni. Naha puhul on hädavajalik nahapuhastusvahend ja -konditsioneer.

Puhastage aknad ja peeglid klaasipuhastusvahendiga, et tagada selge nähtavus ja triipudeta viimistlus.

Ärge unustage puhastada uksepaneele, mis tihti koguvad tolmu ja sõrmejälgi. Kasutage erinevatele materjalidele, nagu plastik, metall või puit, sobivaid puhastusvahendeid.

Edasijõudnud auto salongi puhastamise tehnikad

Jonnakate plekkide puhul polstril või vaipadel võib olla vajalik kasutada spetsiaalseid plekieemaldajaid ja tehnikaid, nagu aurupuhastus.

Halbu lõhnu saab kõrvaldada puhastamise, deodoreerivate toodete ja mõnikord isegi osooni generaatori abil püsivate lõhnade puhul.

Auto salongi puhtana hoidmine

Auto sisemuse puhtana hoidmiseks harjutage regulaarselt tolmuimejaga puhastamist ja pindade pühkimist. Kasutage kaitsematte ja kaaluge perioodilisi professionaalseid puhastusi.

Põhjaliku puhastuse saamiseks, mis säilitab teie auto sisemuse terviklikkuse, kaaluge professionaalseid puhastusteenuseid. Neil on oskused ja seadmed igat tüüpi interjööride ja väljakutsetega toimetulekuks.

Otsid laitmatut auto salongi, mis peegeldaks sinu kirge oma sõiduki vastu? Võta ühendust A-AUTOKILE OÜ-ga professionaalsete auto salongi puhastusteenuste saamiseks, mis on kohandatud sinu vajadustele.

Vaata rohkem

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

A-AUTOKILE OÜ tegevusaruanne 2022

Ülevaade majandustegevusest  OÜ A-Autokile põhitegevusaladeks on autode pisiremont ja hooldustööd, autopesu ja poleerimine ning salongi puhastus ning autoklaasi
ssb.ee
Ülevaade majandustegevusest OÜ A-Autokile põhitegevusaladeks on autode pisiremont ja hooldustööd, autopesu ja poleerimine ning salongi puhastus ning autoklaaside toon- ja turvakilede müük ja paigaldus. Elumaja akende ja tööstushoonete turva-, toon- ja päikesekaitse kilede paigaldus ning müük. OÜ A-Autokile põhitegevus toimub Eesti Vabariigis. Tulud, kulud ja kasum Aruandeaastal oli OÜ A-Autokile müügitulu 109 033 eurot (2021.a. 91 687). 2022.a. kasum oli 17 145 eurot (2021.a. kasum 3 334). Personalipoliitika Aruandeaasta lõpuks oli osaühingus palgal 6 inimest. Tööjõukulu koos maksudega

Kuidas mõjutavad sõiduki keretööd auto kvaliteeti?

Keretööd ei ole ainult teie sõiduki hea väljanägemise säilitamine; see on ka teie investeeringu terviklikkuse ja väärtuse kaitsmine. Väikestest mõlkidest ja kri
ssb.ee
Keretööd ei ole ainult teie sõiduki hea väljanägemise säilitamine; see on ka teie investeeringu terviklikkuse ja väärtuse kaitsmine. Väikestest mõlkidest ja kriimustustest kuni suurte kokkupõrkeparandusteni hõlmavad keretööd teenuste valikut, mis võivad oluliselt mõjutada nii teie sõiduki esteetilist atraktiivsust kui ka funktsionaalsust. Teenused ulatuvad värvimistöödest, mõlkide eemaldamisest ja kriimustuste parandamisest kuni ulatuslikumate muudatusteni nagu kerekomplektid ja kohandatud valmistised. Igal teenusel on oma kasu ja seda saab kohandada vastavalt autoomanike ja entusiastide

5 põhjust valida professionaalne klaasipaigaldus

Kui on oluline säilitada teie sõiduki terviklikkus ja esteetika, mängib klaas olulist rolli. See kaitseb teid mitte ainult elementide eest, vaid aitab kaasa ka
ssb.ee
Kui on oluline säilitada teie sõiduki terviklikkus ja esteetika, mängib klaas olulist rolli. See kaitseb teid mitte ainult elementide eest, vaid aitab kaasa ka teie auto struktuurilisele tugevusele. Professionaalse klaasipaigalduse valimine on otsus, mis võib autoomanikele ja entusiastidele pakkuda pikaajalisi eeliseid. Sõiduki klaas ei ole ainult nähtavuse ja välimuse küsimus. See on oluline komponent, mis aitab kaasa sõiduki ohutusele, aerodünaamikale ja üldisele jõudlusele. Kvaliteetne klaasipaigaldus on nende aspektide säilitamiseks hädavajalik. Kuigi isetegemise projektid võivad olla

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.