Rohkema info nägemiseks:

A-AUTOKILE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut autohooldusteenuseid, tagades kvaliteedi ja vastupidavuse koos isikliku hoolitsusega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Alates aastast 2000 on A-AUTOKILE OÜ olnud autode hoolduse ja esteetika esirinnas, pakkudes spetsialiseeritud teenuseid, mis vastavad iga autoentusiasti vajadustele. Meie teekond algas pühendumusega tipptasemele ja aastate jooksul oleme oma oskusi lihvinud, et pakkuda teile parimat autoklaaside paigalduses, auto salongi puhastuses, keretöödes ja autoklaaside toonimises.

Meie missiooni südames on lihtne, kuid võimas lause: 'Pakume terviklikku valikut autohooldusteenuseid, tagades kvaliteedi ja vastupidavuse isikliku hoolitsusega.' See pole lihtsalt lubadus; see on vundament, millele ehitame oma suhte teie ja teie sõidukiga.

Meie kogenud professionaalide meeskond toob lauale aastatepikkuse kogemuse, tagades, et iga pakutav teenus on teostatud täpsuse ja detailidele pööratud tähelepanuga. Alates hetkest, kui astute meie asutusse aadressil Peterburi tee 38/8, Tallinn, olete vastu võetud selguse ja kindlustundega, mida suudab pakkuda ainult A-AUTOKILE OÜ.

Meie teenused on meie loosungi, 'Selgus, Kvaliteet, Kaitse!' tunnistajaks. Olgu teil vaja täiuslikku autoklaasi paigaldust, mis pakub nii esteetilist ilu kui ka turvalisust, või põhjalikku auto salongi puhastust, et värskendada teie sõiduki interjööri, meil on kõik olemas. Meie keretöö teenused tagavad, et teie auto välimus on sama laitmatu kui selle sooritusvõime, ja meie asjatundlik autoklaaside toonimine suurendab mitte ainult privaatsust, vaid kaitseb ka kahjulike UV-kiirte eest.

Laia teenuste valikuga ühe katuse all oleme uhked, et saame pakkuda kõrgeima kvaliteediga kilesid Ameerika tootjalt Solargard, mida toetab heldelt 5-15 aasta garantii sõltuvalt kile tüübist. See on meie pühendumus teile: võrreldamatu teeninduskvaliteet koos püsivate tulemustega.

Liituge rahulolevate klientide hulgaga, kes on kogenud A-AUTOKILE OÜ erinevust. Külastage meid esmaspäevast reedeni kella 9.00 kuni 18.00 või leppige kokku aeg, mis teile sobib. Hoolitseme teie sõiduki eest selle väärilise asjatundlikkusega.

Küsimuste ja hinnapakkumiste jaoks võtke meiega ühendust numbritel 6139883; 5106495 või e-posti aadressil info@a-autokile.ee. Teie auto ilusalong ootab.

A-AUTOKILE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marek K.

Autohoolduse meeskond paigaldas uue autoklaasi kiiresti ja tulemus oli laitmatu.

- Laura T.

Nad teevad suurepärast tööd kriimustuste ja mõlkide eemaldamisel ning minu auto näeb välja nagu uus!

- Martin P.

Autohoolduse meeskond on kindlasti oma ala eksperdid ja teenindus on alati sõbralik ja vastutulelik.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

A-AUTOKILE OÜ tegevusaruanne 2022

Ülevaade majandustegevusest OÜ A-Autokile põhitegevusaladeks on autode pisiremont ja hooldustööd, autopesu ja poleerimine ning salongi puhastus ning autoklaaside toon- ja turvakilede müük ja paigaldus. Elumaja akende ja tööstushoonete turva-, toon- ja päikesekaitse kilede paigaldus ning müük. OÜ A-Autokile põhitegevus toimub Eesti Vabariigis. Tulud, kulud ja kasum Aruandeaastal oli OÜ A-Autokile müügitulu 109 033 eurot (2021.a. 91 687). 2022.a. kasum oli 17 145 eurot (2021.a. kasum 3 334). Personalipoliitika Aruandeaasta lõpuks oli osaühingus palgal 6 inimest. Tööjõukulu koos maksudega

Dropdown

kõik artiklid

Nõuandeid auto salongi puhastamiseks

Auto salongi puhtus ei ole ainult esteetiline küsimus; see on seotud hügieeni, tervise ja sõiduki väärtuse säilitamisega. Mustus, tolm ja räpane kogunevad aja j
ssb.ee
Auto salongi puhtus ei ole ainult esteetiline küsimus; see on seotud hügieeni, tervise ja sõiduki väärtuse säilitamisega. Mustus, tolm ja räpane kogunevad aja jooksul, põhjustades vähem meeldiva sõidukogemuse ja võivad kahjustada auto sisepindu. Auto sisemuse regulaarne puhastamine võib parandada sõidukogemust, õhukvaliteeti ja ennetada kulumist. See on oluline osa sõiduki hooldusest, mis võib samuti kaasa aidata auto edasimüügi väärtusele. Ettevalmistus auto salongi puhastamiseks Enne alustamist on oluline omada õigeid tööriistu. See hõlmab mikrokiudlappe, tolmuimejat lisadega,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.