BALROCK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 3985 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 41 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga komme

BALROCK OÜ hetkeolukord

Juba 3985 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 41 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

BalRock OÜ alustas tegevust 01.augustil 2001.a.

Firmal on kaks peamist ja võrdset tegevussuunda. Vesivarustuse valdkonna põhitegevuseks on puurkaevude projekteerimine, puurimine ja seadmetega varustamine. Lõhketööde põhiliseks tegevusvaldkonnaks on lõhkamine karjäärides. Lõhatakse ka süvendustöödeks vee all, kommunikatsioonide kraavkaevikuid, ehitisi jms.

BalRock OÜ 2023. majandusaasta oli majandusnäitajate poolest keskmine. Ukraina sõja tõttu märkimisväärselt tõusnud sisendhinnad stabiliseerusid suhteliselt kõrgel tasemel, seoses üldise elukalliduse tõusuga suurenesid märgatavalt tööjõukulud.

Vesivarustuse valdkonnas viidi 2023.a lõpule Tartu Veevärgi tellimusel tehtud Kobrulehe veehaarde puurkaevude seadistamine. Täideti tellimusi ka teistelt vee-ettevõtjatelt ja erasektorist. Olulisemad kaevupuurimistööd teostati Riigi Kaitseinvesteeringute Keskuse tellimusel, samuti Viru ja

Tallinna vanglates, joogivee tootmiseks Haagel, Elva Veehaardes, Harku aleviku veetöötlusjaama rajamisel, Vasalemmas ja uue juustutehase tarbeks Paides. Lisaks teostati rohkesti puurkaevude ümberehituse ja seadmestamise töid ning renoveeriti Salutaguse Pärmitehase veetöötlusjaam. Eritöödest väärivad mainimist veealandustööd Tallinnas Ahtri 6 ehitusobjektil ja Pärnu uue silla rajamisel.

Lõhketööde valdkonnas jätkati töid Väo, Orava, Kareda, Otissaare, Sopimetsa, Harku, Võhmuta, Sillamäe ja Meremäe karjäärides. Lõhketööde mahtude vähenemine ning toorme hindade kuni 3,5-kordne tõus kajastus valdkonna majandustulemustes. Konkurentidest olime mõnedel hangetel edukamad ja seetõttu lisandusid meie tööportfelli uute karjääridena Anelema, Rõstla, Eivere ja Lubja.

2023.a. investeeriti mõlema valdkonna puurimistehnika parendamisse ja transpordivahenditesse. Investeeringute maht oli 2023. aastal 165 tuhat eurot.

Aruandeaastal arengu- ja uurimisväljaminekuid ei tehtud. Ka 2024. aastaks, arvestades tegevusvaldkondade eripära, kus uusi tehnoloogiaid ja teenuseid lisandub harva, arengu- ja uurimisväljaminekuid planeeritud pole.

BalRock OÜ struktuuris töötas 2023. aastal keskmiselt 27 põhikohaga töötajat. Neist töölisi 20, keskastme juhte 4 ja tippjuhte 3.

Tööjõukulude kogusumma 2023. aastal oli 1 056 tuhat eurot. Palgasurve oli möödunud aastal tugev ning seetõttu suurenesid ka meie tööjõukulud märgatavalt.

Vastavalt osanike koosoleku otsusele on tippjuhid ka ettevõtte juhatuse liikmed, kusjuures tegevjuht on ka juhatuse esimeheks. Täiendavaid juhatuse liikme tasusid, soodustusi ja kompensatsioone kehtestatud pole.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.