WEBWARE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2073 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommen

WEBWARE OÜ hetkeolukord

Juba 2073 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

Webware OÜ on 22 aastat pakkunud Eesti organisatsioonidele turvalist info- ja dokumendihalduse tarkvara. Eesmärk on aidata era- ning avaliku sektori organisatsioonidel lihtsustada ja automatiseerida info- ja dokumentide haldamist ning seeläbi kasvatada organisatsiooni läbipaistvust, efektiivsust ja kogutud informatsiooni kasutamisest sündivat väärtust.

Majandusaastal oli müügitulu 1 547 608 eurot (2022. aastal oli see 1 132 351 eurot), mis kasvas aastaga 37%. Oluliselt suurenesid tööjõukulud ja mitmesugused tegevuskulud, mis ulatusid vastavalt 1 301 529 euro (2022. aastal oli see 766 923 eurot) ja 120 912 euroni (2022. aastal oli see 96 809 eurot).

Webware OÜ tugevused: * Kogemus ja usaldusväärsus - oleme Eesti turul tegutsenud pikka aega ja oleme saavutanud usalduse suurte organisatsioonide seas nagu

Tallink, Eesti Gaas, Tartu Ülikool, Bigbank, Compensa jt.

* Tugev platvorm - pakume valdkondade ülest platvormi WebDesktop, mis suudab toime tulla tuhandete kasutajate ja keerukate organisatsioonide vajadustega.

* Kliendikeskne lähenemine - pühendume oma klientide edu saavutamisele, pakkudes parimaid praktikaid, laia valikut tööriistu ja paindlikku kohandamisvõimalust.

* Eksperdid teabehalduses - nõustame organisatsioone infohalduse ja digitaliseerimise teemadel, aidates neil saavutada efektiivsust, kontrolli ja läbipaistvust.

2024 aastal oleme seadnud järgmised prioriteedid: * Jätkusuutlik kasv- planeerime käibe kasvu ka sel aastal, toetudes oma tugevale platvormile ja kliendikesksele lähenemisele.

* Toote- ja kliendikeskse organisatsiooni loomine - investeerime tootearendusse ning loome platvormi, mis pakub äriliselt mõõdetavat väärtust.

Meie ambitsioon on saada rahvusvaheliselt tunnustatud teabehalduse platvormiks.

Makromajanduslikud väljakutsed:

Oleme teadlikud makromajanduslikest väljakutsetest, mis toovad kaasa ettevaatliku investeerimiskäitumise. Usume, et meie paindlik platvorm ja kulude kokkuhoiu pakkumine annavad meile konkurentsieelise ja aitavad klientidel edukalt navigeerida keerulisel turul.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.