GASTROLL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1241 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja komment

GASTROLL OÜ hetkeolukord

Juba 1241 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 161 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Gastroll põhitegevusalaks 2022.a. oli toitlustamine restoranis ja omatoodete müük ning kultuuriline teenindamine.

OÜ Gastroll põhitegevus toimus Eestis.

2022.aastal moodustas osaühingu müügitulu 93 519.- eurot, mis on 46,94% suurem 2021.aasta käibest.

OÜ Gastroll 2022.a. majandusaasta lõppes kahjumiga -11 409 .- eurot.

2022.aastal töötas ettevõttes keskmiselt 2 tööajat, kelle palgakulu oli 16 398.-eurot. Juhatuse liikmele tasu ei makstud.

Järgmisel majandusaastal on plaanis suurendada käivet, kindlustada oma koht turul ning pakkuda klientidele jätkuvalt kvaliteetset teenust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Meie krõbeda kana krõbeduse saladus

On midagi üldiselt vastupandamatut täiusliku krõbeda kana suutäie juures. Kuuldav krõbin, mahlane liha ja maitse, mis tantsivad maitsemeeltel, on kulinaarse nau
ssb.ee
On midagi üldiselt vastupandamatut täiusliku krõbeda kana suutäie juures. Kuuldav krõbin, mahlane liha ja maitse, mis tantsivad maitsemeeltel, on kulinaarse naudingu kolmik. Kuid mis teeb krõbeda kana nii ahvatlevaks toiduarmastajate jaoks kõikjal? Aasia köögis ei ole krõbeda kana lihtsalt roog; see on kultuuriikoon. Bangkokist kihavatest tänavaturgudest kuni Tokyo izakayadeni on krõbedal kanal pikk ajalugu ja eriline koht toiduentusiastide südames. Koostisosad, mis teevad vahet GASTROLL OÜ-s mõistame, et iga suurepärase krõbeda kana aluseks on õige lind. Me hangime oma kana

Kimchi: kääritatud ime ja selle tervislikud kasud

Kimchi on traditsiooniline Korea lisand, mis on valmistatud kääritatud köögiviljadest, kõige sagedamini hiina kapsast ja Korea redisest, millele on lisatud erin
ssb.ee
Kimchi on traditsiooniline Korea lisand, mis on valmistatud kääritatud köögiviljadest, kõige sagedamini hiina kapsast ja Korea redisest, millele on lisatud erinevaid maitseaineid, sealhulgas tšillipipart, küüslauku, ingverit ja rohelist sibulat. Selle ainulaadne maitse, mida iseloomustab karge, vürtsikas ja kergelt magus maitse, on teinud sellest Korea köögi põhiosa ja ülemaailmse kulinaarse nähtuse. Kimchi päritolu ulatub tagasi iidse Koreani, kus see algas köögiviljade säilitamise viisina talvekuudeks. Aja jooksul on see arenenud kultuurisümboliks, millel on sadu variatsioone üle Korea

Rameni maagia: sügav sukeldumine Jaapani nuudlisupi maailma

Ramen, mis kunagi oli lihtne Jaapani nuudlisupp, on arenenud globaalseks kulinaarseks sensatsiooniks. Selle päritolu ulatub tagasi 20. sajandi algusesse, kus se
ssb.ee
Ramen, mis kunagi oli lihtne Jaapani nuudlisupp, on arenenud globaalseks kulinaarseks sensatsiooniks. Selle päritolu ulatub tagasi 20. sajandi algusesse, kus see algas töölisklassi roana, kuid on sellest ajast alates ületanud oma tagasihoidlikud algused. Tänapäeval on ramen lõuend kokkadele oma loovuse näitamiseks ja einestajatele rikkaliku maitsete ja tekstuuride maailma avastamiseks. Ramen koosneb põhiliselt neljast komponendist: puljong, nuudlid, lisandid ja tare (maitsestamine). Iga element mängib olulist rolli roa üldmaitse ja kogemuse loomisel. Puljong võib varieeruda kergest ja selgest

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.