Rohkema info nägemiseks:

GASTROLL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Bonzai restoran pakub autentseid Aasia maitseelamusi ning ainulaadset kontserdiõhtutega kaasnevat atmosfääri. Meie menüüs on mitmekesine valik roogasid alates krõbedast kana kuni värskete ramenini.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus Aasia erksad maitsed tantsivad teie maitsemeeltel ja iga söögikord on võimalus kogeda midagi erakordset. GASTROLL OÜs me ei paku lihtsalt toitu; me pakume kultuurisümfooniat, mis resoneerib Aasia kulinaarsete traditsioonide hingega. Meie missioon on viia teid autentsel teekonnal läbi Aasia maitsete rikkaliku kanga, pakkudes samal ajal õhkkonda, mis harmoneerub täiuslikult meie ainulaadsete kontserdikorraldusteenustega.

Alates kõrinal praetud Karaage'st kuni lohutava Ramen'i soojuseni, meie menüü on tunnistus Aasia köögi mitmekesisusest ja keerukusest. Iga roog on valmistatud suurima hoolitsusega, tagades, et iga suutäis on maitse ja traditsiooni pidustus. Meie Kimchi, mis on Korea köögi alustala, ei ole lihtsalt lisand; see on armastusega tehtud töö, mis on fermenteeritud täiuslikkuseni, et pakkuda umami maitselööki, mis täiendab iga söögikorda.

Neile, kellel on magusa järele isu, on meie Mango Cheesecake kindlasti proovimist väärt. See on suurepärase söögikogemuse ideaalne lõpp, ühendades troopilise mango värskuse kreemja juustukoogi mõnuga. Ja seiklushimulistele lubavad meie Okonomiyaki ja Bulgogi road viia teie meeled otse Aasia saginatele tänavatele.

GASTROLL OÜs usume, et toit on enamat kui lihtsalt toidukord; see on kultuuri väljendus ja sild, mis ühendab meid kõiki. Seetõttu oleme pühendunud teile kõige autentsemate ja nauditavamate Aasia maitsete pakkumisele, tagades samal ajal, et teie kogemus meiega on midagi muud kui suurepärane. Olgu teie valikus kohapeal söömine või kaasa võtmine, oleme siin, et teenindada teid naeratuse ja kirega valmistatud roaga.

Liituge meiega meie hubases asukohas Rakveres või laske meil tuua meie köögi olemus teie uksele meie mugava kohaletoimetamisteenusega. Haarake kinni Maitsete sümfoonia nautimisest! ja laske oma maitsemeeltel rõõmustada Aasia köögi üle, ainult GASTROLL OÜs.

Neile, kes soovivad koju viia tükikese meie kulinaarsest maagiast, pakume meie allkirjaga Kimchi'd kaasa ostmiseks. Valige klassikalise või pärlsibula kimchi vahel ja lisage oma kodustele roogadele ehtsat Korea maitset.

Külastage meid, helistage või ühendage meiega Facebookis, et esitada oma tellimus ja alustada oma gastronoomilist seiklust juba täna. Meie uksed on avatud teisipäevast reedeni kella 11:00 kuni 18:00 ja laupäeviti kella 12:00 kuni 16:00. Pidage meeles, et iga roog GASTROLL OÜs on maitsete meloodia, mis ootab avastamist. Nautige maitsete sümfooniat!

uuri lisaks!

GASTROLL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mona J.

Parim söögikoht Lääne-Virumaal või üldse kogu Eestis. Toidud on väga maitsvad ja kunagi ei tea mida valida, sest kõik on nii head. Teenindus on väga sõbralik, justkui läheks sõpradele külla.

Rakveres olles on alati lõuna Bonzais ❤️

Aitäh Teile ja edu Teie tegemistes

- Kaspar L.

Alustame lihtsalt: Parim toidukoht Rakveres! Väga väga hea maitseelamusega Jaapani pärased toidud. Maitse 100% paigas, hästi valmistatud ning hea hinnaga toitvad toidud! Teenindus super sõbralik ja kodune, võetakse vastu kui sõpra - nii peabki! Suurepärane elamus! Kindlasti külastusel tuleb ära proovida Okonomiyaki!

- Kert K.

Väga head toidud, mõnusalt vürtsi ja häid maitseid. Jõudu edaspidiseks!!

Meie krõbeda kana krõbeduse saladus

On midagi üldiselt vastupandamatut täiusliku krõbeda kana suutäie juures. Kuuldav krõbin, mahlane liha ja maitse, mis tantsivad maitsemeeltel, on kulinaarse naudingu kolmik. Kuid mis teeb krõbeda kana nii ahvatlevaks toiduarmastajate jaoks kõikjal? Aasia köögis ei ole krõbeda kana lihtsalt roog; see on kultuuriikoon. Bangkokist kihavatest tänavaturgudest kuni Tokyo izakayadeni on krõbedal kanal pikk ajalugu ja eriline koht toiduentusiastide südames. Koostisosad, mis teevad vahet GASTROLL OÜ-s mõistame, et iga suurepärase krõbeda kana aluseks on õige lind. Me hangime oma kana

Dropdown

kõik artiklid

Kimchi: kääritatud ime ja selle tervislikud kasud

Kimchi on traditsiooniline Korea lisand, mis on valmistatud kääritatud köögiviljadest, kõige sagedamini hiina kapsast ja Korea redisest, millele on lisatud erin
ssb.ee
Kimchi on traditsiooniline Korea lisand, mis on valmistatud kääritatud köögiviljadest, kõige sagedamini hiina kapsast ja Korea redisest, millele on lisatud erinevaid maitseaineid, sealhulgas tšillipipart, küüslauku, ingverit ja rohelist sibulat. Selle ainulaadne maitse, mida iseloomustab karge, vürtsikas ja kergelt magus maitse, on teinud sellest Korea köögi põhiosa ja ülemaailmse kulinaarse nähtuse. Kimchi päritolu ulatub tagasi iidse Koreani, kus see algas köögiviljade säilitamise viisina talvekuudeks. Aja jooksul on see arenenud kultuurisümboliks, millel on sadu variatsioone üle Korea

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.