GASTROLL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
On midagi üldiselt vastupandamatut täiusliku krõbeda kana suutäie juures. Kuuldav krõbin, mahlane liha ja maitse, mis tantsivad maitsemeeltel, on kulinaarse nau

Meie krõbeda kana krõbeduse saladus

On midagi üldiselt vastupandamatut täiusliku krõbeda kana suutäie juures. Kuuldav krõbin, mahlane liha ja maitse, mis tantsivad maitsemeeltel, on kulinaarse naudingu kolmik. Kuid mis teeb krõbeda kana nii ahvatlevaks toiduarmastajate jaoks kõikjal?

Aasia köögis ei ole krõbeda kana lihtsalt roog; see on kultuuriikoon. Bangkokist kihavatest tänavaturgudest kuni Tokyo izakayadeni on krõbedal kanal pikk ajalugu ja eriline koht toiduentusiastide südames.

Koostisosad, mis teevad vahet

GASTROLL OÜ-s mõistame, et iga suurepärase krõbeda kana aluseks on õige lind. Me hangime oma kana usaldusväärsetelt kohalikelt farmidelt, tagades, et iga tükk on värske, priske ja valmis maagiaks.

Marinaadid mängivad meie krõbeda kana retseptis olulist rolli. Need pehmendavad liha ja imbuvad sellesse maitsekihtidega, mis eristavad meie kana ülejäänutest.

Meie kana krõbeduse saladus peitub meie erilises paneeringuainete segus. Oleme katsetanud erinevaid jahusid, vürtse ja tehnikaid, et luua paneering, mis ei ole ainult krõbe, vaid püsib krõbe.

Krõbeda kana valmistamise kunst

Üks kriitilisemaid tegureid täiusliku krõbeduse saavutamisel on õli temperatuur. Meie kokad jälgivad õli hoolikalt, et tagada selle õige temperatuur iga kana partii kuldselt täiuslikuks küpsetamiseks.

Ajastus on kõik, kui tegemist on krõbeda kana küpsetamisega. Meie köögimeeskond on lihvinud ajastamise kunsti, et tagada, et iga tükk on küpsetatud just piisavalt kaua, et saavutada ideaalne tekstuur ilma mahlakust ohverdamata.

Kuigi me ei saa kõiki oma saladusi avaldada, võime jagada, et meie kokad kasutavad krõbeda kana loomiseks, mis on tõeliselt omaette klassist, traditsiooniliste ja uuenduslike meetodite kombinatsiooni.

Krõbeda kana sobitamine õigete lisandite ja kastmetega

Mis on krõbeda kana ilma täiusliku kaaslaseta? Pakume mitmesuguseid lisandeid, mis täiendavad meie krõbeda kana maitseid ja tekstuure, alates teravast kimchist kuni lohutava ramenini.

Meie allkirjakastmed on krõbeda kana elamuse viimistlus. Iga kaste on loodud kana maitse tõstmiseks ja iga suutäie jaoks lisamõõtme lisamiseks.

Toome krõbeduse teie ukse taha

Me usume, et meie krõbeda kana peaks kodus maitsma sama hästi kui meie restoranis. Seetõttu oleme täiustanud oma kohaletoimetamise protsessi, et säilitada krõbedus ja maitse meie köögist teie ukse taha.

Valmis krõbedust kogema? GASTROLL OÜ-st tellimine on lihtne. Külastage meie veebisaiti, valige oma krõbeda kana hõrgutised ja me hoolitseme ülejäänu eest, tagades, et saate Rakvere kõige värskema ja krõbedama kana.

Ihaldad krõbedust? Võta ühendust GASTROLL OÜ-ga, et kogeda ülimat krõbeda kana elamust, toimetame selle otse teie uksele Rakveres.

uuri lisaks!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

GASTROLL OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ Gastroll põhitegevusalaks 2023.a. oli toitlustamine restoranis ja omatoodete müük ning kultuuriline teenindamine.  OÜ Gastroll põhitegevus toimus Eestis.  20
ssb.ee
OÜ Gastroll põhitegevusalaks 2023.a. oli toitlustamine restoranis ja omatoodete müük ning kultuuriline teenindamine. OÜ Gastroll põhitegevus toimus Eestis. 2023.aastal moodustas osaühingu müügitulu 130 555.- eurot, mis on 39,60% suurem 2022.aasta käibest. 18% käibest moodustas kultuuriline teenindamine ja 82% toitlustamine ja omatoodete müük. OÜ Gastroll 2023.a. majandusaasta lõppes kasumiga 6 106 .- eurot. 2023.aastal töötas ettevõttes keskmiselt 3 tööajat, kelle palgakulu oli 26 100.-eurot. Juhatuse liikmele tasu ei makstud. Järgmisel majandusaastal on plaanis suurendada käivet,

Kimchi: kääritatud ime ja selle tervislikud kasud

Kimchi on traditsiooniline Korea lisand, mis on valmistatud kääritatud köögiviljadest, kõige sagedamini hiina kapsast ja Korea redisest, millele on lisatud erin
ssb.ee
Kimchi on traditsiooniline Korea lisand, mis on valmistatud kääritatud köögiviljadest, kõige sagedamini hiina kapsast ja Korea redisest, millele on lisatud erinevaid maitseaineid, sealhulgas tšillipipart, küüslauku, ingverit ja rohelist sibulat. Selle ainulaadne maitse, mida iseloomustab karge, vürtsikas ja kergelt magus maitse, on teinud sellest Korea köögi põhiosa ja ülemaailmse kulinaarse nähtuse. Kimchi päritolu ulatub tagasi iidse Koreani, kus see algas köögiviljade säilitamise viisina talvekuudeks. Aja jooksul on see arenenud kultuurisümboliks, millel on sadu variatsioone üle Korea

Rameni maagia: sügav sukeldumine Jaapani nuudlisupi maailma

Ramen, mis kunagi oli lihtne Jaapani nuudlisupp, on arenenud globaalseks kulinaarseks sensatsiooniks. Selle päritolu ulatub tagasi 20. sajandi algusesse, kus se
ssb.ee
Ramen, mis kunagi oli lihtne Jaapani nuudlisupp, on arenenud globaalseks kulinaarseks sensatsiooniks. Selle päritolu ulatub tagasi 20. sajandi algusesse, kus see algas töölisklassi roana, kuid on sellest ajast alates ületanud oma tagasihoidlikud algused. Tänapäeval on ramen lõuend kokkadele oma loovuse näitamiseks ja einestajatele rikkaliku maitsete ja tekstuuride maailma avastamiseks. Ramen koosneb põhiliselt neljast komponendist: puljong, nuudlid, lisandid ja tare (maitsestamine). Iga element mängib olulist rolli roa üldmaitse ja kogemuse loomisel. Puljong võib varieeruda kergest ja selgest

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.