PALMPRO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 900 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga komment

PALMPRO OÜ hetkeolukord

Juba 900 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Üldinfo

Palmpro OÜ on 2004 a. asutatud firma, mille põhitegevuseks on ehituslik insener-tehniline projekteerimine ja nõustamine (EMTAK 71121).

Firma osutab teenuseid Eesti Vabariigi piires.

Käesolevaga kinnitame Palmpro OÜ olemasolevate tegevuslubade ja majandustegevuse teadete õigsust.

Ettevõte kontor asub Tartu linnas.

Aruande perioodil hangiti tööd peamiselt riigihangete kaudu. Mõned üksikud korrad osutasime teenuseid erafirmadele.

Võetud kohustused täidame pereliikmete ja pikaajaliselt väljakujunenud koostööpartneritega, kes on Palmpro OÜ alltöövõtjad.

Teenuseid osutati Eesti Vabariigi kohalikele omavalitsustele, omavalitsustele kuuluvatele ettevõtetele ja erafirmadele.

Peamisi tegevusvaldkondi, toote- ja teenuste gruppe

Peamine tegevusvaldkond on ehitusprojektide koostamine ja projektide koostamise projektijuhtimine.

Aruandeaastal koostatud ehitusprojektide eriosadeks olid 1. topo-geodeetilisi uuringuid; 2. geoloogiliste uuringuid; 3. keskkonnamõjude eelhinnangu aruanded; 4. teedeehituse- ja liikluskorralduse osad; 5. teede- ja tänavavalgustuse ning elektripaigaldise osad; 6. veevarustuse – ja kanalisatsioonirajatiste osad; 7. kergliiklustee sillad.

Suuremad tellijad

Aruandeaastal olid projekteerimistööde tellijateks Kohaliku Kinnisvara OÜ, Kastre Vallavalitsus, Luunja Vallavalitsus, Jõgeva Vallavalitsus, Elva

Vallavalitsus, Tori Vallavalitsus, Tartu Vallavalitsus, Pärnu Vesi AS ja Tartu Veevärk AS.

Koostööpartnerid

Koostööpartneriteks olid Teede Kavand OÜ, Rakendusgeoloogia OÜ, Wew OÜ ja Line Engineering OÜ, THS Projekt OÜ, Metricus OÜ, Safeway

OÜ, Hepta Group Energy OÜ jt.

Palmpro OÜ tähtsamad näitajad

Müügitulu 182 tuhat eurot.

Puhaskasum 8 tuhat eurot.

Omakapital kokku 311 tuhat eurot.

Käibe- ja põhivara kokku 352 tuhat eurot eurot.

Müügitulu moodustas projekteerimistööde ja projektijuhtimise teenuste müük Eestis.

Olulised keskkonna- ja sotsiaalsed mõjud

Palmpro OÜ poolt koostatud ehitusprojektid on suunatud ümbritseva keskkonna parendamiseks ja inimesele tervema ja mugavama elukeskkonna loomiseks. Tegevuse alustalaks on Euroopa Liidu direktiivid, millede nõuete realiseerimine uute ehitusobjektide rajamise kaudu loob tervema elukeskkonna. Arvestame insenertehniliste tegevuste kavandamisel keskkonnamõjude tegureid; nii majanduslikke, sotsiaalseid, kultuurilisi kui ka looduskeskkonna omi. Projekteerimistegevuses arvestatakse avalikkuse-, kohalike omavalitsuste- kui ka riigihuvidega.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.