VIIMSI MÕIS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Täna võeti menetlusse VIIMSI MÕIS OÜ pankrotiavaldus ning määrati kohtuistung selle läbivaatamiseks. Firma vedas Viimsi mõisa aidahoones õdusat peokohta, kus pe

VIIMSI MÕIS OÜ on astunud sammu pankroti poole

Täna võeti menetlusse VIIMSI MÕIS OÜ pankrotiavaldus ning määrati kohtuistung selle läbivaatamiseks. Firma vedas Viimsi mõisa aidahoones õdusat peokohta, kus peeti pulme, firmapidusid, seminare ja muud säärast lõbusat. Osaühingu pankrotiavaldus on üllatuslik, kuna viimased aastad on möödunud kasumit teenides. VIIMSI MÕIS OÜ alustas peaaegu 14 aastat tagasi, mil juhatuse liige Lauri Viikna selle asutas, omades selleks ajaks ettevõtluskogemust ligikaudu 9 aastat. Firma valdkond on restoranid jm toitlustuskohad. Samas valdkonnas (EMTAK 56101) on tegutsevaid ettevõtteid 2018. aasta seisuga kokku 1999 tükki, kes annavad tööd kokku 17 255-le inimesele ja kogu valdkonna tänavune käibeprognoos on ca 590,1 miljonit eurot. Viimase nelja aasta jooksul on VIIMSI MÕIS OÜ teeninud omanikutulu 186 000 eurot, tehes selleks käivet kokku 2.03 miljonit eurot. Firma varad ja finantsid 2017:
  • Ühe töötaja tootlikkus: 27 365 eurot
  • Kasumimarginaal: 11 protsenti
  • Töötajate arv suurenes 5 töötaja võrra
  • Käive langes: 2 protsenti (519 926 eurot)
Firma finantsnäitajatest saate veelgi detailsema ülevaate, kui proovite tasuta Inforegistri täislahendust. Selge on aga see, et äril ei läinud just väga halvasti. Mis võib küll pankrotiavalduse põhjuseks olla? Firmal ei ole ka avalikustatud võlgnevusi ning kõik vajalik aruandlus on eeskujulikult esitatud.

VIIMSI MÕIS OÜ juht Lauri Viikna

Lauri Viikna alustas äritegevusega juba 23 aastat tagasi, olles tol ajal 29-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 8 ettevõtet, millest täna on 5 ettevõtte juhatuses ja 4 neist on aktiivse majandustegevusega (sh.käibemaksukohuslased). Lauri Viikna (kõik seotud ettevõtted) varad ja finantsid 2017:
  • Aktiivsete ettevõtete tööjõumaksud kokku: 45 409 eurot
  • Käibed kokku: 736 863 eurot
  • Kasumid kokku: 53 673 eurot
  • Töötajad kokku: 27
  • Suurim palgamaksja: VIIMSI MÕIS OÜ
  • 2018. aasta prognooskäibed kokku kõikides ettevõtetes: 848 315 eurot
Viimati lahkus Lauri Viikna 11 kuud tagasi enda asutatud ettevõttest LIBLIK FOOD OÜ, jõudes juhtida seda ettevõtet 7 aastat. Kõigil asjast huvitatud osapooltel tasub aga teada, et kohtuistung VIIMSI MÕIS OÜ pankrotiavalduse läbivaatamiseks toimub 13. novembril, algusega kell 13:00 Tallinna kohtumaja saalis nr 2021, II korrus.   Kes on pankrotis? Kontrolli Eesti Võlausaldajate Liidu lehelt!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.