AU INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 600 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

AU INVEST OÜ hetkeolukord

Juba 600 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

AU Investi OÜ tegevuseks on investeeringute haldamine ja uute investeeringute teostamine.

Ettevõttele kuuluvad Hansab Group OÜ, Aitom Kinnisvara OÜ ja A&E Invest OÜ osakud, mille juhtimises AU Invest OÜ osaleb. Aruandeaastal võõrandas AU Invest OÜ 60% Hansab Group OÜ osakutest Baltcap Private Equity Fund 3 Usaldusfondile, säilitades 25% osaluse Hansab

Groupis. Osakute eest tasumine toimub kahes etapis, tulenevalt Hansab Group OÜ tulemustest 2022 ja 2023 aastal. Esimesest osamaksest saadud vahendid investeeris ettevõte edasi pikaajalistesse panga deposiitidesse, võlakirja fondidesse, pankade portfelli investeeringutesse ja riskifondi.

Käesoleval aastal jätkatakse firmale kuuluvate ettevõtete juhtimisega ja uute investeeringute teostamisega teise osamakse arvelt.

AU Invest OÜ on konsolideerinud aastaaruandes Aitom Kinnisvara OÜ, Hansab Turtas UAB ja Hansab Kinnisvara OÜ ettevõtted. Hansab Group

OÜ tulemused on konsolideeritud 2023.aastal kuni müügini, mis toimus 2023.aasta suvel.

Grupi ettevõtete poolt müüdavad tooted ja teenused: - Hansab Group poolt arendatud tooted – parkimis- ja transpordi juhtimise lahendus Entringo ning ruumide broneerimissüsteem Apear; - elektrooniline turvatehnika – kaubakaitse lahendused, videovalve, läbipääsusüsteemid, ATS ja valvesüsteemid, läbivalgustusseadmed, jm.

- füüsiline turvatehnika – pollarid, lüüsid, turnikeed, seifid, udukaitsesüsteemid jm.

- rahakäitlustehnika – sedelilugejad ja –sorteerijad, mündilugejad ja –sorteerijad, raha pakkimistehnika, valuutadetektorid jne.

- finants- ja maksesüsteemid – ATM-id, makseterminalid (nii riist- kui tarkvara), maksekioskid, kassalahendused, autentimiselahendused, jm.

- automaatsed süsteemid – järjekorrasüsteemid, kliendiloendussüsteemid, parkimislahendused, torutransport, tööajaarvestussüsteemid, raamatukogusüsteemid, klienditeeninduslahendused ning robootika.

- multimeedia lahendused – infotablood, ekraanid, projektorid, helisüsteemid, haldustarkvara.

- tarkvara arendus ja tugi; - tehniline konsulteerimine, projektijuhtimine ja seadmete paigaldus; - seadmete hooldus ja remont; - seadmete täisteenusrent; - kinnisvara rentimine.

Grupi toodete ja teenuste põhilisteks klientideks on finants-, avalik-, jaekaubandus- ja transpordisektor.

Suurimateks investeeringuteks olid 2023. aastal sissemaksed tähtajalistesse hoiustesse ning investeeringud erinevatesse võlakirjadesse ja võlakirjadega seotud fondidesse. Sarnasel suunal plaanitakse jätkata ka 2024.aastal.

Ettevõtte äritegevusega ei kaasne hooajalisust ega majandustegevuse tsüklilisust. Olulisi uurimis- ja arendusprojekte aasta jooksul ei olnud ja neid ei ole plaanis alustada ka järgmistel aastatel. Raamatupidamise aastaaruande koostamise perioodil ei toimunud olulisi sündmusi, mis ei kajastu raamatupidamise aastaaruandes, kuid mis oluliselt mõjutavad või võivad mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi. Ettevõtte tegevuse iseloomu tõttu puuduvad tegevusega kaasnevad olulised keskkonna- ja sotsiaalsed mõjud.

Oma igapäevategevusest on ettevõte avatud erinevatele riskidele, millest olulisemad on intressirisk, krediidirisk ja likviidsusrisk. Ettevõtte juhtkonna hinnangul ei oma aruande koostamise seisuga ükski nimetatud riskidest ettevõtte tegevuse jätkuvusele olulist mõju.

AU Investis töötab üks töötaja ja juhatuse liikmele tasu ei maksta.

OÜ AU Invest konsolideeritud finantsnäitajad: 2023 2022

Maksevõime kordaja 49,98 1,1

Likviidsuskordaja 49,98 0,85

Omakapitali puhasrentaablus (ROE) 137,67% 17,90%

Varade puhasrentaablus (ROA) 80,27% 6,60%

Käibe puhasrentaablus 84,02% 2,90%

Maksevõime kordaja = Käibevara / Lühiajalised kohustused

Likviidsuskordaja = (Käibevara -Varud) / Lühiajalised kohustused

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.