LIGNATOR TIMBER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1230 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 22 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga komme

LIGNATOR TIMBER OÜ hetkeolukord

Juba 1230 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 22 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Ettevõtte 2022/2023 majandusaasta tegevusala oli saematerjalide kaubandus, mis seisneb erinevate Eesti saeveskite toodangu kokkuostus ja edasimüügis Euroopasse ning vähemal määral ka Eestisse.

Lignator Timber OÜ on 2005. aastal loodud äriühing, mis kuulub Lignator AS kontserni.

Ettevõtte majandustegevus

Lignator Timber OÜ majandusaasta müügitulu oli 6 444 tuh eurot, millest 97,79% oli müük väljapoole Eestit ja 2,21% Eesti ettevõtetele.

Müügiartiklid olid kase saematerjal/hööveldatud materjal ning leht- ja okaspuu alusematerjal.

2022/2023 majandusaasta oli võrreldes eelmise majandusaastaga keerulisem. Materjalide nõudlus langes väga järsult ja hinnad langesid kõikides kaubagruppides kogu majandusaasta vältel. Valitses suur ebakindlus ning kõik turud olid väheaktiivsed. Vaatamata keerulisele turu olukorrale oli majandusaasta edukas.

Aruandeaasta olulisemad sündmused olid:

Positiivse poole pealt: (cid:127) koostöö hoidmine ja jätkumine pikaaegsete klientidega Euroopas; (cid:127) majandusaasta lõpetamine kasumiga;

Negatiivse poole pealt: (cid:127) väga järsk nõudluse langus; (cid:127) realiseerimismahu vähenemine ca 20%; (cid:127) alusematerjali turgude madalseis kogu majandusaasta vältel;

Äriühingu järgmise majandusaasta eesmärgid on alljärgnevad: (cid:127) heade kliendisuhete hoidmine ja jätkuva koostöö kindlustamine olemasolevate klientidega; (cid:127) vajadusel tooraine varumine püsitarnijatele; (cid:127) valmisolek eelolev keeruline majandusaasta hästi lõpetada.

Suuremaid investeeringuid ei ole ette näha.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.