ERVITA MARJAKASVATUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 850 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,2 punktiga ja kommente

ERVITA MARJAKASVATUSE OÜ hetkeolukord

Juba 850 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,2 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

Ervita Marjakasvatus jätkas 2023.aastal uute omanike käe all oma põhitegevusega ehk kultuurmustika- ja kultuurjõhvika kasvatamise, saagikoristuse ja realiseerimisega. Algas ka planeeritud järkjärguline kasvupinna laiendamine, mille käigus istutati juurde 5ha jagu uusi istandusi. 2022.aasta sügisel noorendusniitmise läbinud põllud taastusid ja olid saagi mõistes vaheaastal.

Ettevõtte käekäik sõltub väga palju ilmast ja kahjuks oli 2023.aasta ilm mustikasaagile ebasoosiv - juuni alguses olnud öökülm tuli väga ebasobival ajal, mil mustikas oli õitsemas ning seetõttu kadus ka ligi 80% saaki. Järelejäänud saak oli väga hõredalt jaotunud kandvatel põldudel ja kuna noorendatud põllud olid vaheaastal, siis seetõttu jäi hooaeg väga tagasihoidlikuks ja lühikeseks.

Ettevõte alustas 2022.aastal määratud Leader tegevusgrupi toetuse I etapi elluviimisega, mis viiakse lõpule 2024.aastal. Samuti plaanitakse edasi minna II etapi toetuse elluviimisega.

Omanike selge suund on panustada tulevikus ettevõtte arengusse, reinvesteerida teenitud tulu ja laiendada kasvupinda.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.