VEIKOPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laias valikus kvaliteetset ehitus- ja maastikutehnikat, mis katab kõik teie vajadused, alates pinnasetihendamisest kuni keerukamate kaevetöödeni. Meie va

Meie tehnika

Pakume laias valikus kvaliteetset ehitus- ja maastikutehnikat, mis katab kõik teie vajadused, alates pinnasetihendamisest kuni keerukamate kaevetöödeni. Meie valikust leiate kindlasti sobiva masina iga töö jaoks.

Roomikekskavaator New-Holland E135B SRLC
Roomikekskavaator New-Holland E135B SRLC on suurepärane valik kaevetöödeks ja pinnase töötlemiseks. Selle masina tehnilised näitajad hõlmavad võimsat mootori jõudlust ja mitmeid lisaseadmeid, mis tagavad tõhusa töö. Töövõimalused ulatuvad suurte koormate teisaldamisest kuni täpsete kaevetöödeni.

Laadurekskavaator JCB 3CX
Laadurekskavaator JCB 3CX pakub võimet tõsta ja laadida erinevaid materjale, olles samal ajal kompaktne ja manööverdusvõimeline. Selle tehnilised omadused ja lisaseadmed võimaldavad täpset ja efektiivset tööd kitsastes tingimustes, olles ideaalne valik mitmekesiste ülesannete täitmiseks.

Laadurekskavaator Case 695 ST
Case 695 ST laadurekskavaator on varustatud võimeka mootoriga ja mitme lisaseadmestikuga, mis toetavad erinevaid töökeskkondi. Selle masina eelised hõlmavad kõrget tõstevõimet ja vastupidavust, mis tagab efektiivse töö ka raskemates tingimustes.

Miniroomik New Holland E26B CAB
Miniroomik New Holland E26B CAB on kompaktselt disainitud, et pakkuda suurepäraseid töövõimekusi kitsastes ruumides. Selle tehnilised näitajad, sealhulgas täiendavad lisaseadmed, muudavad selle sobivaks täpseteks ja detailirohkeks kaevetöödeks.

Teleskooplaadur JCB 540 – 170
Teleskooplaadur JCB 540 – 170 on ideaalne tõstuk, mille tõstekõrgus ulatub kuni 17 meetrini. Selle masina võimekuse ja lisaseadmete abil saab tõsta ja manööverdada ka suurte koormate ja raskesti ligipääsetavate objektidega.

Minilaadur Bobcat
Minilaadur Bobcat on universaalne tööriist, mis pakub head töövõimet ja manööverdusvõimet. Selle tehnilised näitajad ja mitmekesised lisaseadmed muudavad selle sobivaks erinevate ülesannete täitmiseks.

Kallurveok Scania 6x4
Scania 6x4 kallurveok on varustatud võimsa mootoriga ja erinevate lisaseadmetega, mis tagavad suurepärase transpordivõimekuse ja vastupidavuse erinevates töötingimustes.

Kallurveok Volvo FM 8x4
Volvo FM 8x4 kallurveok on suurepärane valik suurte koormate transportimiseks. Selle tehnilised omadused ja vastupidavus tagavad, et see suudab taluda rasket töökoormust ja keerulisi tingimusi.

Volvo FH16 kraana/multilift
Volvo FH16 kraana/multilift pakub suurepäraseid tõstmisvõimekusi ja mitmekesiseid kasutusvõimalusi. See masin sobib hästi keerukate tõste- ja laadimistööde jaoks, olles samas vastupidav ja efektiivne.

Kallurveok Scania R560
Scania R560 kallurveok on kõrge jõudlusega sõiduk, mis pakub suurepäraseid transpordivõimekusi ja vastupidavust. Selle tehnilised näitajad ja lisaseadmed muudavad selle sobivaks ka kõige nõudlikumatesse ülesannetesse.

vaata veel

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Täitematerjalid

Veikopp OÜ pakub laia valikut täitematerjale, mille toimetame kohale ja paigaldame vastavalt teie vajadustele. Meie tooteportfell hõlmab erinevaid materjale, mi
ssb.ee
Veikopp OÜ pakub laia valikut täitematerjale, mille toimetame kohale ja paigaldame vastavalt teie vajadustele. Meie tooteportfell hõlmab erinevaid materjale, mida kasutatakse ehitus- ja maastikutöödel, tagades teie projektide täpsuse ja efektiivsuse. Liiv Meie liiv on kõrgekvaliteetne ja sobib erinevateks ehitus- ja täitetöödeks. Kasutame ainult puhtaid ja hästi filtreeritud liiva, mis tagab tugevuse ja kestvuse teie töödes. Sõelutud muld Sõelutud muld on ideaalne valik rajatiste ja haljastustööde täiteks. See on eelnevalt läbi sõelutud, et eemaldada suuremad osakesed ja tagada ühtlane

Kvaliteetsed maastiku- ja ehitusteenused teie kõikide vajaduste rahuldamiseks

Veikopp OÜ on teie usaldusväärne partner mitmesugustes maastiku- ja kaevetöödes. Meie eesmärk on pakkuda laia teenuste spektrit, mis katab kõik teie vajadused a
ssb.ee
Veikopp OÜ on teie usaldusväärne partner mitmesugustes maastiku- ja kaevetöödes. Meie eesmärk on pakkuda laia teenuste spektrit, mis katab kõik teie vajadused alates kaevetöödest kuni täitematerjalide müügi ja haljastusteenusteni. Meie teenuste kvaliteet ja klientide rahulolu on meie prioriteediks, seetõttu kasutame alati parimat tehnikat ja pakume professionaalset teenindust. 1. Kaevetööd ja laadimisteenused Pakume mitmesuguseid kaevetöid ja laadimisteenuseid, et rahuldada erinevaid vajadusi. Meie teenused hõlmavad järgmist: Laadimis- ja kaevetööd : Kasutame roomikekskavaatoreid,

VEIKOPP OÜ tegevusaruanne 2023

2023. aastal jätkas Veikopp OÜ oma põhitegevusalal, milleks on rasketehnikaga osutatavate teenuste ja puistematerjalide veo ning ehitusmasinate renditeenuse pak
ssb.ee
2023. aastal jätkas Veikopp OÜ oma põhitegevusalal, milleks on rasketehnikaga osutatavate teenuste ja puistematerjalide veo ning ehitusmasinate renditeenuse pakkumine ning täitematerjalide (liiv, killustik, muld) müük. Kõrvaltegevusena tegeleb ettevõte pinnase töötlemisega (mulla sõelumine) selle taaskasutusse suunamise eesmärgil. Veikopp OÜ omab pinnasjäätmete ümbertöötlemise luba selle tegevuse teostamiseks oma kinnistul Lagedil. See võimaldab ettevõttel vastu võtta üleliigset pinnast ehitusplatsidelt, seda mehhaaniliselt töödelda (sõeluda) ja müüa haljastustesse, kodumajapidamistesse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.