Rohkema info nägemiseks:

VEIKOPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1289; jälgijaid - 13. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VEIKOPP OÜ kohta arvamuslugu!"

VEIKOPP OÜ hetkeolukord

Juba 1289 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,9 punktiga ja kommenteeritud 16 korda.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal jätkas Veikopp OÜ oma põhitegevusalal, milleks on rasketehnikaga osutatavate teenuste ja puistematerjalide veo ning ehitusmasinate renditeenuse pakkumine ning täitematerjalide (liiv, killustik, muld) müük. Aruandeaastal sai ettevõte pinnasjäätmete ümbertöötlemise loa oma kinnistul Lagedil, mis võimaldab ettevõttel vastu võtta üleliigset pinnast ehitusplatsidelt, seda mehhaaniliselt töödelda (sõeluda) ja müüa haljastustesse, kodumajapidamistesse sõelutud mulda ning väljasõelutud kivijäätmed lähevad üldjuhul teede rajamisele eramaadel.

Aruandeaastal soetas ettevõte ühe kinnistu Kehra linna. Kinnistu soetamise eesmärk on vaba kapitali paigutamine varasse, mis ei kaota inflatsiooniga väärtust. Samuti on plaanis kinnistut parendada ja sobival hetkel ning vajadusel ära müüa.

Ettevõte alustas aktiivselt teenuste osutamisega 2006. aasta aprillis, mil soetati esimene laadur-ekskavaator VOLVO BL 71. Tänaseks on ettevõte aktiivselt tegutsenud 13 aastat, suurendanud ja uuendanud järjepidevalt oma tehnikaparki ning laiendanud tegevusala. Algusaastal töötas ettevõtte heaks ainult tema asutaja. 2014 - 2020. aastal töötas ettevõttes keskmiselt 5 inimest sh 2019-2022. aastatel keskmiselt 6 inimest.

Majandusaastal võttis Veikopp OÜ oma kinnistule Lagedil rentniku.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas OÜ Veikopp põhiteenuste müügitulu 294,4 tuhat eurot, mis on ca 20% vähem kui 2021. aastal. Languse mõjutajaks eelkõige üldine majanduslangus.

Põhiteenuste müügitulu all kajastatakse raske- ja veotehnikaga osutatud teenuste müüki ja ehitusmasinate renti ning taaskasutatavate materjalide ladustamist ja müüki.

OÜ Veikopp ärikasumiks kujunes 2022. aastal 34,3 tuhat eurot, mis o 54% vähem kui eelneval aastal Kasumi languse põhjustajad sisendhindade kallinemine suuremas mahus võrrelduna Veikop

OÜ teenuste müügihindade kasvuga.

Investeeringud

Aruandeperioodil soetati kinnistu Kehra linnas.

Personal

OÜ-s Veikopp keskmine töötajate arv majandusaastal oli 6 töötajat (taandatuna täistööajale) ning tööjõukulud 90,8 tuhat eurot (sh tööandja maksud), mis teeb töötaja keskmiseks tööjõukuluks aastas 15,1 tuhat eurot. Sellele eelneval aastal oli ettevõtte keskmine tööjõukulu töötaja kohta aastas 18,9 tuhat eurot. Keskmist palgakulu moonutavad riigipoolne sotsiaalmaksukulu katmine töövõimetuspensionäridel, keda Veikopp OÜs on alates 2022. aasta II poolest kolm. Lisaks on

Veikopp oü töötasu seotud teenustöö tundidega, ning kui mahud vähenevad, siis vähenevad ka töötasud. Samas töötunni eest makstavat tasu majandusaastal tõsteti.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

OÜ Veikopp eesmärgiks järgmisel majandusaastal on korrastada Lagedi kinnistu nii, et saaks suurendada väljarenditava osa mahtu.

VEIKOPP OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.