ESTONIAN FASHION DESIGN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Siid on olnud tuhandeid aastaid sünonüüm luksusele ja elegantsile. Pärit iidsest Hiinast, on see läbinud impeeriume ja ajastuid, muutudes nii moes kui ka siseku

Milliseid esteetilisi eeliseid pakub siid kodu sisustamisel?

Siid on olnud tuhandeid aastaid sünonüüm luksusele ja elegantsile. Pärit iidsest Hiinast, on see läbinud impeeriume ja ajastuid, muutudes nii moes kui ka sisekujunduses ihaldatud materjaliks. Siidi võlu kodukujunduses ei ole ainult ajalooline fakt, vaid ka tunnistus selle ajatust ilust ja mitmekülgsusest.

Kaasaegses kodukujunduses on siid materjal, mis köidab tähelepanu. Selle loomulik läige, sile tekstuur ja rikkalik värvide sügavus teevad sellest võrdlematu valiku neile, kes soovivad oma eluruumidele lisada peenust.

Siidi esteetiline võlu

Siidi looduslikud kiud pakuvad ainulaadset värvide ja tekstuuride mängu, mida ei saa sünteetiliste materjalidega jäljendada. Olgu selleks siis dupiooni kerge kuma või charmeuse'i sile viimistlus, siid pakub võimalusi oma kodu esteetika isikupärastamiseks.

Siidi suhe valgusega on üks selle kõige võluvamaid omadusi. See võib pehmendada ja hajutada valgust, et luua soe ja kutsuv atmosfäär või peegeldada seda, et lisada ruumile elavat energiat.

Siidi funktsionaalsed eelised kodukujunduses

Vastupidiselt levinud arvamusele on siid märkimisväärselt vastupidav kangas, mis õige hoolduse korral võib vastu pidada aja proovile, muutes selle targa investeeringuks kodukujunduses.

Siid on mitte ainult kaunis, vaid ka funktsionaalne. Sellel on loomulikud soojusisolatsiooni omadused, mis aitavad reguleerida temperatuuri, muutes selle ideaalseks valikuks kardinate ja voodipesu jaoks.

Siidi integreerimine oma koju

Luksuslikest kardinatest kuni pehme polsterduseni võib siid tõsta elutubade ja söögialade elegantsi. See toimib kas fookuspunktina või peene täiendusena üldisele disainiskeemile.

Magamistuba on pühakoda ja siidist voodipesu või dekoratiivpadjad võivad lisada luksuse ja mugavuse kihi, mis tõstab puhkuse kvaliteeti.

Isegi väikesed siidiaktsendid, nagu padjad, lambivarjud või seinavaibad, võivad avaldada olulist mõju teie kodu dekoorile.

Siidtekstiilide hooldamine

Siidi ilu säilitamiseks on oluline järgida konkreetseid hooldusjuhiseid, nagu vältida pikaajalist kokkupuudet päikesevalgusega ja olla puhastamisel õrn.

Teatud siidist esemete puhul võib professionaalne puhastamine olla parim valik, et säilitada kanga terviklikkus ja välimus.

Avastage siidi transformeeriv jõud oma kodukujunduses koos EESTI MOEKUNSTI OÜ kohandatud tekstiilidega.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida enda koju sobiva materjali ja suurusega kardinaid?

Kardinate valimine oma koju võib tunduda lihtne ülesanne, kuid õige materjali ja suuruse valik võib muuta teie ruumi välimuse ja tunde täielikult. Kardinate lis
ssb.ee
Kardinate valimine oma koju võib tunduda lihtne ülesanne, kuid õige materjali ja suuruse valik võib muuta teie ruumi välimuse ja tunde täielikult. Kardinate lisamine oma kodu sisustusse annab mitte ainult privaatsust, vaid ka võimaluse lisada ruumile isikupära ja stiili. Siin on mõned praktilised juhised, mis aitavad teil valida enda koju sobivad kardinad, olgu see siis elutuba, magamistuba või köök. Mõõtke õigesti Enne kardinate valimist on oluline mõõta oma aknaid täpselt. Mõõtke nii akna laius kui ka kõrgus ning võtke arvesse ka akna ümber olevaid seinu või dekoratiivseid aknaümbruseid.

Kas siiditrükk on kodu kaunistamisel jätkusuutlik valik?

Siiditrükk on ajalooline tehnika, mis hõlmab tindi surumist läbi kootud võrgustiku šablooni kangale. See meetod võimaldab luua erksaid, teravaid kujundusi, mis
ssb.ee
Siiditrükk on ajalooline tehnika, mis hõlmab tindi surumist läbi kootud võrgustiku šablooni kangale. See meetod võimaldab luua erksaid, teravaid kujundusi, mis on nii pilkupüüdvad kui ka pikaajaliselt vastupidavad. Ajastul, kus isikupärastamine on võtmetähtsusega, pöörduvad koduomanikud ja sisekujundajad kohandatud siiditrüki poole, et tuua eluruumidesse individuaalsust. See trend on loomaks kodu, mis jutustab lugu – teie lugu. Kohandatud siiditrüki kunst Traditsioonilistest käsitsi tõmmatud trükkidest kuni arenenud digitaalsete meetoditeni on siiditrüki tehnikad mitmekesised, rahuldades

ESTONIAN FASHION DESIGN OÜ tegevusaruanne 2022

Firma asutati 2005 õmblusteenuste osutamiseks. Peamine tegevusala on tekstiilkardinate valmistamine. 2022 aasta müügikäive oli 52070 eurot.  Tööjõukulu moodusta
ssb.ee
Firma asutati 2005 õmblusteenuste osutamiseks. Peamine tegevusala on tekstiilkardinate valmistamine. 2022 aasta müügikäive oli 52070 eurot. Tööjõukulu moodustas 10306 eurot. Tööl oli üks palgaline töötajat. Kahjum oli -1030 eurut, mis kaeti eelmiste perioodide jaotamata kasumiga. Juhatuse liikmele tasu ei makstud juhatuses töötamise eest. Tulevikuplaanideks on jätkata disainkardinate ja muude sisekujundusteenustega tegelemist. Juhatuse hinnangul on osaühing Estonian Fashion Design OÜ igati tegutsemisvõimeline äriühing.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.