Rohkema info nägemiseks:

ESTONIAN FASHION DESIGN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kvaliteetsete siidtekstiilide ja kardinatarvikute disaini ning müügiga, pakkudes klientidele võimalust muuta oma kodu elegantsemaks ja stiilsemaks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus siidi elegants kohtub disaini täpsusega. ESTONIAN FASHION DESIGN OÜ juures ei müü me lihtsalt kardinaid; me loome teie koju õhkkonna, mis on luksuse ja stiili sünonüüm. Meie missiooniks on pakkuda laia valikut kvaliteetseid kardinatarvikuid, luksuslikke siidtekstiile ja personaalseid siiditrüki teenuseid, mis muudavad teie eluruumid peenuse kuningriikideks.

Meie paneelkardinate sihvakatest joontest kuni meie küljekardinate ja tüllide õrna voolavuseni on iga toode meie pühendumuse tunnistajaks tipptasemele. Meie siiditrüki ja disaini teenused võimaldavad isiklikku puudutust, muutes teie kardinaid mitte ainult kangatükiks, vaid kunstiteoseks. Olgu teie eelistuseks kaasaegse lihtsusega ribakardinad ja rulood või klassikalise suursugususega täissiidist draperiid, meil on midagi, mis rahuldab iga maitset ja dekoori.

Meie tarvikute valik, sealhulgas kardinapuud ja -siinid, on loodud meie suurepäraste tekstiilide täiendamiseks. Värvi valikuga matthõbedast antiikkuldseni ja funktsionaalsusega, mis mahutab erinevaid kardinastiile, tagavad meie tarvikud, et teie kardinad ripuvad kaunilt ja toimivad tõrgeteta. Meie uuenduslikud tross-süsteemid pakuvad kaasaegset ja kergekaalulist alternatiivi traditsioonilistele siinidele, ideaalne kaasaegse nüansi lisamiseks teie dekoori.

Asudes Tallinna südames, Abakhani kangapoes, kutsume teid meid külastama ja kogema meie esmaklassiliste tekstiilide kompimist ja tundmist. Meie ekspertmeeskond on valmis teid juhendama läbi meie kollektsioonide ja aitama teil Katta Oma Maailm Elegantsiga.

Neile, kes ei saa külastada, on meie veebikohalolek loodud selleks, et pakkuda teile kogu vajalikku teavet. Uurige meie veebisaiti, mis on rikastatud hoolikalt valitud SEO märksõnadega nagu 'kodutekstiil', 'küljekardinad', 'paneelkardinad', 'küljekardinad ja tüllid', 'siiditrükk ja disain', 'ribakardinad ja rulood', tagades, et leiate meid alati, kui otsite võrdset kvaliteeti ja disaini.

ESTONIAN FASHION DESIGN OÜ juures oleme me rohkem kui lihtsalt bränd; me oleme kvaliteedi lubadus, disaini majakas ja elegantsi kuraator. Liituge meie teekonnaga ja laseme meil aidata teil muuta teie kodu stiili pühakojaks.

Võtke meiega täna ühendust aadressil siidistuudio@gmail.com või helistage meile numbril 56 659 590, et alustada teekonda elegantsema koju poole.

ESTONIAN FASHION DESIGN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

Imeline kogemus! Siidistuudio pakkus mulle suurepärast teenindust ja nende kardinad muutsid mu kodu tõeliselt elegantseks.

- Martin A.

Siidistuudio klienditeenindus oli laitmatu ja nende kardinate kvaliteet ületas minu ootused. Suur tänu!

- Jaanika L.

Olen äärmiselt rahul Siidistuudio pakutava valikuga. Nende siidtekstiilid lisavad minu kodule luksusliku ja unikaalse puudutuse.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas valida enda koju sobiva materjali ja suurusega kardinaid?

Kardinate valimine oma koju võib tunduda lihtne ülesanne, kuid õige materjali ja suuruse valik võib muuta teie ruumi välimuse ja tunde täielikult. Kardinate lisamine oma kodu sisustusse annab mitte ainult privaatsust, vaid ka võimaluse lisada ruumile isikupära ja stiili. Siin on mõned praktilised juhised, mis aitavad teil valida enda koju sobivad kardinad, olgu see siis elutuba, magamistuba või köök. Mõõtke õigesti Enne kardinate valimist on oluline mõõta oma aknaid täpselt. Mõõtke nii akna laius kui ka kõrgus ning võtke arvesse ka akna ümber olevaid seinu või dekoratiivseid aknaümbruseid.

Dropdown

kõik artiklid

Milliseid esteetilisi eeliseid pakub siid kodu sisustamisel?

Siid on olnud tuhandeid aastaid sünonüüm luksusele ja elegantsile. Pärit iidsest Hiinast, on see läbinud impeeriume ja ajastuid, muutudes nii moes kui ka siseku
ssb.ee
Siid on olnud tuhandeid aastaid sünonüüm luksusele ja elegantsile. Pärit iidsest Hiinast, on see läbinud impeeriume ja ajastuid, muutudes nii moes kui ka sisekujunduses ihaldatud materjaliks. Siidi võlu kodukujunduses ei ole ainult ajalooline fakt, vaid ka tunnistus selle ajatust ilust ja mitmekülgsusest. Kaasaegses kodukujunduses on siid materjal, mis köidab tähelepanu. Selle loomulik läige, sile tekstuur ja rikkalik värvide sügavus teevad sellest võrdlematu valiku neile, kes soovivad oma eluruumidele lisada peenust. Siidi esteetiline võlu Siidi looduslikud kiud pakuvad ainulaadset värvide

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.