TALI MANAGEMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 485 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga komment

TALI MANAGEMENT OÜ hetkeolukord

Juba 485 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

TALI MANAGEMENT on loodud mänedžer KADRI TALI ja dirigent ANU TALI poolt 2005.aastal detsembris, et edendada muusikaelu Eestis ning tutvustada Eesti muusikuid väljaspool kodu. 2023. aastal on Tali Management jätkuvalt tegev artistide esindus– ja kontserttegevusega, korraldades, vahendades ja valmistades ette mitmeid kontserte nii eesti kui rahvusvaheliste muusikute koostööna. Töö eesmärk on nii mitmekesistada Eesti kultuuripilti kui võimaldada Eesti muusikutele väärtuslikku lavapraktikat maailma erinevate tippmuusikute käe all.

Tali Management pakub professionaalset korraldust nii asutuste ürituste meelelahutuslikuks osaks kui Eesti kontserdilavadele, kujundab artistide visuaalset välimust ning koolitab noori muusikamänedžere andes neile võimaluse praktiseerida ning lihvida oma oskusi kontserdikorralduse alal.

Tulevikus on plaanis oma kogemust ja oskusi rakendada ka kultuuriturismi tähtsustamise ja korraldamise vallas.

Tali Management esindab järgmiseid kollektiive ja artiste: 1.Põhjamaade Sümfooniaorkester - sündis 1997. aastal. Eesmärgiks oli värskendada kontserdielu, ühendades eri maade pillimängutraditsioonid ning pakkudes välja hoolikalt läbimõeldud muusikalisi ideid. Täna tegutsev 10 riigi professionaalsetest muusikutest koosnev rahvusvahelise koosseisuga orkester on saavutamas tunnustust üle maailma. Paljud mängijad on tuntud solistide ja orkestrantidena maailma mainekatel kontserdilavadel.

Põhjamaade SO koostööprojektid 2023: 1. Kontserdid erinevates saalides Tallinnas, Pärnus, Tartus jne 2. Dirigent Anu Tali. Tali Managemendi esindatud on Anu Tali juhatatud eesti ja maailmamuusika esitused 2023. aastal Euroopas.

3. Manager Kadri Tali esinemised Eestis ja maailmas

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.