CORLE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 9203 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 140 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja komme

CORLE OÜ hetkeolukord

Juba 9203 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 140 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 20 korda.

Tegevusaruanne 2023

Corle OÜ tegevuse ülevaade

Corle on 2006. aastal Eestis asutatud ettevõte, mis põhineb peamiselt Euroopa institutsionaalsete investeerimisfondide kapitalile. Corle OÜ pakub elektri- ja telekommunikatsioonivõrkude ehitust ning hooldust, tänavavalgustuse rekonstrueerimistöid ja energeetikaprojektide projektijuhtimisteenust. Ettevõtte peamised kliendid on infrastruktuurivõrkude omanikud, operaatorid, kohalikud omavalitsused ning teised eraettevõtted. Corle OÜ äritegevus on suhteliselt hooajalise iseloomuga.

Meie väärtused

Corle OÜ professionaalse meeskonna liikmed aitavad kaasa ühiskonna pidevale ühenduvusele ja energiavarustusele, mille eesmärgiks on luua kaasaegne, jätkusuutlik ja mugav elukeskkond.

Uuenduslikkus - Nutikate töövahendite ning meetoditega oleme avatud kaasaegsetele lahendustele ja teenustele. Meie mugavustsoon on dünaamiline keskkond.

Efektiivsus - Asjatundliku meeskonna põhjalikkus tagab korrektse lõpptulemuse. Peame oluliseks säästlikku ressursikasutust.

Koostöö - Väärtustame ja hoiame kliendikeskset, ettevõttesisest ja partnerite vahelist koostööd. Meie meeskond koosneb oma ala parimatest ekspertidest.

Makromajanduslik keskkond

Lõppenud majandusaasta märksõnaks oli sisendhindade teatav stabiliseerumine - 2023. aasta THI kasv jäi 3,3% juurde, mis annab indikatsiooni ka Corle jaoks vajalike sisendite hinna kasvust. Oluliselt on ettevõtet mõjutanud 6-kuu euribori taseme kiire kasv 2023. aastal. Euribor tõusis 2,7% pealt aasta lõpuks ca 4% peale, mis on ettevõtet mõjutanud eelkõige läbi liisingkohustuste.

2023. aastal taastusid paljud tarneahelad ning stabiliseerusid ehitusmaterjalide ja muude sisendite hinnad. Ettevõtte poolt sisse hangitavate tööde hinnad püsivad stabiilsel ja aktsepteeritaval tasemel. 2024. aastal on suurimaks makromajanduslikuks väljakutseks THI kasv ja püsiv kõrge Euribori tase. Ettevõtte tegevust ja eelarvet mõjutavad need tugeva palgasurve ning kõrgete liisingkohustuste näol. Heitlikust seisust vaatamata on energeetika ja telekommunikatsiooni ehitustööde tellimusi turul piisavalt ning vajadus Corle OÜ teenuste järele püsivalt olemas.

OÜ jätkab EETEL-i ja Rohetiigri liikmena ning on endale eesmärgiks seadnud olla oma valdkonna üks parimaid jätkusuutliku ja keskkonnasõbraliku ehitustegevuse eeskujusid. Ettevõte täidab Eesti ühiskonnas laiemat sotsiaalmajanduslikku rolli läbi investeeringute, mis muudavad eluks vajaliku taristu kättesaadavaks hajaasustatud piirkondades üle kogu Eesti.

Seotud ettevõtted

Corle OÜ tütarettevõtjaks on Corle GmbH (osalus 100%) ja Corle Infra OÜ (osalus 100%). Tulenevalt asjaolust, et konsolideerimisnõue puudub, ei ole koostatud konsolideeritud aastaaruannet.

Olulised sündmused 2023. aastal keskendus Corle OÜ põhiliselt Eesti turul olevatele fiiberoptika ja muude tehnovõrkude riigihangetele. Põhiliselt keskendus ettevõte teadlikult Enefit Connect´i sidetrassi ehitushangetele. Paralleelselt riigihangetelt võidetud ehitustöödega tegeles Corle OÜ meeskond riigi poolt väga suure läbilaskevõimega elektroonilise side juurdepääsuvõrgu rajamise meetmest finantseeritavate võrkude projekteerimisega.

Nende projektide ehitustööd plaanib ettevõte realiseerida 2024. aasta jooksul ning see võimaldab need ehitatud võrgud kapitaliseerida Corle OÜ varadeks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.