SAVIUKUMAJA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tadelakt on traditsiooniline Maroko krohvimistehnika, mis pärineb üle tuhande aasta tagusest ajast. Araabiakeelsest sõnast, mis tähendab 'hõõruda' või 'sõtkuda'

Mis teeb Tadelakti Maroko traditsiooniliseks krohvimistehnikaks?

Tadelakt on traditsiooniline Maroko krohvimistehnika, mis pärineb üle tuhande aasta tagusest ajast. Araabiakeelsest sõnast, mis tähendab 'hõõruda' või 'sõtkuda', pärinev Tadelakti kasutati algselt iidse Marrakechi paleedes, hammamites ja veemahutites. Selle võime taluda vett tegi sellest ideaalse viimistluse märgades keskkondades nagu vannitoad ja köögid.

Tadelakt on tuntud oma sileda, kivitaolise välimuse poolest, mida saab poleerida kõrge läike saavutamiseks. See lubjapõhine krohv on värvitud looduslike pigmentidega, pakkudes laia värvivalikut. Selle õmblusteta pealekandmine loob pideva pinna ilma liitekohtadeta, vähendades hallituse ja bakterite kasvu potentsiaali.

Tadelakti pealekandmise protsess

Tadelakti pealekandmiseks on oluline korralik ettevalmistus. Aluspind peab olema puhas, stabiilne ja võimeline niiskust imama. Hea nakkuvuse tagamiseks kantakse sageli peale krunt.

Tadelakti pealekandmine on kunst, mis nõuab oskust ja kannatlikkust. See hõlmab krohvi kihtide kaupa pealekandmist, kasutades spetsiaalseid tööriistu materjali tihendamiseks ja silumiseks.

Kui Tadelakt on peale kantud, pitseeritakse see seebilahusega, mis reageerib lubjaga, luues veekindla pinna. Viimane samm on poleerimine kiviga, mis toob välja krohvi loomuliku läike.

Tadelakti eelised kaasaegses disainis

Tadelakt on looduslik materjal, mis on nii keskkonnasõbralik kui ka jätkusuutlik. See on valmistatud lubjast, millel on väiksem süsinikujalajälg kui tsementtoodetel, ja mida saab paljudes piirkondades kohapeal hankida.

Üks Tadelakti suurimaid eeliseid on selle niiskuskindlus, mis muudab selle sobivaks kasutamiseks vannitubades, köökides ja isegi välistingimustes. Selle vastupidavus tähendab ka seda, et korraliku hoolduse korral võib see kesta palju aastaid.

Tadelakti ainulaadne tekstuur ja värvide sügavus toovad igasse ruumi soojust ja elegantsi. Selle mitmekülgsus võimaldab sobituda nii traditsiooniliste kui kaasaegsete kujundustega, sobitudes sujuvalt erinevatesse arhitektuuristiilidesse.

Tadelakti kasutamine kaasaegsetes ruumides

Kodudes saab Tadelakti kasutada seinte, duššide, valamute ja isegi mööbli jaoks. Selle õmblusteta viimistlus on eriti atraktiivne minimalistlikes ja kaasaegsetes kujundustes.

Kommertsruumid nagu spaad, hotellid ja restoranid saavad kasu Tadelakti luksuslikust välimusest ja praktilistest omadustest. See loob õhkkonna, mis on nii rafineeritud kui ka rahulik.

Tadelakt on suurepärane valik ka välistingimustes kasutamiseks, nagu purskkaevud ja istumisalad, kus selle veekindlus ja vastupidavus on eriti kasulikud.

Tadelakti viimistluste hooldus ja hooldamine

Tadelakti hooldamine hõlmab regulaarset puhastamist pH-neutraalse seebi ja veega. Abrasiivseid puhastusvahendeid tuleks vältida viimistluse säilitamiseks.

Kui kahjustused tekivad, saab Tadelakti sageli parandada, kandes materjali uuesti peale ja poleerides kahjustatud piirkonda, taastades selle algse ilu.

Avastage Tadelakti ajatu ilu ja jätkusuutlik elegants teie järgmise projekti jaoks. Võtke ühendust SAVIUKUMAJA OÜ-ga, et uurida meie ekspertide pealekandmise teenuseid.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Miks valida oma koju looduslikud viimistlusmaterjalid?

Kui soovite luua nii kaunist kui ka jätkusuutlikku kodu, siis looduslikud viimistlusmaterjalid paistavad silma ülekaalukalt hea valikuna. Need materjalid, mis o
ssb.ee
Kui soovite luua nii kaunist kui ka jätkusuutlikku kodu, siis looduslikud viimistlusmaterjalid paistavad silma ülekaalukalt hea valikuna. Need materjalid, mis on saadud maapõuest ja minimaalselt töödeldud, pakuvad hulgaliselt eeliseid, mida sünteetilised alternatiivid lihtsalt ei suuda pakkuda. Selles postituses uurime viit peamist põhjust, miks looduslikud viimistlusmaterjalid peaksid olema teie järgmise kodu renoveerimise või ehituse nimekirja tipus. Tervis ja siseõhu kvaliteet Paljud sünteetilised viimistlused eraldavad õhku lenduvaid orgaanilisi ühendeid (VOCs), mis võivad avaldada

Kas looduslikud pigmendid on tõhusad alternatiivid sünteetilistele värvidele?

Looduslikud pigmendid on värvained, mis on saadud orgaanilistest allikatest nagu taimed, mineraalid ja isegi teatud putukad. Erinevalt sünteetilistest pigmentid
ssb.ee
Looduslikud pigmendid on värvained, mis on saadud orgaanilistest allikatest nagu taimed, mineraalid ja isegi teatud putukad. Erinevalt sünteetilistest pigmentidest, mis on toodetud keemiliste protsesside abil, on looduslikke pigmente kasutatud sajandeid, et lisada värvi erinevatele materjalidele, sealhulgas tekstiilidele, värvidele ja kosmeetikale. Keskkonnateadlikele inimestele ja spetsialistidele pakuvad looduslikud pigmendid jätkusuutlikku ja mittetoksilist alternatiivi sünteetilistele värvidele. Need on biolagunevad, tihti vähema keskkonnamõjuga ja võivad pakkuda ainulaadset esteetikat,

SAVIUKUMAJA OÜ tegevusaruanne 2022

Saviukumaja OÜ põhitegevusala on savi- ja lubjabaasil looduslike viimistlusmaterjalide arendamine, tootmine ja müük.  Lisaks müüme ka teisi looduslike ehitusmat
ssb.ee
Saviukumaja OÜ põhitegevusala on savi- ja lubjabaasil looduslike viimistlusmaterjalide arendamine, tootmine ja müük. Lisaks müüme ka teisi looduslike ehitusmaterjale ning väiksemas mahus pakume koolitusteenust savi- ja lubikrohvide paigaldamise alal. Nõustame ning aitame savihoonete omanikke nende vanade ja uute hoonete juures. Taaselustame Lõuna-Eesti taluarhitektuuri, millele on Eestis ainuomased punakad savihooned ja mille kaudu loodame lisada Lõuna-Eesti piirkonnale lisandväärtust. Ettevõte ekspordimaht on iga aastaga järjest kasvanud. Saviukumaja OÜ 2022. majandusaasta lõppes 190,3

Ehitusplaadid – Saviplaat, Fermacell kipskiudplaat või Puitkiudplaat

Ehitusplaadid: valikul on oluline kaaluda materjalide keskkonnasõbralikkust, tervisele ohutust ja funktsionaalsust. Savi-, kipskiud- ja puitkiudplaadid pakuvad
uku.eu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.