Rohkema info nägemiseks:

SAVIUKUMAJA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume looduslikke viimistlusmaterjale, nagu savi- ja lubikrohvid, ning erinevaid jätkusuutlikke ehituslahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus looduse ilu kohtub inimkäsitöö kunstilisusega. Meie teekond algas kirest luua ruume, mis räägivad luksuse, mugavuse ja jätkusuutlikkuse keelt. Oleme uhked, et saame pakkuda erakordset kollektsiooni looduslikke viimistlusmaterjale, mis toovad maa olemuse teie koju.

Meie tootevalikus on parimad savi- ja lubikrohvid, mis on mõeldud teie seinte muutmiseks rikkaliku tekstuuriga ja peene elegantsiga lõuenditeks. Meie lubivärvi sametisest matist viimistlusest kuni lubi stuko ja marmorino peegeldava läikeni on iga toode meie kvaliteedi ja elegantsi pühendumuse tunnistus.

Kuna oleme savi- ja lubikrohvide edasimüügi eksperdid, mõistame materjalide tähtsust, mis näevad mitte ainult suurepärased välja, vaid peavad ka ajale vastu. Meie dekoratiivkrohvid sobivad nii ajaloolisteks restaureerimistöödeks kui kaasaegseteks ehitisteks, pakkudes vastupidavust ja ainulaadset iseloomu, mida ei saa sünteetiliste alternatiividega kopeerida.

Meie savitooteid hinnatakse nende loomuliku soojuse ja võlu poolest, samas kui meie lubjatooteid austatakse nende hingavuse ja hallituskindluse poolest. Savimarmor ja savistukk toovad igasse ruumi käsitöölist puudutuse ning meie savialuskrohv pakub loovuse jaoks täiuslikku alust.

Neile, kes otsivad keskkonnasõbralikku valikut, pakuvad meie roogtooted ja ehituskivid jätkusuutlikke lahendusi esteetikat ohverdamata. Meie hoolikalt valitud pigmendid võimaldavad kohandatud paletti, mis peegeldab teie isiklikku stiili ja keskkonna loomulikku ilu.

Oleme uhked oma võime üle eksportida meie kvaliteetseid viimistlusmaterjale välismaale, tagades, et looduslike viimistluste luksust saab nautida kogu maailmas. Liituge meiega, omaks võttes elustiili, kus iga detail on täiuslikkuse peegeldus ja iga pind jutustab ajatu elegantsi loo.

Kontakt

SAVIUKUMAJA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit A.

Nende krohvid muutsid meie kodu tõeliseks kunstiteoseks!

- Kati A.

Mulle meeldib nende keskkonnasõbralikkus ja looduslikud tekstuurid.

- Anu S.

Nende krohvid sobivad nii kaasaegsetesse kui ka ajaloolistesse interjööridesse suurepäraselt.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks valida oma koju looduslikud viimistlusmaterjalid?

Kui soovite luua nii kaunist kui ka jätkusuutlikku kodu, siis looduslikud viimistlusmaterjalid paistavad silma ülekaalukalt hea valikuna. Need materjalid, mis on saadud maapõuest ja minimaalselt töödeldud, pakuvad hulgaliselt eeliseid, mida sünteetilised alternatiivid lihtsalt ei suuda pakkuda. Selles postituses uurime viit peamist põhjust, miks looduslikud viimistlusmaterjalid peaksid olema teie järgmise kodu renoveerimise või ehituse nimekirja tipus. Tervis ja siseõhu kvaliteet Paljud sünteetilised viimistlused eraldavad õhku lenduvaid orgaanilisi ühendeid (VOCs), mis võivad avaldada

Dropdown

kõik artiklid

Mis teeb Tadelakti Maroko traditsiooniliseks krohvimistehnikaks?

Tadelakt on traditsiooniline Maroko krohvimistehnika, mis pärineb üle tuhande aasta tagusest ajast. Araabiakeelsest sõnast, mis tähendab'hõõruda' või'sõtkuda'
ssb.ee
Tadelakt on traditsiooniline Maroko krohvimistehnika, mis pärineb üle tuhande aasta tagusest ajast. Araabiakeelsest sõnast, mis tähendab 'hõõruda' või 'sõtkuda', pärinev Tadelakti kasutati algselt iidse Marrakechi paleedes, hammamites ja veemahutites. Selle võime taluda vett tegi sellest ideaalse viimistluse märgades keskkondades nagu vannitoad ja köögid. Tadelakt on tuntud oma sileda, kivitaolise välimuse poolest, mida saab poleerida kõrge läike saavutamiseks. See lubjapõhine krohv on värvitud looduslike pigmentidega, pakkudes laia värvivalikut. Selle õmblusteta pealekandmine loob pideva

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.