KUUBA ARHITEKTID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 405 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,7 punktiga aga kommenteerit

KUUBA ARHITEKTID OÜ hetkeolukord

Juba 405 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,7 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Kuuba Arhitektid OÜ põhitegevusala on alates 2013. aastast mesindus.

Kuna oleme ka Tulundusühistu Eesti Mee Ühistus ja meil õnnestus saada ühistule viie aasta peale ühistegevuse reklaamiks ja edendamiseks toetust, siis kulub palju aega oma ettevõtte põhitegevuse kõrvalt ühistu müügiürituste korraldamise ja läbiviimise peale. Oma kustutamatu jälje meie ettevõtte majandustegevusse jättis ka üleilmne pandeemia.

Aruandeaasta tulemiks kujunes kahjum ja omakapital on seetõttu negatiivne, kuid selle parandamiseks otsime uusi müügikohti ja suurendame käivet.

Pajusalu talu mesila laiendamine ja mesindusse investeerimine jätkub. Endiselt on plaanis laiendada Pajusalu talu tootmisruume ning seda nii

Kuusalu kui Põltsamaa (endine Pajusi) vallas. Plaan on ümber korraldada müügivõrku (müügikohtade arv, asukoht), et kulude ja tulude suhe paremaks saada.

Veiko Toomingas

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.