ALUS GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2754 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 25 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga komme

ALUS GRUPP OÜ hetkeolukord

Juba 2754 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 25 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Konsolideeritud grupp koosneb kahest majandusüksusest: konsolideeriv üksus (emaettevõtja) OÜ Alus Grupp ning konsolideeritav majandusüksus OÜ DParts (55%-liselt konsolideeritav tütarettevõtja). Raamatupidamise aastaaruanne on koondaruanne mis on konsolideeritud rida- realt kahe juriidilise isiku aruandega.

OÜ Alus Grupp on ekspedeerimisega, lao- ja veoste konsolideerimisteenust pakkuv ettevõte, samuti tööstuskaupade hulgiost/müük, OÜ DParts põhitegevuseks on veoautode, busside ja haagiste varuosade hulgimüük.

2023. aastal laiendas OÜ Alus Grupp hulgikaubanduse.Praegu peab ettevõte valdama uusi ärimudeleid, otsima kaupadele uusi turge ning arendama ka logistikat kaupadele, millele impordi/ekspordi piiranguid ei kehti.

2023. aastal moodustas konsolideerimisgruppi müügitulu 17859,7 tuhat euro (2022.a. - 15221,3). Müügitulu suurenenud 2022. aastal 17,3%.

Müügitulust moodustas 20,8% teenuste müük. Konsolideerimisgruppi ärikasumiks kujunes 877,5 tuhat eurot. Ettevõtte 2023. aasta põhivarade kulum moodustas 17,1 tuhat eurot, ehk 39,4% vähem kui eelmisel aastal. Konsolideeritud gruppi keskmine töötajate arv majandusaastal oli 16 töötajat. 2023. aastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud 316,4 tuhat euro (2022. - 236,9 tuhat euro). Ettevõtte juhatusele ei ole 2023. aastal tasu makstud. Juhatuse liikmetele nendega lepingu lõpetamise korral hüvitist ei maksta.

OÜ Alus Grupp peamiseks eesmärgiks järgmisel majandusaastal on ettevõtte positsiooni säilitamine ja kindlustamine olemasolevatel turgudel, samuti uute suundade arendamine kaubavedude valdkonnas õhu-, mere-, maismaa- (sh raudtee-) transpordil.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.