RETROMARK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Poliivinüülkloriid, mida tuntakse paremini PVC nime all, on mitmekülgne plastmaterjal, mida on laialdaselt kasutatud ehitustööstuses, eriti akende valmistamisel

5 põhjust, miks valida oma koju pvc aknad

Poliivinüülkloriid, mida tuntakse paremini PVC nime all, on mitmekülgne plastmaterjal, mida on laialdaselt kasutatud ehitustööstuses, eriti akende valmistamisel. PVC aknad on koduomanike, kinnisvaraarendajate ja renoveerimisettevõtjate seas populaarsust kogunud oma arvukate eeliste tõttu.

PVC aknad on valmistatud plastist nimega plastifitseerimata polüvinüülkloriid. See materjal on tuntud oma vastupidavuse, ilmastikukindluse ja suurepäraste soojustusomaduste poolest.

Võrreldes traditsiooniliste materjalidega nagu puit või metall, pakuvad PVC aknad ainulaadset eeliste kombinatsiooni, mida teised materjalid ei suuda pakkuda. Need on soodsamad, vajavad vähem hooldust ja pakuvad paremat soojustust.

Põhjus 1: Energiasäästlikkus

PVC aknad on erakordsed soojustajad. Raamid on kujundatud nii, et need lukustavad õhku mitmesse kambrisse, mis vähendab soojusülekannet.

Pakkudes õhukindlat tihendust ja ülimat soojustust, võivad PVC aknad oluliselt vähendada teie kodu kütmiseks või jahutamiseks vajalikku energiat, mis toob aja jooksul kaasa märkimisväärse kokkuhoiu energiakuludelt.

Põhjus 2: Väike hooldusvajadus

Erinevalt puidust, mis võib paisuda ja mädaneda või metallist, mis võib roostetada, on PVC aknad elementide suhtes immuunsed. See teeb neist ideaalse valiku igas kliimas asuvatele kodudele.

PVC sile pind on mustuse suhtes vastupidav ja seda on lihtne puhastada ainult seebi ja veega, vähendades hoolduseks vajalikku aega ja vaeva.

Põhjus 3: Vastupidavus

PVC aknad on tugevad ja suudavad taluda lööke ilma pragunemata või purunemata. See robustsus tagab, et nad püsivad aastaid funktsionaalsed ja atraktiivsed.

Elueaga, mis võib ületada 20 aastat, on PVC aknad pikaajaline investeering, mis võib suurendada teie kinnisvara väärtust.

Põhjus 4: Esteetiline paindlikkus

Erinevate värvide ja viimistlustega, mis on saadaval, saab PVC aknaid kohandada vastavalt igale arhitektuuristiilile või isiklikule maitsele.

Olgu teie eelistuseks kaasaegne või traditsiooniline välimus, PVC aknad saab kujundada teie kodu esteetikat täiendama.

Põhjus 5: Keskkonnasõbralik valik

PVC aknad on ümbertöödeldavad, vähendades nende keskkonnamõju ja toetades jätkusuutlikke ehituspraktikaid.

PVC akende valimine võib aidata teie kodul vastata rohelise ehituse standarditele, aidates kaasa tervislikumale keskkonnale ja potentsiaalselt suurendades teie kinnisvara turustatavust.

Parandage oma eluruumi PVC akende vastupidavuse ja efektiivsusega. Võtke ühendust RETROMARK OÜ-ga täna, et uurida oma võimalusi ja teha oma koju jätkusuutlik valik.

+372 5349 5253

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

RETROMARK OÜ tegevusaruanne 2022

Retromark OÜ tegevusalaks on aknaraamide,ukse ja aknaluukide paigaldus, värvimise ja klaasimisega seotud lõppviimistlustööd ja paigaldustöödega seotud lihvimine
ssb.ee
Retromark OÜ tegevusalaks on aknaraamide,ukse ja aknaluukide paigaldus, värvimise ja klaasimisega seotud lõppviimistlustööd ja paigaldustöödega seotud lihvimine, vahatamine. Osakapital Osakapitalis muutusi 2022. aastal ei toimunud. Osakapitali suurus oli 2556 eurot. Investeeringud 2022.a. tehti investeeringuid põhivaradesse 14 000 eurot (2021 - 4 582 eurot ). Tulud, kulud, kasum Osaühingu 2022.a. kasum moodustas 15 976 eurot (2021 - 2 587 eurot). Peamised finantsnäitajad 2022.a. 2021.a. Äritulu (eur) 182 547 166 869 Ärikasumi määr 10,03% 2,30% Puhaskasum/kahjum (eur) 15 976 2 587

Klaas-alumiiniumakende ilu kaasaegses arhitektuuris

Klaas-alumiiniumaknad on vastupidavuse ja disaini keerukas kombinatsioon, pakkudes kaasaegset lahendust tänase arhitektuuri vajadustele. Need aknad koosnevad al
ssb.ee
Klaas-alumiiniumaknad on vastupidavuse ja disaini keerukas kombinatsioon, pakkudes kaasaegset lahendust tänase arhitektuuri vajadustele. Need aknad koosnevad alumiiniumraamidest, mis hoiavad klaaspaneele, ühendades metalli tugevuse klaasi läbipaistvusega. Alates nende algusest praktilise lahendusena tööstushoonetele on klaas-alumiiniumaknad arenenud kaasaegse arhitektuuri põhielemendiks. Neid kasutatakse nüüd laialdaselt erinevat tüüpi hoonetes, alates kõrgklassi elamutest kuni kaubanduslike pilvelõhkujateni. Klaas-alumiiniumakende esteetiline võlu Üks klaas-alumiiniumakende kõige

Uste ja akende paigaldusnõuanded

Uksed ja aknad ei ole lihtsalt kodu funktsionaalsed elemendid; need on ka olulised esteetilise väljanägemise, energiatõhususe ja turvalisuse komponendid. On olu
ssb.ee
Uksed ja aknad ei ole lihtsalt kodu funktsionaalsed elemendid; need on ka olulised esteetilise väljanägemise, energiatõhususe ja turvalisuse komponendid. On oluline, et need oleksid õigesti paigaldatud, kuna see on nende pikaealisuse ja toimivuse võti. See juhend viib teid läbi oluliste näpunäidete, kuidas paigaldada uksi ja aknaid. Eelnevad kaalutlused paigaldamisel Kvaliteetsete materjalide valimine on esimene samm. Materjalid nagu klaasplast, vinüül ja töödeldud puit on tuntud oma vastupidavuse poolest. Valikut tehes arvestage oma piirkonna kliimat ja keskkonnatingimusi. Täpsed mõõtmised

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.