NURMEOTS KONSULTATSIOONID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kiiresti arenevas ärimaailmas, kus väljakutsed on igapäevased ja pinged kuhjuvad, on üks inimene võtnud kasutusele muutustele suunatud juhtimis- ja coachingufil

Aili Nurmeotsa tee tugevustepõhise juhtimise ja coachinguni

Kiiresti arenevas ärimaailmas, kus väljakutsed on igapäevased ja pinged kuhjuvad, on üks inimene võtnud kasutusele muutustele suunatud juhtimis- ja coachingufilosoofia, revolutsioneerides meeskondade ja üksikisikute lähenemist nende potentsiaalile. Tutvuge Aili Nurmeotsiga, mitmekülgse professionaaliga, kelle missioon on inspireerida positiivset muutust ja toetada kasvu läbi tugevustepõhise filosoofia.

Aili lugu algas personalijuhtimise valdkonnas, kus ta teenis nii personalijuhi kui ka coachi rolli. Nende rollide käigus märkas ta selget trendi, mis jäi talle silma – keskendumine pidevale nõrkuste ja probleemidele. Aili mõistis, et see kalduvus tekitas pinget nii indiviidides kui ka meeskondades ning takistas edasiminekut ja innovatsiooni. Ta tunnistab avameelselt, et ka temal endal oli sarnane tendents. See mõistmine oli pöördepunkt tema karjääris ja isiklikus arengus.

Avastades tugevustepõhise lähenemise jõu, asus Aili teele eneseteadlikkuse avastamise poole. Pärast Gallupi tugevuste testi läbimist tuvastas ta oma tugevused ja võttis need täielikult omaks. Mõju oli sügav. Aili leidis, et keskendudes oma tugevustele, tõusis tema enesekindlus, ta vähendas ülemõtlemist ja saavutas suurema eneseteostuse. See muutus inspireeris teda jagama neid teadmisi teistega.

Üle kahe aastakümne kestnud juhtimiskogemus nii era- kui avalikus sektoris pole Ailile võõras. Teda iseloomustab muljetavaldav karjäär, kus ta mitte ainult ei loonud ettevõtteid, vaid müüs ühe neist edukalt rahvusvahelisele korporatsioonile. Üle 10 aasta juhtimiskohustustes viisid teda lõpuks tema kirglikult armastatud valdkonda – inimeste arendamise ja personalijuhtimiseni.

Aili CV sisaldab erinevaid rolle, sealhulgas personalijuhina organisatsioonides nagu Eesti Energia, Politsei- ja Piirivalveamet ning Hiltoni hotell. Täna on ta täiskohaga coach ja koolitaja, kasutades laialdast tausta, et juhendada üksikisikuid ja meeskondi nende potentsiaali saavutamisel.

Aili lähenemise keskmes on väärtused, mis juhivad tema suhtlemist:

  • Õppimine ja Areng: Aili usub pidevasse õppimisse ja arengusse.

  • Uudishimu: Tema loomulik uudishimu soosib avatud ja mittehinnangulist õhkkonda coachingusessioonidel.

  • Eetika ja Tulemused: Aili holistiline vaade tagab mõtestatud tulemused tema klientidele.

  • Jõustamine: Aili partnerlus klientidega annab tugevuse vajalike muudatuste ja otsuste tegemisel.

Aili Cliftoni tugevusteleidja hindamise tulemused paljastasid tugevused, mis moodustavad tema coachingufilosoofia alustala. Alates "Endaarengu Edendajast" kuni "Tulevikku Vaatava" tugevuseni toidavad need tugevused tema pühendumist erinevate elude muutmisele.

Aili Nurmeots ei ole lihtsalt coach; ta on positiivse muutuse inspiratsioon. Tugevustepõhise coachingufilosoofiaga toetab ta üksikisikuid, meeskondi ja organisatsioone nende potentsiaali omaksvõtmisel. Karjäär, mis hõlmab juhtimisrolle, coachingut ja mentorlust, toob ta lauale rikkaliku kogemuste pagasi. Tema lugu illustreerib, kuidas tugevustele keskendumine võib tuua kaasa sügava isikliku ja erialase kasvu. Olles pühendunud maailma õnnelikumaks ja produktiivsemaks muutmisele, on Aili Nurmeotsa missioon tugevustepõhise coachingufilosoofia mõju ilmekas näide.

Loe täpsemalt Aili kodulehelt!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Arenda oma loomupärased anded tugevusteks

Kas oled kunagi mõelnud, miks mõned asjad tulevad sulle loomulikult ja teised mitte? Miks tõmbavad sind mõned tegevused ligi, samas kui teised ei paku üldse huv
ssb.ee
Kas oled kunagi mõelnud, miks mõned asjad tulevad sulle loomulikult ja teised mitte? Miks tõmbavad sind mõned tegevused ligi, samas kui teised ei paku üldse huvi? Vastus peitub sinu loomupärastes andes, mis on sinu viis mõelda, tunda ja käituda. Meie loomupärased anded on võti meie täieliku potentsiaali saavutamiseks. Kui õpid oma andeid ära tundma ja neid arendama, võid avastada uue maailma enesekindluse, inspiratsiooni ja teadlikkuse poolest. Ometi juhtub tihti, et võtame oma andeid iseenesestmõistetavana või ei pruugi neist isegi teadlikud olla. Siin tuleb appi Gallupi Cliftoni

Võimsestamine - Aili Nurmeots coaching

Inimloomus kalduvus keskenduda negatiivsele on pikka aega olnud uurimis- ja aruteluteema. Sageli mäletame rohkem negatiivset tagasisidet kui positiivset. Miks s
ssb.ee
Inimloomus kalduvus keskenduda negatiivsele on pikka aega olnud uurimis- ja aruteluteema. Sageli mäletame rohkem negatiivset tagasisidet kui positiivset. Miks see nii on? Miks meie tähelepanu tõmbab pigem puudused ja nõrkused kui tugevused? Mis juhtuks, kui pööraksime oma tähelepanu hoopis sellele, mis meis ja teistes hästi on? Kui inimesed saavad teha igapäevaselt seda, milles nad on head, toob see kaasa kirgliku pühendumise ja tulemuslikkuse. Gallupi uuringud tõestavad, et inimesed, kes saavad oma tugevusi rakendada töös, on märkimisväärselt pühendunumad ja rahulolevamad eluga üldiselt.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.