Rohkema info nägemiseks:

NURMEOTS KONSULTATSIOONID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Aili Nurmeots on rohkem kui 20aastase juhtimiskogemusega sertifitseeritud meeskonna coach. Samuti on tal Gallupi tugevuste coachingu oskused. Ta pakub nii erakonsultatsioone kui ka meeskonna koolitusi.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Aili Nurmeots

Aili pakub väga toetavat ja hoidvat coachingut, mis aitab muuta meie tööelu õnnelikumaks ja tulemuslikumaks. Tema usaldusväärsuse, konfidentsiaalsuse, partnerluse ja koosloome tunded on loonud imelise töökeskkonna.

- Kaja Kivilaakso

Ailiga koostöö käigus on mulle palju õppida andnud. Tema coachingud on väga võimendavad ja abivalmid. Ta on aidanud mul näha erinevaid perspektiive ja leida sobiv sihi.

- Rainer Põld

Koos Ailiga töötamine on olnud väga tähendusrikas ja toetav. Ta on aidanud mul leida oma tugevused ning omandanud juhtimisoskused, mis aitavad mul olla parem juht ja inimene.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Arenda oma loomupärased anded tugevusteks

Kas oled kunagi mõelnud, miks mõned asjad tulevad sulle loomulikult ja teised mitte? Miks tõmbavad sind mõned tegevused ligi, samas kui teised ei paku üldse huvi? Vastus peitub sinu loomupärastes andes, mis on sinu viis mõelda, tunda ja käituda. Meie loomupärased anded on võti meie täieliku potentsiaali saavutamiseks. Kui õpid oma andeid ära tundma ja neid arendama, võid avastada uue maailma enesekindluse, inspiratsiooni ja teadlikkuse poolest. Ometi juhtub tihti, et võtame oma andeid iseenesestmõistetavana või ei pruugi neist isegi teadlikud olla. Siin tuleb appi Gallupi Cliftoni

Arenda oma loomupärased anded tugevusteks ja Sinu terve maailm võib muutuda. Loomupärane anne on sinu viis mõtelda, tunda, käituda.

Dropdown

kõik artiklid

Võimsestamine - Aili Nurmeots coaching

Inimloomus kalduvus keskenduda negatiivsele on pikka aega olnud uurimis- ja aruteluteema. Sageli mäletame rohkem negatiivset tagasisidet kui positiivset. Miks s
ssb.ee
Inimloomus kalduvus keskenduda negatiivsele on pikka aega olnud uurimis- ja aruteluteema. Sageli mäletame rohkem negatiivset tagasisidet kui positiivset. Miks see nii on? Miks meie tähelepanu tõmbab pigem puudused ja nõrkused kui tugevused? Mis juhtuks, kui pööraksime oma tähelepanu hoopis sellele, mis meis ja teistes hästi on? Kui inimesed saavad teha igapäevaselt seda, milles nad on head, toob see kaasa kirgliku pühendumise ja tulemuslikkuse. Gallupi uuringud tõestavad, et inimesed, kes saavad oma tugevusi rakendada töös, on märkimisväärselt pühendunumad ja rahulolevamad eluga üldiselt.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.