PERUKS GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Autovärava avamise korral võivad tekkida erinevad takistused. Järgnevalt on toodud laiem selgitus, mida teha, kui autovärav ei avane.

Kontrollige võtit: Enne

Mida teha, kui autovärav ei avane?

Autovärava avamise korral võivad tekkida erinevad takistused. Järgnevalt on toodud laiem selgitus, mida teha, kui autovärav ei avane.

  • Kontrollige võtit: Enne mis tahes muude toimingute tegemist, kontrollige, kas värav on lukustatud ja kas võti on õigesti sisestatud. Kui võti ei tööta, võib-olla on see kulunud või rikutud.
  • Kontrollige elektrivarustust: Autoväravad töötavad enamasti elektriliselt ja nende avamiseks on vaja elektrivarustust. Kui värav ei avane, kontrollige, kas elektrivarustus on korras, näiteks kontrollides, kas aku on täis või kontrollides, kas elektriliin on katkenud.
  • Kontrollige mootorit: Autovärava mootor vastutab värava liikumise eest. Kui värav ei avane, võib olla, et mootor on katki. Kontrollige mootorit, võib-olla kuulates, kas see töötab normaalselt.
  • Kontrollige juhtkangi liikumist: Kui mootor töötab normaalselt, kontrollige juhtkangi liikumist. Värava liikumine võib olla takistatud, näiteks kui värav on kinni jäänud või kui värava puud on takistuseks.
  • Läbivaatamine või hooldus: Kui need sammud ei aita, võiksite konsulteerida tehnikuga või värava tootjaga. Tehnik võib läbi vaadata ja parandada värava või soovitada hooldusse võtmist.

 

Lisaks võiksite proovida reset-t ning värava juhtkangi liikumist manuaalselt ajada. Kui te ei ole tehnik ja teil puuduvad vajalikud oskused värava parandamiseks, soovitame konsulteerida tehnikuga.

Võtke Meie spetsialistiga ühendust!

võta ühendust

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

PERUKS GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

Peruks Grupp OÜ on ettevõte, mis asutati 2007. aasta veebruaris. Hoolimata asutamisest veebruaris, alustas ettevõte oma tegevust alles augustis-septembris 2007.
ssb.ee
Peruks Grupp OÜ on ettevõte, mis asutati 2007. aasta veebruaris. Hoolimata asutamisest veebruaris, alustas ettevõte oma tegevust alles augustis-septembris 2007. aastal. See on tavaline ettevõtetele, kuna asutamisprotsess võib võtta aega, enne kui ettevõte on valmis tegutsema. Peruks Grupp OÜ peamiseks tegevusalaks on olnud ehitusteenuste pakkumine, eriti väiksemate rajatiste, nagu aiad ja väravad, renoveerimisel ja ehitamisel. See on olnud nende peamine tegevusala ka 2022. aastal.2009. aastal, nagu paljudel teistel ettevõtetel, vaibus ka Peruks Grupp OÜ majandustegevus. Kuid 2010. aasta teisel

Kui tihti peaks puitaeda üle värvima?

Puitmaterjali värvimise sagedus sõltub mitmest tegurist, sealhulgas puitu tüübist, keskkonnast, kus see asub, ja värvi kvaliteedist.  
 Kõrge kvaliteediga puit
ssb.ee
Puitmaterjali värvimise sagedus sõltub mitmest tegurist, sealhulgas puitu tüübist, keskkonnast, kus see asub, ja värvi kvaliteedist. Kõrge kvaliteediga puit, mis on varjatud päikese ja vihma eest, võib värvimise vajadust edasi lükata. Sellisel juhul võib värvimis sageda olla kuni 8 aastat. Kuid kui puit on pidevalt päikese ja vihma käes, võib värvimise vajadus tekkida varem, mõne aasta jooksul. Eri tüüpi puidud reageerivad värvile erinevalt. Näiteks tammepuit võib värvi kiiremini nõrgeneda ja vajada uuendamist, kui see on pidevalt päikese ja vihma käes. Kui puitelemente on katmata, võib

Kuidas hooldada keevispaneelidest aeda?

Kuigi keevispaneelidest aiad on põhimõtteliselt hooldusvabad, tuleks vahetevahel tähelepanu pöörata mõningatele asjadele, et maksimaliseerida eluiga. Keevispane
ssb.ee
Kuigi keevispaneelidest aiad on põhimõtteliselt hooldusvabad, tuleks vahetevahel tähelepanu pöörata mõningatele asjadele, et maksimaliseerida eluiga. Keevispaneelidest aia hooldamine on muidu lihtne ja vajab järgmist: Korrosiooni ennetamine: Kandke keevispaneelide kulunud kohtadele roostevastast värvi või roostevastast pulbrit, et vältida rooste edasilevikut. Määrimine: Määrige keevispaneelide liugliidesid regulaarselt, et vältida hõõrdumist ja hoida need liikumisel paindlikena. Parandamine: Kontrollige keevispaneelide ühendusi regulaarselt ja parandage vajadusel väikesed

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.