Rohkema info nägemiseks:

PERUKS GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Aiad ja Väravad oma valdkonna spetsialistidelt. Omame üle 10 aastast kogemust aedade, väravate ja automaatika ehitamisel ja paigaldamisel

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Peruks Grupp OÜ on ettevõte, mis on pühendunud kvaliteetsete aedade ja väravate professionaalsele paigaldamisele. Meie edu saladus seisneb lihtsates, kuid tõhusates põhimõtetes, mida oleme järginud üle 10 aasta.

Meie põhimõtted hõlmavad kiiret reageerimist, tempokat tööd, ausust, tähtaegadest kinnipidamist ja eelkõige kliendi rahulolu lõpptulemusega. Need viis elementi moodustavad meie edu valemiga, tagades meeldiva koostöö nii meie klientidele kui ka meile endile.

Meie peamine eesmärk on pakkuda klientidele nauditavat kogemust igas projekti etapis, alates esimesest telefonikõnest kuni töö lõpetamiseni. See on võimalik tänu kvaliteetsele klienditeenindusele, mida pakuvad oma ala spetsialistid ja meie kogenud paigaldajate meeskond, kes on oma valdkonnas eksperdid.

Peruks Grupp OÜ on teie usaldusväärne partner, kes suhtub oma töösse kirglikult ja tagab, et teie aed ja väravad oleksid paigaldatud professionaalselt ning vastaksid teie ootustele. Meie ettevõtte põhimõtted on meie identiteedi alus, ja me järgime neid iga päev, et pakkuda teile parimat teenust.

PERUKS GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Reet P.

Meil on sealt ostetud korralikud väravad ja aed, mis on kestnud nüüdseks 3 aastat. Suurepärane teenindus ja kvaliteet!

- Tõnu K.

Oleme ostnud neilt mitmeid aia ja värava tarvikuid ning paigaldamise teenust. Kõik on alati olnud just sellise kvaliteediga, mida ootasime. Suurepärane firma!

- Kadri T.

Meie kodu värava ja aia paigaldusega oleme väga rahul. Kõik toimibnagu lubatud. Aitäh!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

PERUKS GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

Peruks Grupp OÜ on ettevõte, mis asutati 2007. aasta veebruaris. Hoolimata asutamisest veebruaris, alustas ettevõte oma tegevust alles augustis-septembris 2007. aastal. See on tavaline ettevõtetele, kuna asutamisprotsess võib võtta aega, enne kui ettevõte on valmis tegutsema. Peruks Grupp OÜ peamiseks tegevusalaks on olnud ehitusteenuste pakkumine, eriti väiksemate rajatiste, nagu aiad ja väravad, renoveerimisel ja ehitamisel. See on olnud nende peamine tegevusala ka 2022. aastal.2009. aastal, nagu paljudel teistel ettevõtetel, vaibus ka Peruks Grupp OÜ majandustegevus. Kuid 2010. aasta teisel

Dropdown

kõik artiklid

Mida teha, kui autovärav ei avane?

Autovärava avamise korral võivad tekkida erinevad takistused. Järgnevalt on toodud laiem selgitus, mida teha, kui autovärav ei avane. Kontrollige võtit:
ssb.ee
Autovärava avamise korral võivad tekkida erinevad takistused. Järgnevalt on toodud laiem selgitus, mida teha, kui autovärav ei avane. Kontrollige võtit: Enne mis tahes muude toimingute tegemist, kontrollige, kas värav on lukustatud ja kas võti on õigesti sisestatud. Kui võti ei tööta, võib-olla on see kulunud või rikutud. Kontrollige elektrivarustust: Autoväravad töötavad enamasti elektriliselt ja nende avamiseks on vaja elektrivarustust. Kui värav ei avane, kontrollige, kas elektrivarustus on korras, näiteks kontrollides, kas aku on täis või kontrollides, kas elektriliin on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.