ÄMBLIK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Glämping ehk luksuslik telkimine muudab meie mõtteviisi puhkuse veetmisest. See on täiuslik lahendus neile, kes armastavad õues olemist, kuid ei soovi loobuda m

Glämping kui uus reisimisviis?

Glämping ehk luksuslik telkimine muudab meie mõtteviisi puhkuse veetmisest. See on täiuslik lahendus neile, kes armastavad õues olemist, kuid ei soovi loobuda mugavustest. Siin on viis veenvat põhjust, miks glämping on saanud valitud reisiviisiks nõudlikele loodusesõpradele ja luksusreisijatele.

Võrdlematu mugavus looduse südames

Glämpingu paigad pakuvad mitmesuguseid pehmeid majutusvõimalusi, alates safaritelkidest ja puuonnidest kuni jurtade ja ökopodideni. Igaüks on kujundatud elegantsi ja mugavust silmas pidades, sageli on seal suured voodid, peened voodilinad ja stiilne sisustus.

Need ei ole teie tavalised telkimisplatsid. Glämpijad naudivad tipphotellidele sarnaseid mugavusi, sealhulgas privaatseid vannitube, kliimaseadmeid, gurmeekööke ja isegi isiklikke mullivanne, tagades mugava peatumise olenemata asukohast.

Keskkonnasõbralik ja jätkusuutlik reisimine

Glämping julgustab keskkonnale väiksemat jalajälge jätma. Paljud glämpingu kohad kasutavad taastuvenergiat, kompostivaid tualette ja keskkonnasõbralikke jäätmesüsteeme, et tagada teie peatumine nii roheline kui luksuslik.

Majutused on sageli ehitatud looduslikest ja jätkusuutlikest materjalidest, sulandudes sujuvalt ümbritsevasse maastikku samal ajal mõju minimeerides.

Juurdepääs kaugematele ja puutumatutele asukohtadele

Glämping võib viia teid maailma kõige eraldatumatesse ja hingematvamatesse kohtadesse, kuhu traditsioonilised hotellid ei pääse. See eksklusiivsus tagab ainulaadse kogemuse eemal ülerahvastatud turismikohtadest.

Ilma telkide püstitamise või maapinnal magamise vaevata saavad glämpijad keskenduda ümbritseva looduse ilu sisseelamisele, ärgates imelistele vaadetele ja metsloomade vaatlustele.

Kultuuriline süvenemine ja autentsed kogemused

Paljud glämpingu puhkepaigad pakuvad võimalust nautida kohalikke hõrgutisi osavate kokkade poolt valmistatuna, samuti tegevusi nagu juhendatud matkad, korilusretked ja kultuuritöötoad, mis süvendavad ühendust piirkonna pärandiga.

Glämping pakub ka võimalusi kohalike kogukondadega suhtlemiseks, osalemiseks traditsioonilistes tseremooniates ja põlisrahvaste kultuuridest õppimiseks, rikastades teie reisikogemust kaugemale tüüpilisest turistimarsruudist.

Seikluse ja lõõgastuse täiuslik kombinatsioon

Seiklushimulistele pakuvad glämpingu kohad sageli mitmesuguseid tegevusi nagu süstasõit, kaljuronimine ja ratsutamine. Need kogemused on mõeldud teie adrenaliini tõstmiseks, samal ajal kui jääte lähedale oma kodust eemale.

Pärast päeva avastamist pakub glämping täiuslikku keskkonda lõõgastumiseks. Paljud kohad pakuvad heaolu hüvesid nagu spaad, joogatunnid ja meditatsioonialad, võimaldades külalistel taastada vaimu, keha ja hinge looduse rahus.

Avastage luksusliku telkimise võlu koos ÄMBLIK OÜ-ga ja nautige suurepärast õues olemist ilma kodumugavustest loobumata. Võtke meiega ühendust, et kujundada oma isikupärane glämpingu kogemus.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

ÄMBLIK OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ Ämblik loodi 21. septembil 2007.a.  Peamiseks tegevuseks aruandeperioodil ürituste korraldamisele kaasaaitamine.  Aruandeperioodil arvestati töötasu 1 556.-
ssb.ee
OÜ Ämblik loodi 21. septembil 2007.a. Peamiseks tegevuseks aruandeperioodil ürituste korraldamisele kaasaaitamine. Aruandeperioodil arvestati töötasu 1 556.- eurot. Juhatuse tasusid ei makstud. Põhivara soetati 40 239.- euro väärtuses. Amortisatsiooni arvestati 6 020.- eurot.

Glämping Torma mõisas

Glämping ehk glamuurne telkimine on kogemus, mis ühendab endas nii suurepärase looduse kui ka luksusliku majutuse: see on võimalus sukelduda loodusesse ilma kaa
ssb.ee
Glämping ehk glamuurne telkimine on kogemus, mis ühendab endas nii suurepärase looduse kui ka luksusliku majutuse: see on võimalus sukelduda loodusesse ilma kaasaegse elu mugavustest loobumata. Eesti rahulikes maastikes asuv Torma mõis pakub ainulaadset glämpingu kogemust nõudlikule reisijale. Oma rikka ajaloo ja maalilise ümbrusega on Torma mõis ideaalne põgenemispaik linnakärast. Luksuslik kogemus looduse rüpes Torma mõisas saavad külalised valida mitmesuguste luksuslike telkide ja kajutite vahel, mis on mõeldud looduskeskkonnaga sujuvalt sulandumiseks, pakkudes samal ajal kõrgklassi

Kuidas valmistuda meeldejäävaks ööturu külastuseks?

Ööturg on elav välikaubanduskeskus, mis ärkab ellu pärast päikeseloojangut, pakkudes erinevaid kaupu, alates käsitsi valmistatud suveniiridest kuni kohalike del
ssb.ee
Ööturg on elav välikaubanduskeskus, mis ärkab ellu pärast päikeseloojangut, pakkudes erinevaid kaupu, alates käsitsi valmistatud suveniiridest kuni kohalike delikatessideni. See on koht, kus kultuur, kaubandus ja kogukond kohtuvad öö varjus. Ööturud meelitavad külastajaid oma võluva atmosfääri, pulbitseva energia ja võimalusega sukelduda kohalikku kultuuri. Need on täiuslik segu ostlemisest, einestamisest ja meelelahutusest, muutes need igale reisijale kohustuslikuks külastuskohaks. Ettevalmistused ööturu kogemuseks Enne ööturu seiklusele asumist on oluline uurida parimaid kohalikke turge.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.