CLEVERON AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 24 099 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 47 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja komm

CLEVERON AS hetkeolukord

Juba 24 099 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 47 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommenteeritud 8 korda.

Tegevusaruanne 2023

Ettevõttest

Cleveroni missiooniks on muuta e-kaubanduse pakkide üleandmine lõppkasutajatele oluliselt efektiivsemaks, kinkides seeläbi inimestele aega. Cleveron on maailmas innovatsiooniliider robootiliste pakiautomaatide ja nende kasutuseks vajalike tarkvaraliste lahenduste loomisel. Põhitegevuseks on pakiautomaatide ja robotite arendus, tootmine, globaalne müük ja hooldus. Cleveroni tehnoloogia võimaldab kaubandus- ja logistikaettevõtetel toime tulla e-kaubanduse kiire kasvuga seotud väljakutsetega.

Cleveroni toodete kasutamisel saavad kliendid hoiustada suurt hulka pakke väikese pinna peal ja pakke klientidele väljastada mõne sekundiga nii, et paki saaja ei vaja klienditeenindaja abi. Tänu sellele hoiavad globaalsed kaubandusketid ja logistikaettevõtted kokku väärtuslikku kaubanduspinda ning nende töötajad hoiavad kokku pakkide käsitlemisele kuluvat aega, mis suurendab ettevõtete kasumlikkust ja lõpptarbijate rahulolu. Lõppkliendid ei pea paki kättesaamist pikalt ootama ega tasuma kojuveo kulusid. Lisaks võimaldab pakiautomaatide kasutamine vähendada oluliselt süsiniku jalajälge läbi kullerautode kilometraaži märkimisväärse vähenemise.

Tegevuskeskkond 2023. aastal jätkus Venemaa agressiooni sõida Ukrainas, mille tulemusel süvenes globaalne majanduslik ebakindlus. Kõrge inflatsioon Euroopas ning Eestis avaldas tugevat survet tööjõukulude kasvule, vähendades samal ajal tarbimist. Maailma e-kaubanduse mahud langesid võrreldes aastaga 2022 ligikaudu 1%. Aastaks 2024 prognoositakse 14% mahtude kasvu. Globaalselt on oodata e- kaubanduse mahuks 3 178 miljardit dollarit ning selle kasvu 4 500 miljardi dollarini aastaks 2027.1

Vaatamata ebakindlale poliitilisele ja majandusolukorrale on nii kaubanduse kui ka logistikasektoris jätkuvalt suur tööjõupuudus ning kõrge inflatsioonimäära tõttu kasvavad kiirelt ka inimeste palgad.

Euroopa Liidus tõusis 2023. aastal keskmine palk 3,8%.2 See on viinud kaubanduse ja logistikaettevõtted olukorda, kus kuluefektiivsete tehnoloogiate kasutuselevõtt on määrava tähtsusega.

Jagunemine

Cleveron AS jagunes 01.04.2022 kaheks – Cleveron AS jätkas senise põhitegevusega, milleks on pakiautomaatide ja -robotite tehnoloogia arendus, tootmine, globaalne müük ning hooldus. Ettevõttest jagunes välja 2022. aastal autonoomsete sõidukite arendusosakond, kuhu kuulus ligi 50 inimest. Uue ettevõtte nimeks sai Cleveron Mobility AS, mis hiljem muudeti Clevon AS-iks. Jagunemise eesmärgiks 1 https://www.statista.com/outlook/emo/ecommerce/worldwide?currency=usd

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.