BALTMOON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 634 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommente

BALTMOON OÜ hetkeolukord

Juba 634 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

Baltmoon OÜ 2023.a. majandustegevuse põhieesmärgiks oli koostöö jätkamine ja kinnistamine Saksamaal asuva peamise koostööpartneriga Powermoon GmbH ja selle tehase uusima, LED tehnoloogial põhineva, toodangu turustamine Balti riikides.

Strateegilise koostööpartneri aktuaalseks toodanguks on moderniseeritud ja keskkonnasäästlikud, kaasaegsel LED tehnoloogial põhinevad, eriotstarbelised profivalgustid ning tarvikud.

Powermoon IUT Nölle GmbH tooteprogrammi kuuluvad professionaalsed ja patenteeritud valgustid, olles ettenähtud laialdaseks kasutamiseks väga erinevates tegevusvaldkondades (ehitus, korrakaitse, päästeteenistus, vaba aja veetmise, spordi ja kultuuri edendamisega seotud ettevõtted jne) tegutsevate ettevõtete igapäevatöö paremaks korraldamiseks ja toimimiseks ning seda eelkõige kasutuskohtades, kus valgustuse/valgustatuse olemasolu määravat tähtsust omab.

Baltmoon OÜ omas 2023.a. eelpoolnimetatud koostööpartneri volitust vastava tooteprogrammi maaletoomiseks ja müügiks Balti riikides. Fookus innovatiivsete valgustite tutvustamisel ja müügil oli suunatud Lätti ja Leetu ning kohalikule turule.

Baltmoon OÜ kasutab bürooruumi Tartus, aadressil Jalaka 48 ja laoruumi oma koostööpartneri tootmisbaasis, Soinaste,

Kambja vald, 61709 Tartumaa. Aruandeaastal tutvustas ettevõte Baltmoon OÜ Powermoon® aktuaalset tooteprogrammi eelkõige e-postituse ja vahetute praktiliste kontaktide kaudu tootja poolt meile usaldatud müügipiirkonnas.Baltmoon OÜ investeeris olemasolevaid vahendeid 2023.a. toodete reklaami, interneti kodulehte ja müügi arendamisse lõppklientidega ning koostööpartneriga.

Põhiosa ettevõtte 2023.a. netokäibest moodustas Powermoon välivalgustite, tarvikute ja varuosade müük Leetu ja

Eestisse ning meie kliendile (edasimüüjale) Bulgaarias ning samuti müügitöö arendamine kohapealse koostööpartneriga Eestis. 2023.aruandeaastal olime muuhulgas edukad allhankijana ühel riigihanke pakkumisel.

Ettevõtte järgmise, 2024 a majandustegevuse eesmärgiks on suurendada uute eriotstarbeliste ja patenteeritud välivalgustite (Pocketmoon LED kompaktvalgustid, LED valguspallid, LED paneelidega HEXASPACE valgustid jne) müüki Balti riikides, panustades enam uute lõppklientide leidmisele kohalikul turul ehk Eestis. Baltmoon OÜ majandustegevuse edukaks toimimiseks arendame ja uuendame regulaarselt ettevõtte interneti kodulehte, paralleelselt otsides efektiivseid võimalusi tooteprogrammi laialdasemaks levitamiseks ja reklaamimiseks. Peamiste müügiartiklite ehk ``Bestseller`` toodete osas hoiame nende kohapealset laoseisu konsignatsioonilisel alusel ja kokkuleppel tootjatehasega. Lisaks interneti kodulehe reklaamimisele ja levitamisele soovime eraldada vahendeid muude efektiivsete müügivõimaluste leidmiseks ning kasutamiseks kogu Balti regioonis (teemakohased otsepostitused, müügiaktsioonid, võimalikud nn demorendi projektid jms). Ettevõtte 2024.a. tegevusplaan näeb ette Powermoon® toodete müügimahu suurendamist ja turustamisega seotud ettevõtmiste forsseerimist selleks volitatud regioonides.

Baltmoon OÜ-s oli 2023 aastal 1(2022 aastal 1) töötaja ja talle maksti tasu 6 351 (2022 aastal 7 622) eurot. Juhatuse liikmed juhatuse liikme tasu ei saanud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.