KATRIITO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tervis ja heaolu on meie elu alustalad, mida ei saa kunagi liiga palju hinnata. Üha rohkem inimesi mõistab, kui oluline on hoolitseda oma vaimse tervise ja eluk

Meist

Tervis ja heaolu on meie elu alustalad, mida ei saa kunagi liiga palju hinnata. Üha rohkem inimesi mõistab, kui oluline on hoolitseda oma vaimse tervise ja elukvaliteedi eest ning olla valmis otsima tuge ja juhiseid, kui seda vaja on. Üks ettevõte, mis on pühendunud selle eesmärgi saavutamisele, on Katriito.

Katriito lugu sai alguse Toivo Niibergi ja Kaia Kastepõld-Tõrsi unistusest luua midagi enamat, midagi, mis ühendaks nende senise pikaajalise kogemuse psühholoogia alal. Mõlemad olid juba varem pakkunud psühholoogia-alaseid koolitusi erinevatele sihtgruppidele FIE-na. Nende sooviks oli luua koht, kus inimesed saaksid kvaliteetset nõustamist ja teraapiat, kus neid kuulatakse ja toetatakse individuaalselt ning kus muredest rääkimine tunduks turvaline ja loomulik.

Alates 2008. aastast on Katriito tegutsenud Tartu linnas, alustades Tähe tänaval ajaloolises Karlova linnaosas. Nende tegevus ja nõudlus kasvasid kiiresti, mis viis 2010. aastal kolimiseni uude asukohta Vanemuise tänaval. Edasi, 2013. aastal, leidsid nad kodu Tartu Biotehnoloogia Pargis, Tiigi tänaval 61b. Kasvav meeskond ja suurenev töömaht viisid nad lõpuks 2020. aastal kolimiseni Tartu Tervisekeskusse, aadressile Mõisavahe 34c, kus nad tegutsevad tänapäeval.

Aasta 2022 tõi Katriitole ka uue peatüki, kui nad laienesid ka Tallinna, asudes aadressil Lõõtsa 8a (Nurkse kolmiktorni A-torn). Kõigil nende asukohtadel on ühine eesmärk: pakkuda kvaliteetset vaimse tervise tuge ja toetust.

Katriito on saanud Terviseameti tegevusloa, mis on tunnustus nende professionaalsusele ja pühendumusele klientide vaimse heaolu ja parema elukvaliteedi tagamisel.

Nende visioon on lihtne, kuid võimas: ühiskond, kus meie tervis ja elukvaliteet on kõrgelt hinnatud ning enese ja teiste vaimse heaolu eest hoolitsemine on igapäevaelu loomulik osa. Katriito missioon on toetada inimeste vaimset heaolu ja paremat elukvaliteeti, pakkudes hoolivat, usaldusväärset, professionaalset ja kliendisõbralikku lähenemist.

Nende meeskond koosneb spetsialistidest, kes on pühendunud klientide abistamisele ja toetamisele nende vaimse tervise teekonnal. Katriito usub, et iga inimene väärib tuge ja mõistmist ning et vaimse heaolu eest hoolitsemine peaks olema kättesaadav ja lihtne.

Kui otsid tuge oma vaimsele heaolule või soovid lihtsalt rääkida oma muredest, siis võid leida Katriito professionaalse meeskonna poole pöördumisest just selle, mida otsid. Nende pikaajaline kogemus ja pühendumine klientidele muudavad nad usaldusväärseks partneriks sinu vaimse tervise teekonnal. Katriito ei ole lihtsalt nõustamiskeskus, vaid koht, kus sinu heaolu on prioriteet.

Nii et ära kõhkle Katriito spetsialistidega ühendust võtmast, nad on siin, et toetada sinu teekonda parema vaimse heaolu ja elukvaliteedi suunas. Sinu heaolu on nende südameasi.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

KATRIITO OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Katriito on Lõuna-Eestis asuv organisatsioon, mis on pühendunud pikaajalisele ja mitmekülgsele eriarstiabile, psühhoteraapiale ja nõustamisteenusele. Katriit
ssb.ee
OÜ Katriito on Lõuna-Eestis asuv organisatsioon, mis on pühendunud pikaajalisele ja mitmekülgsele eriarstiabile, psühhoteraapiale ja nõustamisteenusele. Katriito visioon on luua ühiskond, kus meie tervis ja elukvaliteet on väärtustatud ning kus enese ja teiste vaimse heaolu eest hoolitsemine on loomulik osa meie igapäevaelust. See on visioon, mis on juurdunud sügavale meie organisatsiooni DNA-sse ja mida me püüame igapäevaselt ellu viia. Katriito missioon on toetada inimeste vaimset heaolu ja paremat elukvaliteeti läbi hooliva, usaldusväärse, professionaalse ja kliendisõbraliku lähenemise.

Mis sulle tegelikult korda läheb? - Katriito

Väärtused on meie elus olulised, kuna need kujunevad meie identiteedi ja vaimse tervise aluseks. Need kujunevad lapsepõlvest täiskasvanuks saamiseni, mõjutatuna
ssb.ee
Väärtused on meie elus olulised, kuna need kujunevad meie identiteedi ja vaimse tervise aluseks. Need kujunevad lapsepõlvest täiskasvanuks saamiseni, mõjutatuna pereliikmetest, sõpradest ja kogemustest. Oluline on teadvustada ja sõnastada oma väärtusi mitmel põhjusel. Esiteks aitab väärtuste teadvustamine inimestel elada kooskõlas nende enda jaoks oluliste põhimõtetega, tehes nii era- kui ka tööelus sobivaid otsuseid. See annab inimestele vabaduse olla oma käitumise ja otsuste juures otsustajad, mitte ainult reageerijad. Teiseks aitab stabiilne väärtuste kompass inimestel ärevust ohjes

Suvega heasse vaimse tervise vormi - Katriito

Psühholoog Nele Jõks jagab oma mõtteid suvest ja vaimsest tervisest ning rõhutab, et suvel on vaimse tervise seisundi parandamiseks palju võimalusi. Suveperiood
ssb.ee
Psühholoog Nele Jõks jagab oma mõtteid suvest ja vaimsest tervisest ning rõhutab, et suvel on vaimse tervise seisundi parandamiseks palju võimalusi. Suveperioodil pakuvad päike, soe ilm, puhkus ja lähedased suurepärast võimalust keha ja hingele kosutust pakkuda. Inimesed kipuvad suvel keskenduma rohkem välisele maailmale ja võivad unarusse jätta enda siseilma. Nele soovitab suve kasutada aja, energia ja vaimse ressursina endasse sügavamalt vaatamiseks. See on aeg küsida endalt olulisi küsimusi: mis on elus oluline, millised on eesmärgid ja kuidas nende poole liikuda. Samuti tuleks mõelda,

Meeste südametervis – mis, milleks ja kuidas?

Sel korral keskendutakse aprilli ehk südamekuu raames noorte meeste tervisele. Südame-veresoonkonna haigused on peamine surmapõhjus nii Eestis kui ka Euroopas.
katriito.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.