KM METS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Jätkusuutlik metsandus on majandamisfilosoofia, mis tasakaalustab praeguste ja tulevaste põlvkondade majanduslikke, sotsiaalseid ja keskkonnaalaseid vajadusi. S

Millised saavad olema metsanduse uued suunad tulevikus?

Jätkusuutlik metsandus on majandamisfilosoofia, mis tasakaalustab praeguste ja tulevaste põlvkondade majanduslikke, sotsiaalseid ja keskkonnaalaseid vajadusi. See hõlmab praktikaid, mis tagavad metsaökosüsteemide pikaajalise tervise ja tootlikkuse, pakkudes samal ajal majanduslikke eeliseid ja säilitades bioloogilist mitmekesisust.

Jätkusuutlike raiumispraktikate omaksvõtt on hädavajalik metsade säilitamiseks, mis on olulised süsiniku sidumise, bioloogilise mitmekesisuse ja erinevate tööstusharude ressursina. Puidu- ja ehitusettevõtetele, bioenergia tootjatele ja kinnisvarainvestoritele on jätkusuutlik raiumine mitte ainult keskkonnaalane kohustus, vaid ka äriimperatiiv, et tagada stabiilne puidutoodete varu.

Vähendatud mõjuga raiumine (RIL)

Vähendatud mõjuga raiumine on tehnikate kogum, mis on mõeldud raiumistegevuse keskkonnamõju minimeerimiseks. See hõlmab saagialade hoolikat planeerimist, selektiivset raiumist ja madala mõjuga väljavõtmismeetodeid.

RIL-i praktikad viivad mullakao vähenemiseni, metsafragmentatsiooni vähenemiseni ja süsinikuemissioonide vähenemiseni. Samuti aitavad need säilitada vee kvaliteeti ja kaitsta metsloomade elupaiku, muutes need jätkusuutliku metsanduse nurgakiviks.

Pideva kattega metsandus (CCF)

Pideva kattega metsandus on lähenemisviis, mis keskendub puude selektiivsele raiumisele, säilitades samal ajal metsa üldist struktuuri ja funktsiooni. Selle eesmärk on säilitada pidev võrakate, mis toetab mitmekesist taimestikku ja loomastikku.

CCF säilitab ökoloogilise terviklikkuse, säilitades metsakatte, mis on kasulik bioloogilisele mitmekesisusele. Samuti tagab see puidu pideva saagi, pakkudes tööstusele usaldusväärset toorainet ilma metsaökosüsteemide tervist ohustamata.

Ökometsandus

Ökometsandus on terviklik lähenemine, mis rõhutab kogu metsaökosüsteemi säilitamist. See hõlmab selektiivseid raiumispraktikaid, mis arvestavad iga puu ökoloogilist tähtsust ja rolli metsas.

Kohalike kogukondade kaasamine metsaressursside haldamisse ja kasutamisse soodustab jätkusuutlikku arengut ning aitab säilitada põliselanike teadmisi ja tavasid.

Istutatud metsad

Istutatud metsad on loodud puude istutamise teel eesmärgiga neid hiljem raiuda. Neid majandatakse nii, et tagada pidev puiduvaru, vähendades samal ajal survet looduslikele metsadele.

Parimad praktikad hõlmavad kohalike liikide kasutamist, õiget puude vahekaugust ja saagikoristuse ajastust, et tagada metsa taastumine ja jätkusuutlikkus. Istutatud metsad võivad samuti toimida puhveraladena looduslike metsade kaitsmiseks ja metsloomade elupaikadena.

Agrometsandussüsteemid

Agrometsandussüsteemid integreerivad puid kultuurtaimede ja/või kariloomade kasvatamisega. Need süsteemid võivad parandada maa tootlikkust, ennetada metsade hävitamist ja pakkuda põllumeestele mitmekesistatud sissetulekut.

Agrometsandussüsteemid pakuvad mitmeid keskkonnaalaseid eeliseid, sealhulgas suurenenud mulla viljakust, paremat veemajandust ja suurenenud bioloogilist mitmekesisust. Majanduslikult pakuvad need vastupidavust turu- ja kliimakõikumiste vastu, muutes need jätkusuutlikuks valikuks metsaraiumise tulevikuks.

Avastage jätkusuutlikke metsanduslahendusi koos KM METS OÜ-ga, teie partneriga vastutustundlikus puidu raiumises ja metsa majandamises.

Kontakt

3725061777

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas metsakinnisvara investeering pakub ettevõtetele kasvu?

Metsakinnisvarasse investeerimine pakub ainulaadset võimalust puidu- ja ehitusettevõtetele, bioenergia tootjatele ja kinnisvarainvestoritele. See ei paku mitte
ssb.ee
Metsakinnisvarasse investeerimine pakub ainulaadset võimalust puidu- ja ehitusettevõtetele, bioenergia tootjatele ja kinnisvarainvestoritele. See ei paku mitte ainult finantstulusid, vaid on kooskõlas ka jätkusuutlikkuse ja keskkonnahoidlikkuse väärtustega. Metsamaa on käegakatsutav vara, mis pakub mitmeid eeliseid, alates puidu tootmisest kuni süsiniku sidumiseni. Selle väärtust mõjutavad mitmed tegurid, sealhulgas asukoht, puidu kvaliteet ja turunõudlus. Metsakinnisvara investeeringud võivad viia portfellide mitmekesistamiseni, kaitsta inflatsiooni eest ja pakkuda potentsiaali

Millised on keskkonnasõbralike puiduhakete kasutusvõimalused?

Puiduhaket on puidutööstuse mitmekülgne kõrvalsaadus, mida kasutatakse mitmesugustel eesmärkidel, alates bioenergiast kuni multšini. Siiski võib traditsioonilin
ssb.ee
Puiduhaket on puidutööstuse mitmekülgne kõrvalsaadus, mida kasutatakse mitmesugustel eesmärkidel, alates bioenergiast kuni multšini. Siiski võib traditsiooniline puiduhakke tootmine avaldada olulist keskkonnamõju, sealhulgas metsade hävitamine ja süsinikuheited. Keskkonnasõbralikud puiduhaket pakuvad jätkusuutlikku alternatiivi, pakkudes sama kasulikkust samal ajal ökoloogilist kahju minimeerides. Kuna ülemaailmne teadlikkus keskkonnaprobleemidest kasvab, suureneb ka jätkusuutlike toodete nõudlus. Keskkonnasõbralikud puiduhaket on osa sellest trendist, rohkem ettevõtteid püüab vähendada oma

KM METS OÜ tegevusaruanne 2022

KM Mets OÜ alustas tegevust oktoobris 2008. KM Mets OÜ tegeleb puiduvarumisega, metsauuendamisega, metsa hooldamisega, kasvava metsa ning metsamaterjali ja hakk
ssb.ee
KM Mets OÜ alustas tegevust oktoobris 2008. KM Mets OÜ tegeleb puiduvarumisega, metsauuendamisega, metsa hooldamisega, kasvava metsa ning metsamaterjali ja hakkepuidu ostu ning müügiga. Juhtkond on ainuisikuline – Kristo Alloja. Juhtkonnale töötasu ei makstud. Töötajaid on üks. OÜ KM Mets on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.