STUUDIO7 OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1204 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommen

STUUDIO7 OÜ hetkeolukord

Juba 1204 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Stuudio7 OÜ on asutatud 21.11.2008 aastal. Algselt oli ettevõtte nimi Photo e Motion OÜ, mis 2011. aasta märtsi lõpus muudeti. Alates 2011.

aasta kevadest kannab ettevõte nime Stuudio7 OÜ. Ettevõte alustas tegevust fotograafiateenuse pakkumisega ning tegutseb endiselt samal tegevusalal. Lisaks pakub ettevõte stuudioruume ja tehnikat rendiks.

Stuudio7 OÜ juhatus on üheliikmeline ja juhatuse liikme kohuseid täidab Mardo Männimägi, kes töötab sellel ametikohal alates firma asutamisest 2008. aastast.

Ettevõte ka fotograafia teenuste osutamist ning Stuudio7 OÜ portfellist või leida mitmeid mainekaid ja tuntud kliente, kelle tooteid, üritusi jms on ettevõte pildistanud. Näiteks TV3 AS, Stockmann AS, FreshGo OÜ, TUUB OÜ, Jalajälg OÜ jm.

2024. aastal plaanib ettevõte jätkata samade teenuste pakkumisega. Soov on pakkuda loomeinimestele ruume ja tehnikat, mis toetaks nende loovust. Seega erilist tähelepanu soovib ettevõte pöörata ruumide ja tehnika rendile ning jätkata investeerimist selles valdkonnas.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.